Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 27/5/2022 στις 5:37 ΜΜ, Nabuko είπε

Πρώτα πάει και τον βρίσκει και τον ενημερώνει ότι αυτό που κάνει είναι ενοχλητικό, παρόλο που σέβεται τις ώρες κοινής ησυχίας. 

Και αν δεν του έχει κάνει παρατήρηση και κανένας άλλος γείτονας τότε μπορεί ο άνθρωπος να μην έχει συνειδητοποιήσει ότι ενοχλεί. 

Μια χαρά ξέρει ότι ενοχλεί. Απλά είναι σαν τον μέσο Έλληνα που κοιτάει να κάνει τη δουλειά του αδιαφορώντας για τους γύρω του. Ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει γιατί ξέρει ότι δεν θα υποστεί καμία συνέπεια. Το κράτος σφυρίζει αδιάφορα, η δικαιοσύνη δυσκίνητη σε βαθμό που σε αποθαρρύνει να αναζητήσεις το δίκιο σου κ εύχεσαι μη πέσεις στον μ@λ@κ@ που θα σου κάνει τη ζωή δύσκολη. Κ όλο αυτό προέρχεται από την εκάστοτε κυβέρνηση που δε θέλει να σπάσει αυγά με το να βάλει κάποια πράγματα σε σειρά κ τη φτώχεια που κάνει τον καθένα να παρανομεί (βλέπε κτεο, ανασφάλιστα, συνεργεία μαύρα μέσα σε οικοδομές κλπ). 

Όχι ότι εγώ είμαι ο τέλειος αλλά κοιτάζω καθημερινά να μην ενοχλώ. Αλλά δυστυχώς βλέποντας ότι η πλάστιγγα γέρνει προς την άλλη μέρα που περνάει φθείρει κ σένα κ φτάνεις στο σημείο που λες στα @@ μου όλοι 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, chaosmaster είπε

Μια χαρά ξέρει ότι ενοχλεί. Απλά είναι σαν τον μέσο Έλληνα που κοιτάει να κάνει τη δουλειά του αδιαφορώντας για τους γύρω του.

Αυτο,στο 90%. Ειναι ο κανονας για το ειδος μας ( τον Ελληνα ) .

1 ώρα πριν, chaosmaster είπε

Ο κάθε ένας κάνει ότι θέλει γιατί ξέρει ότι δεν θα υποστεί καμία συνέπεια.

Και γιατι να μην κανει;
Δε διαβαζεις εδω μεσα καθε μερα,τα προβληματα που εχει ο  καθενας,τις "λυσεις" που προτεινουν οι μεσοι insomniacs ( μετακομισε κτλ ) και τι πραγματικα μπορουν να κανουν για να λυθει ( συνηθως καταγγελια που δε θα ασχοληθει κανεις ) .

Ε οταν  ο καθε ΚυρΠαντελης εχει δει πως οσοι τον εχουν φοβερισει δεν εχουν καταφερει τιποτα,ειναι λογικο να συνεχιζει να κανει τα ιδια.

Και αμα του σπασει κανεις τα ποδια θα λεμε οτι ειμαστε ζουγκλα και παιρνουμε το νομο στα χερια μας,λες και πριν δεν ειμασταν ζουγκλα.

Στο αλλο θεμα,μιλαμε για ηχορυπανση τη μιση μερα και το 90% των χρηστων του λενε οτι δε μπορει να κανει τιποτα,οταν ειναι ξεκαθαρο οτι μπορει.
Σε παρομοιο νημα ειχαν παραθεσει και την αναλογη εγκυκλιο περι ηχορυπανσης και προσβολης της προσωπικοτητος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...