john_dr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Έχω κάτσει να δω το τρίτο επεισόδιο. Στο 20λεπτο είμαι σε φάση: ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΝ; ΓΙΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ; Spoiler Από που να πρωτοξεκινήσω; Από την υποκριτική επιπέδου νηπιαγωγείου; Από την ηλιθιότητα του σκηνοθέτη που πιστεύει ότι ΚΑΘΕ σκηνή πρέπει να είναι και κωμική; Από τις ανακολουθίες όσον αφορά τις δυνατότητες των κακών; Από το ότι εμφανίζουν τον Γουίλοου ως κάποιον στριμμένο μεσήλικα σε κάποιες σκηνές; Μάλλον απλά θα αναφερθώ στις δύο λεσβίες καουμπόυσες, όπου η μία από αυτές, που έχει φάει γλιστρίδα, σε κάθε 3η φράση την πέφτει στην Ελόρα. Αυτά στα πρώτα 20 λεπτά. Πόσο χειρότερο άραγε να είναι το υπόλοιπο; 1
john_dr Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, john_dr είπε Πόσο χειρότερο άραγε να είναι το υπόλοιπο; ΟΚ, Spoiler Δεν περίμενα τις δύο καουμπόυσες να τις ξεπαστρέψουν τόσο γρήγορα. Ούτε εξάσφαιρα δεν πρόλαβαν να βγάλουν. Έστω ένα λάσο τέλος πάντων. Αλλά εντάξει η δυναμική λεσβία γυναίκα κατάφερε και έχωσε το τσεκούρι στον κακό δαιμονισμένο άνδρα, πριν ο κακός δαιμονισμένος άνδρας εκμεταλλευτεί το σύστημα που τον ήθελε να μην πεθαίνει τόσο εύκολα και να την φέρνει μπαμπέσικα στην δυναμική λεσβία γυναίκα. Η άλλη λεσβία γυναίκα ήταν η.... γυναίκα του ζευγαριού, οπότε πέθανε όπως πεθαίνει κάθε απροστάτευτη αθώα γυναίκα, στα χέρια αδίστακτων ανδρών. Να πω ότι το κείμενο στο spoiler το έγραψα γελώντας και σκεπτόμενος τι μ@λ@κίες πάω και γράφω. Αλλά πλέον μας έχουν εξαναγκάσει να ψαχνόμαστε με τα μηνύματα που θέλουν να μας χώσουν με το ζόρι στο λαιμό. Πάντως η όλη σκηνή με το σπίτι στο δάσος είναι αχρείαστη ή θα μπορούσε έστω να έχει περιοριστεί σε 1-2 λεπτά χρονικής διάρκειας χωρίς σάχλες. Spoiler Δεν έχει καμιά λογική να τρέχει η πρωταγωνίστρια στις γυναίκες να τους λέει ότι πρέπει να βιαστούν και τελικά στην επόμενη σκηνή να υπονοείται ότι για ώρα τους εξιστορεί την ιστορία της. Και οι δύο γυναίκες θα μπορούσαν να έχουν παρουσιαστεί καλύτερα. Όχι η μία ως θηλυκός Κλαρκ Γκέιμπλ και η άλλη σαν κάποια που δεν μπορεί να κάνει δύο βήματα χωρίς την καθοδήγηση και την προστασία της άλλης. Και σίγουρα δεν υπήρχε λόγος η δυναμική να παρουσιάζεται σαν ημισαλταρισμένη, που μόλις είδε μια όμορφη κοπέλα κ@ύλωσε, επειδή μάλλον είχε βαρεθεί το σεξ με την φίλη της. Πάντως το υπόλοιπο 20λεπτο είναι απλά ερασιτεχνικό. Σκηνοθεσία υποκριτική στον πάτο και η σειρά φαίνεται να απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού. Σε εφήβους όσον αφορά τα μηνύματα που θέλει να πασάρει, αλλά σε παιδιά δημοτικού όσον αφορά το όλο στήσιμο, ηθοποιία, σκηνοθεσία. Κρίμα πραγματικά. Ο κάτω του 6 βαθμός στο imdb είναι ίσως λίγο βαρύς, αλλά αντικειμενικά, μέχρι 6-6.5 είναι, που για σειρά είναι πάτος βαθμολογία. Οι καλές σειρές είναι σταθερά με βαθμολογίες άνω του 8. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από john_dr 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Dude Disney, άμα εξαιρέσεις το Andor, ότι έχουν βγάλει μετά από το End Game (το Spidey ήταν ok) είναι για τον πεο. Κόβεις τελείως το content από αυτούς και ησυχάζεις μέχρι να μάθεις ότι άλλαξε το management εκεί μέσα. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2022 από {TDi}Dj2k..infc 2 1
KilliK Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) look at the bright side. δεν κανανε μοντερνα σειρα το Dragonslayer.. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2022 από KilliK
Lotof Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2022 ‘Willow’ Ratings Are The Worst For Disney Plus 1
Arkin Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2022 Από το κακό στο χειρότερο αυτή η Disney. Καλα που βάζει και καμιά σειρά από Hulu στη συνδρομή της γιατί οι δικές της δεν βλέπονται εκτός κάποιες από star wars.
screaming_trees Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Στις 15/12/2022 στις 6:32 ΜΜ, GhostRiderLSOV είπε Εντάξει η σειρά δεν είναι κάνα αριστούργημα αλλα απορώ πως μερικοί παίρνουν στα σοβαρά βίντεο όπως το παραπάνω. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, screaming_trees είπε Εντάξει η σειρά δεν είναι κάνα αριστούργημα αλλα απορώ πως μερικοί παίρνουν στα σοβαρά βίντεο όπως το παραπάνω. Το παίρνουμε σοβαρά γιατί σχεδόν όλα τα review του είναι on point, επίσης το ότι έχει γράψει ποσα επιτυχημένα βιβλία βοηθάει, δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο άλλωστε που μέσα σε τόσο λίγο χρόνο έχει αποκτήσει 1.5 μύριο subs. Just saying. 1
screaming_trees Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το παίρνουμε σοβαρά γιατί σχεδόν όλα τα review του είναι on point, επίσης το ότι έχει γράψει ποσα επιτυχημένα βιβλία βοηθάει, δεν νομίζω ότι είναι τυχαίο άλλωστε που μέσα σε τόσο λίγο χρόνο έχει αποκτήσει 1.5 μύριο subs. Just saying. Το ότι έχει γράψει πετυχημένα βιβλία δεν τον κάνει καλό κριτικό όπως επίσης ο αριθμός των followers δεν λέει κάτι. Θες να σου στείλω links με σκουπίδια που έχουν παραπάνω followers? 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, screaming_trees είπε Το ότι έχει γράψει πετυχημένα βιβλία δεν τον κάνει καλό κριτικό Όχι δεν το κάνει καλο, αλλα τον κάνει καλύτερο από σένα και μένα. Anyways idgaf άμα σου αρέσει η όχι, δεν είναι αυτό το θέμα του thread, απλά μην το βλέπεις άμα σε ενοχλεί η αλήθεια, όπως το mega troll που σε έδωσε reaction.
screaming_trees Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Όχι δεν το κάνει καλο, αλλα τον κάνει καλύτερο από σένα και μένα. Anyways idgaf άμα σου αρέσει η όχι, δεν είναι αυτό το θέμα του thread, απλά μην το βλέπεις άμα σε ενοχλεί η αλήθεια, όπως το mega troll που σε έδωσε reaction. Γιατί να με ενοχλεί η αλήθεια? Ο τύπος ψεύδεται από το πρώτο λεπτό όπου αναφέρει γιατί δεν υπάρχει ο χαρακτήρας του madmartigan στη σειρά ενώ είναι γνωστό ότι ο kilmer λόγω υγείας δεν μπορούσε να παίξει. Επίσης απο πότε ένας συγγραφέας είναι καλύτερος κριτικός ταινιών απο μένα ή απο οποιονδήποτε άλλο? Είναι άκυρη η σύγκριση 2
johnieXoX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Όχι δεν το κάνει καλο, αλλα τον κάνει καλύτερο από σένα και μένα. Anyways idgaf άμα σου αρέσει η όχι, δεν είναι αυτό το θέμα του thread, απλά μην το βλέπεις άμα σε ενοχλεί η αλήθεια, όπως το mega troll που σε έδωσε reaction. τον κάνει καλό στο κοινό που απευθύνεται, που είναι προφανώς το anti-woke κοινό στο πρώτο λεπτό έχει κράξει το diversity και στη συνέχεια τονίζει συνεχώς την έλλειψη δυνατού αρσενικού στον πρωταγωινιστικό ρόλο και την ύπαρξη δυνατού θυληκού προφανώς κάποιοι δεν έχουν χορτάσει στα, ξέρω γω, 100 χρόνια του κινηματογράφου και μετέπειτα τηλεόρασης, να βλέπουν δυνατούς άντρες και χαλιούνται όταν υπάρχουν δυνατές γυναίκες.. υ.γ. ναι ξέρω, πάντα υπήρχαν ταινίες με δυνατές γυναίκες, όπως alien, terminator.. και κάνα δυο ακόμα.. 😆😆
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, screaming_trees είπε Γιατί να με ενοχλεί η αλήθεια? Ο τύπος ψεύδεται από το πρώτο λεπτό όπου αναφέρει γιατί δεν υπάρχει ο χαρακτήρας του madmartigan στη σειρά ενώ είναι γνωστό ότι ο kilmer λόγω υγείας δεν μπορούσε να παίξει. Επίσης απο πότε ένας συγγραφέας είναι καλύτερος κριτικός ταινιών απο μένα ή απο οποιονδήποτε άλλο? Είναι άκυρη η σύγκριση Δεν νομίζω ότι απευθύνεται συγκεκριμένα στον Kilmer, λίγο δύσκολο να μην ξέρει ότι ο Kilmer δεν μπορεί να κουνηθεί, γιατί δεν τον έκαναν recast φαντάζομαι μιλάει. Έχει γράψει βιβλία και γραφει και screenplays, δηλαδή έχει μερικά από τα απαραίτητα skills για να κανεις κριτική μιας και το γράψιμο μιας σειράς είναι το άλφα και το ωμέγα. Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι που κάνουν τα reviews δεν έχουν αυτά τα skills. Ότι video έχω δει μέχρι στιγμής από αυτόν, η γνώμη του συμβαδίζει με την πλειοψηφία του internet. Οποτε μάλλον τα λέει σωστά. Στην τελική πες μου πιο έκραξε και δεν είναι αλήθεια? Aμα εσύ έχεις να προτείνεις κάποιον σκηνοθέτη, σεναριογράφο που κάνει reviews ευχαρίστως να το δω βάλε link. Tέλος τα video γίνονται post από άτομα που διαβάζω χρονια εδώ μέσα και συμφωνώ σχεδόν πάντα με την γνώμη τους. Anyways, μπορείς να πιστεύεις ότι θες, απλά κρατα το για σένα, δεν ήρθα εγώ να σου πω τι video κανεις post. Απλά μην το βλέπεις, όπως το ίδιο κάνω εγώ και όλα μια χαρά. Τώρα στον από κάτω σου ούτε καν απάντηση, instant block και καλο απόγευμα. Το τελειώνω εδώ, νομίζω τα είπαμε αρκετά off-topic. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα