john_dr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, johnieXoX είπε προφανώς κάποιοι δεν έχουν χορτάσει στα, ξέρω γω, 100 χρόνια του κινηματογράφου και μετέπειτα τηλεόρασης, να βλέπουν δυνατούς άντρες και χαλιούνται όταν υπάρχουν δυνατές γυναίκες.. Το θέμα με τα προηγούμενα 100 χρόνια και το σήμερα είναι το εξής: Προηγούμενα 100 χρόνια: " Έχω ένα τρομερό σενάριο. Πρέπει να βρούμε έναν καλό σκηνοθέτη, έναν καλό πρωταγωνιστή και καλό συνεργείο, να το μεταφέρουμε στην οθόνη με τρόπο που όλοι να λένε το καλή ταινία φτιάξαμε". Σήμερα: "Πρέπει να φτιάξουμε μία ταινία την οποία θα σκηνοθετεί μια γυναίκα και επίσης η βασική πρωταγωνίστρια θα είναι μια γυναίκα. Στην ταινία αυτή θα πρέπει να προωθούμε συγκεκριμένη ατζέντα ώστε να λένε πόσο προοδευτικοί είμαστε". Το μόνο κοινό που υπάρχει σήμερα με τα προηγούμενα 100 χρόνια είναι το "Ο/Η πρωταγωνιστής/στρια θα πρέπει να έχει κεντρικό ρόλο και οι δευτερεύοντες χαρακτήρες θα πρέπει να είναι πιο αδύναμοι/ηλίθιοι". 3
mike299 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 4 ώρες πριν, john_dr είπε οι δδευτερεύοντες άνδρες χαρακτήρες θα πρέπει να είναι πιο αδύναμοι/ηλίθιοι". Fixed that for you 2
john_dr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, mike299 είπε Fixed that for you Αυτό είναι το μόνο κοινό. Παλαιότερα οι δευτερεύοντες αδύναμοι χαρακτήρες ήταν συνήθως γυναίκες, σήμερα είναι κατά κανόνα άνδρες. Αλλά η κύρια διαφορά είναι ότι παλιά πρώτα είχαν για μαμάτη συνταγή και το ταψί με το φαγητό έτοιμο πριν το βάλουν στο φούρνο για ψήσιμο, σήμερα πετάνε στην τύχη τα υλικά που τους υπαγορεύει η ατζέντα τους στο ταψί την ώρα του ψησίματος, αρκεί ο ψήστης να είναι γυναίκα και ότι βγει. Για αυτό και οι περισσότερες νέες σειρές και ταινίες που έχουν ως ύψιστο σκοπό την προώθηση κάποιας ατζέντας, δεν τρώγονται με τίποτα. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 18/12/2022 στις 9:20 ΠΜ, john_dr είπε Αυτό είναι το μόνο κοινό. Παλαιότερα οι δευτερεύοντες αδύναμοι χαρακτήρες ήταν συνήθως γυναίκες, σήμερα είναι κατά κανόνα άνδρες. Φίλε μπορείς να έχεις άντρες δευτερεύοντες χαρακτήρες όταν στην ιστορία πρωταγωνιστούν γυναίκες, φυσικό είναι. Μπορείς να τους φορτώσεις ένα σωρό ελατώματα, κανένα πρόβλημα. Ετσι είναι η ζωή. Εδώ όμως είναι το μυστικό, για να είναι μια ταινία αληθοφανής θα πρέπει να αντανακλά την πραγματικότητα. Για ιδεολογικούς λόγους, όλα τα ελαττώματα τα φορτώνουν στους λευκούς straight άντρες. Βλάκες, αδύναμους, άπληστους, μικρόψυχους, απατεώνες κτλ. Δεν μπορείς να τα προβάλεις τα αρνητικά πάνω σε γυναίκες, μειονότητες, σεξουαλικότητες κτλ γιατί δήθεν "προωθούν" αρνητικά στερεότυπα. Για τους άντρες είναι ΟΚ να προβάλεις τα αρνητικά. Το αποτέλεσμα βγαίνει μια προβλέψιμη σαχλαμάρα. Ειδικά όταν βλέπεις μια σταλιά γυναίκες να οδηγούν μάχες και οι αδύναμοι δειλοί άντρες να κρύβονται πίσω απο τα φουστάνια τους, λες τώρα το τερμάτισες, δεν υπάρχει καν επαφή με την πραγματικότητα. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από merphi
Dakonblackblade Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δεν γράφουν χαρακτήρες που να συμπεριφέρονται σαν άνθρωποι βασικά. Ακόμα και οι ήρωες , δεν είναι συμπαθείς. Προσπαθούν να μιμηθούν αντιήρωες , αλλά αποτυχγάνουν οικτρά. Τα σενάρια δεν έχουν ούτε λογική ούτε συναισθηματικά λογική σειρά. Είναι πλέον γεμάτα Mystery boxes και gotcha! στιγμές. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Dakonblackblade είπε Είναι πλέον γεμάτα Mystery boxes και gotcha! στιγμές. Mysteries my ass, αφού δεν ξέρουν να γραφουν, γίνετε επανελημμένα. Από τους τρεις writers εδώ, οι πρώτοι δυο έχουν να γράψουν κάτι εδώ και μια δεκαετία και η τρίτη ότι έχει γράψει είναι για τον πεο. Λογικό το αποτέλεσμα.
mike299 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Από τους τρεις writers εδώ, οι πρώτοι δυο έχουν να γράψουν κάτι εδώ και μια δεκαετία To ίδιο και ο GRR Martin αλλά τον έχετε για θεό! Spoiler Αστειεύομαι φυσικά και ξέρω ότι έχει γράψει άλλα εργα, αλλά εμάς μας ενδιαφέρει το Winds of Winter!
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε Είναι πλέον γεμάτα Mystery boxes και gotcha! στιγμές. 9 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Mysteries my ass, αφού δεν ξέρουν να γραφουν, γίνετε επανελημμένα. Από τους τρεις writers εδώ, οι πρώτοι δυο έχουν να γράψουν κάτι εδώ και μια δεκαετία και η τρίτη ότι έχει γράψει είναι για τον πεο. Λογικό το αποτέλεσμα. Συμφωνώ και με τους δύο. Mysteries και πράσινα άλογα. Δεν ξέρουν να γράφουν. Π.χ. το Wheels of Time είναι πολύ χαρακτηριστικό, γιατί ξοδεύουν μεγάλο μέρος της πρώτης season στο ποιός είναι ο σωτήρας που έχει προφητευτεί και τον περιμένουν. Να είναι αυτός, να είναι αυτή, πέπλο μυστηρίου, μισά λόγια. Εντωμεταξύ στα βιβλία το λέει σχεδόν απο την αρχή, αλλού ήταν το ζουμί. Επίσης σχεδόν όλες οι gotcha στιγμές, άκυρες, γιατί κυρίως βασίζονται σε πληροφορία που δεν έχει το κοινό. Όσο για τους αντιήρωες, και αυτό αλήθεια, αλλά αυτό είναι μεγαλύτερη συζήτηση. Έχει μετακινηθει, το σύστημα αξιών και αυτό αποτυπώνεται και στην TV πλέον. Δεν υπάρχει το στοιχείο της προσωπικής θυσίας που πρέπει να έχει ένας ήρωας. Ο κόσμος είναι που πρέπει να αλλάξει. Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2022 από merphi
john_dr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2022 Πρώτο επεισόδιο στο οποίο επιστράτευσα το fast forward. Μένουν μόνο 3 επεισόδια, αλλά μάλλον θα το παρατήσω.
Nomedor Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2022 Εγώ πάντως κάπου στο 2ο ή 3ο επεισόδιο το παράτησα δεν είναι για τα γούστα μου 1
KilliK Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 καλα πηγε και αυτο ‘Willow’ Canceled After One Season At Disney+ – Deadline
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Νομίζω φτάνουμε στο τέλος τώρα που έχουνε φτάσει στον πάτο, τι άλλο έμεινε να καταστρέψει η Disney?! Οποτε θέλω να πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να κάνει hard reboot η εταιρία. Τον Goofy να βάλουν για CEO καλύτερη δουλειά θα κάνει. 3
mike299 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Νομίζω φτάνουμε στο τέλος τώρα που έχουνε φτάσει στον πάτο, τι άλλο έμεινε να καταστρέψει η Disney?! Οποτε θέλω να πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου να κάνει hard reboot η εταιρία. Τον Goofy να βάλουν για CEO καλύτερη δουλειά θα κάνει. Έχει ακόμα πολύ ο πάτος δυστυχώς. Δεν μόνο τις επόμενες ταινίες που βγαίνουν σύντομα για να καταλάβεις 2
KilliK Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2023 θα εστιασουν μονο στα δημοφιλη franchises τους απο δω και περα. δηλαδη Star Wars, Indiana Jones, Marvel και Toy Story. δεν νομιζω να ασχοληθουν με τα υπολοιπα legacy IP τους, που εχουν μεγαλυτερο ρισκο να αποτυχουν. ακομη και το TRON 3 με τον Leto που φημολογειται, μαλλον θα μεινει ως φημη μονο. τουλαχιστον με την ακυρωση του Willow, την γλυτωσε το Dragonslayer..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα