Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bitmk2 είπε

Ναι υπάρχει κόσμος που ανακατασκευάζει επί χρόνια δικά του αυτοκίνητα και αρέσει δεν αρέσει έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει.

Γνωριζετε ολοι εσεις που εχετε τετοιες ακραιες αποψεις, τι σημαινει "ηχορυπανση" και "προσβολη της προσωπικοτητος" ;

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, StamTheMan είπε

Γνωριζετε ολοι εσεις που εχετε τετοιες ακραιες αποψεις, τι σημαινει "ηχορυπανση" και "προσβολη της προσωπικοτητος" ;

Προσβολή της ποιας; Λολ. Το παρατραβάς.
Ηχορύπανση με τιμωρία υφίσταται σε ώρες κοινής ησυχίας. Ηχορύπανση είναι η ηλεκτρική σκούπα, η κιθάρα, η δυνατή ομιλία, ο σκύλος κτλπ
Σε όλα αυτά θα φέρνεις αστυνομία;

Το αρχικό πρόβλημα είναι η αστυφιλία και όχι ο γείτονας. Έχετε μαζευτεί ο ένας πάνω στον άλλο σαν σαρδέλες και τρώγεστε μεταξύ σας. Όλα τα θηλαστικά χρειαζόμαστε το χώρο μας ώστε να κινούμαστε και να κάνουμε τη φασαρία μας. Αν το αντιληφθούμε αυτό τότε θα υπάρξει μεγαλύτερη κατανόηση και ίσως μετά από χρόνια επανέλθουμε στα χωριά μας να ζήσουμε σαν άνθρωποι.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bitmk2 είπε

Ηχορύπανση με τιμωρία υφίσταται σε ώρες κοινής ησυχίας.

Με αυτη τη δηλωση δεν εχει νοημα να συζητησουμε κατι αλλο.

• Like 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, bitmk2 είπε

Προσβολή της ποιας; Λολ. Το παρατραβάς.
Ηχορύπανση με τιμωρία υφίσταται σε ώρες κοινής ησυχίας. Ηχορύπανση είναι η ηλεκτρική σκούπα, η κιθάρα, η δυνατή ομιλία, ο σκύλος κτλπ
Σε όλα αυτά θα φέρνεις αστυνομία;

Το αρχικό πρόβλημα είναι η αστυφιλία και όχι ο γείτονας. Έχετε μαζευτεί ο ένας πάνω στον άλλο σαν σαρδέλες και τρώγεστε μεταξύ σας. Όλα τα θηλαστικά χρειαζόμαστε το χώρο μας ώστε να κινούμαστε και να κάνουμε τη φασαρία μας. Αν το αντιληφθούμε αυτό τότε θα υπάρξει μεγαλύτερη κατανόηση και ίσως μετά από χρόνια επανέλθουμε στα χωριά μας να ζήσουμε σαν άνθρωποι.

Ισχύει αυτό που είπε ο StamTheMan, προσβολή προσωπικότητας και προσβολή της ιδιοκτησίας, μπορείς να κινηθείς νομικά και να κερδίσεις. Πρακτικά μόνο αν είσαι ιδιοκτήτης, αν είσαι στο ενοίκιο αλλάζεις σπίτι. 

Δημοσ.

Το να πας να μιλησεις σε εναν τετοιο ανθρωπο,ειναι δικοπο μαχαιρι.

Απο τη μια παιζει να βγαλεις ακρη,αλλα οι πιθανοτητες αυτου ειναι ελαχιστες,πιθανοτατα ειναι εντελως στα @@ του.

Υπαρχει μια πιθανοτητα να μην το εχει σκεφτει,ή να περιμενει οντως να του κανουν παρατηρηση για να κοψει.

Απο την αλλη,αν τους μιλησεις και δε βγαλεις ακρη,μετα δε μπορεις να καλεσεις αστυνομια,γιατι θα εισαι στοχος,με οτι αυτο συνεπαγεται.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, StamTheMan είπε

Απο τη μια παιζει να βγαλεις ακρη,αλλα οι πιθανοτητες αυτου ειναι ελαχιστες,πιθανοτατα ειναι εντελως στα @@ του.

Υπαρχει μια πιθανοτητα να μην το εχει σκεφτει,ή να περιμενει οντως να του κανουν παρατηρηση για να κοψει.

Απο την αλλη,αν τους μιλησεις και δε βγαλεις ακρη,μετα δε μπορεις να καλεσεις αστυνομια,γιατι θα εισαι στοχος,με οτι αυτο συνεπαγεται.

τι εννοείς στόχος; για να τις αρπάξει ο καταγγέλλον ή για να τον καρφώσει ύστερα ο καταγγελλόμενος για τις δικές του παρανομίες; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, bitmk2 είπε

τι εννοείς στόχος; για να τις αρπάξει ο καταγγέλλον ή για να τον καρφώσει ύστερα ο καταγγελλόμενος για τις δικές του παρανομίες; 

Ολα μαζι,για αυτο λεω με οτι αυτο συνεπαγεται.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, bitmk2 είπε

Και τα δύο φίλε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, bitmk2 είπε

Ναι υπάρχει κόσμος που ανακατασκευάζει επί χρόνια δικά του αυτοκίνητα και αρέσει δεν αρέσει έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Μια ανακατασκευή κρύβει χιλιάδες ώρες δουλειάς και κάμποσες από αυτές παράγουν θόρυβο.

Οχι στο σπιτι του ομως αυτο απαγορεύεται.Υπαρχουν προυποθεσεις .Αμα βαλει φωτια ποιος πληρωνει.Ασε που το να κανει την πυλωτη συνεργειο εστω και για χομπι ειναι παρανομο.Αμα ηταν ετσι θα ειχα ανοιξει συνεργειο στην πυλωτη μου χρονια τωρα

3 ώρες πριν, bitmk2 είπε

Οι περισσότεροι προτιμούν να φορέσουν κουκούλα και να εκνευρίσουν τον άλλο ακόμα περισσότερο παρά να βρουν το θάρρος να πουν καθαρά το πρόβλημα τους  ζητώντας κατανόηση. Γνωστοί θρασύδειλοι που κρύβονται σε κάθε γειτονιά.

Δηλαδη αμα του μιλησει θα το κλείσει το παραμαγαζο λες εσυ.

Στις 27/5/2022 στις 4:59 ΜΜ, YellowGr είπε

συν οτι μυριζει μπογια οταν βαφει

Για αυτο του κοβεις τον κώλο.Για να βαφεις πρεπει να έχεις φουρνο βαφης με άδειες.

Επεξ/σία από SPY_oo7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Οχι στο σπιτι του ομως αυτο απαγορεύεται.Υπαρχουν προυποθεσεις .Αμα βαλει φωτια ποιος πληρωνει.Ασε που το να κανει την πυλωτη συνεργειο εστω και για χομπι ειναι παρανομο.Αμα ηταν ετσι θα ειχα ανοιξει συνεργειο στην πυλωτη μου χρονια τωρα

Δηλαδη αμα του μιλησει θα το κλείσει το παραμαγαζο λες εσυ.

βρες μου τον νόμο που γράφει ότι απαγορεύεται να μαστορεύω αυτοκίνητο μου εντός ιδιωτικού χώρου. Για να θεωρείται κάτι μαγαζί θα πρέπει να αποφέρει κέρδος. Μέχρι στιγμής υπάρχουν μόνον κακοπροαίρετες υποθέσεις σχετικά με αυτό. Ακόμα και να ισχύει πως θα αποδείξεις ότι γίνεται συναλλαγή με μαύρα. Επίσης στο σπίτι τηγανίζω δίχως να είμαι εστιατόριο...ποιος πληρώνει τη φωτιά;

Όπως περιέγραψε παραπάνω ο StamTheMan υπάρχουν κάποιες πραγματιστικές πιθανότητες συνεννόησης που αυτομάτως απεμπολούνται αν φέρεις αστυνομία. Είναι και πιο αντρίκιο εδώ που τα λέμε η πρώτη συζήτηση να γίνει απευθειας.

Επεξ/σία από bitmk2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, bitmk2 είπε

βρες μου τον νόμο που γράφει ότι απαγορεύεται να μαστορεύω αυτοκίνητο μου εντός ιδιωτικού χώρου

ΚΑΤΑΡΧΑΣ  ΔΕΝ ειναι το αυτοκινητο σου ΜΟΝΟ γιατι εδω μιλαμε για συνεχόμενα επι τεσσερα χρονια διαφορετικα αυτοκινητα.Και φυσικα υπαρχει νόμος που οριζει πως χρησιμοποιήτε νομιμα μια πυλωτη πολικατοικιας και φυσικα η χρηση για επισκευή αυτοκινητου δεν ειναι μεσα σε αυτη.Ακομα και σε κηπο μονοκατοικίας απαγορεύεται.

Για να θεωρείται κάτι μαγαζί θα πρέπει να αποφέρει κέρδος

αυτο πεστο στη εφορια οταν θα σου κοψει τον κολο.Υπαρχουν πολα μαγαζια πλεον που δεν αποφερουν κερδος αλλα πληρωνουν κανονικα φορους και εχουν νομιμες αδειες.

Ακόμα και να ισχύει πως θα αποδείξεις ότι γίνεται συναλλαγή με μαύρα

Αν κληθει τρεις φορες η αστυνομια και επιβεβαιωσει οτι υπυρχαν τρια διαφορετικα αυτοκινητα που δεν ηταν στο ονομα του πηγε αυτοφορο για παρανομη λειτουργία επιχείρησης χωρίς αδεια.Τα μαυρα θα τα βρουνε μετα............

Επεξ/σία από SPY_oo7
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

ΚΑΤΑΡΧΑΣ  ΔΕΝ ειναι το αυτοκινητο σου ΜΟΝΟ γιατι εδω μιλαμε για συνεχόμενα επι τεσσερα χρονια διαφορετικα αυτοκινητα.Και φυσικα υπαρχει νόμος που οριζει πως χρησιμοποιήτε νομιμα μια πυλωτη πολικατοικιας και φυσικα η χρηση για επισκευή αυτοκινητου δεν ειναι μεσα σε αυτη.Ακομα και σε κηπο μονοκατοικίας απαγορεύεται.

κάτι το οποίο δεν ξέρει από πρώτο χέρι , το είπε άπλα ένας γείτονας, εγώ τα σέρβις στη μηχανή άλλα και τα περισσότερα στο αμάξι μου τα κάνω μόνος στην πυλωτή μας ξες τι έγινε όταν μου φέραν την αστυνομία ?τίποτα ήρθαν με ρώτησαν τι κάνω , απάντησα σέρβις στη μηχανή , ρώτησαν αν είναι δικιά μου έδωσα τα χαρτιά και μου ζήτησαν συγνώμη και έφυγαν , έχει γίνει 5-6 φόρες γιατί οι κάλοι γείτονες περνούν και λένε οτι είτε κάνω φασαρία είτε τα κλέβω

και όταν λέω σέρβις μιλάμε για βασικά με ελάχιστο έως καθόλου θόρυβο (λάδια μπουζί , άντε αλλαγή καμιά αλυσίδας στη μηχανή)

αυτο πεστο στη εφορια οταν θα σου κοψει τον κολο.Υπαρχουν πολα μαγαζια πλεον που δεν αποφερουν κερδος αλλα πληρωνουν κανονικα φορους και εχουν νομιμες αδειες.

Αν κληθει τρεις φορες η αστυνομια και επιβεβαιωσει οτι υπυρχαν τρια διαφορετικα αυτοκινητα που δεν ηταν στο ονομα του πηγε αυτοφορο για παρανομη λειτουργία επιχείρησης χωρίς αδεια.Τα μαυρα θα τα βρουνε μετα............

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, StamTheMan είπε

...σίγουρα έχεις καταλάβει ότι δεν μιλάμε για κάποιον γκαβλοπιτσιρικά που κοπανάει σφυριά όποτε του γκαβλώσει "χωρίς να σκέφτεται ότι μπορεί να ενοχλεί", αλλά (κατά δήλωση του ts έστω) "άνθρωπο" που αυτό που κάνει το κάνει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ και δη σε περιοχή χωρίς μαγαζιά/μόνο σπίτια....; (...πόσο μάλλον που το κάνει και παράνομα, άρα έχει τους πάντες γραμμένους). Αν ήταν σε ήδη πακτωμένη από σχετικά μαγαζιά (φαναρτζίδικα/σιδηρουργεία/μηχανουργεία/συνεργεία κλπ) περιοχή, προφανώς δεν θ' ασχολιόταν κανείς μαζί του και θα έκανε απλά ό,τι ήθελε λόγω "προϋπάρχουσας κατάστασης" (παράνομος ή μη).

Δεν είναι δίκοπο μαχαίρι, είναι μονόκοπο χαρακίρι (όπως είπε κι ο ίδιος ο ts, είναι μετά σαν να αφήνει επισκεπτήριο σε περίπτωση που ΜΕΤΑ θα προχωρήσει σε ανώνυμης καταγγελία).

ΔΕΝ παίζει "να βγάλεις άκρη" - οι πιθανότητες είναι ΑΚΡΙΒΩΣ μηδενικές : ο λόγος : το κάνει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι "θα το κλείσει για να μη σε ενοχλεί".

Η μόνη περίπτωση "να σε ακούσει", θα είναι να σκάσεις με μερικούς φουσκωτούς (γενικά περισσότερους από όσους πιθανώς μπορεί αυτός να μαζέψει) και να ανοίξεις, όχι διάλογο, αλλά,,,μονόλογο.-

Επεξ/σία από washcloud
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, SPY_oo7 είπε

Δώσε μου τον νόμο που απαγορεύει επισκευές σε κήπο μονοκατοικίας. Όχι ότι ο νόμος είναι πανάκεια, αλλά τουλάχιστον να ξέρουμε ότι δε τα βγάζεις από το στομάχι σου.

Όταν λέω κέρδος, δε ασχολούμαι με τον ισολογισμό εταιρείας, αλλά ότι υπάρχει είσπραξη. Στο ιδιωτικό μου χώρο βάζω όποιο αυτοκίνητο φίλου θέλω και το κάνουμε βίδες μονο για τον χαβαλέ να το ξαναφτιάξουμε. Αν δεν ισχύει δώσε μου τον νόμο που το απαγορεύει.

Εδώ δε μιλάμε για διαπιστωμένο παράνομο συνεργείο. Αναφέρομαι σε ενδεχόμενο ερασιτέχνη ο οποίος γράφεις ότι απαγορεύεται να ασκεί το χομπι του. Για την πρώτη περίπτωση δίνω δικιο για τον εκνευρισμό, αλλά πάλι θα πρέπει να γίνει κουβέντα. Κλείνω εδώ.

Επεξ/σία από bitmk2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, washcloud είπε

Δεν είναι δίκοπο μαχαίρι, είναι μονόκοπο χαρακίρι (όπως είπε κι ο ίδιος ο ts, είναι μετά σαν να αφήνει επισκεπτήριο σε περίπτωση που ΜΕΤΑ θα προχωρήσει σε ανώνυμης καταγγελία).

ΔΕΝ παίζει "να βγάλεις άκρη" - οι πιθανότητες είναι ΑΚΡΙΒΩΣ μηδενικές : ο λόγος : το κάνει ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι "θα το κλείσει για να μη σε ενοχλεί".

Δε διαφωνουμε,απλα θελω να ειμαι δικαιος και καλυπτω και το απιθανο σεναριο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...