Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα θετικά είναι ότι παίζει ο OG νάνος και η παραγωγή είναι LucasFilm. Πάντως αν δεν κάνουν remake κάποιας κλασσικής ταινίας δεν αντέχουν, τους τρώει ο κ@λος τους. Μακάρι να βγει καλό αν και κρατάω μικρό καλάθι.

Επεξ/σία από Glikos
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Glikos είπε

Τα θετικά είναι ότι παίζει ο OG νάνος και η παραγωγή είναι LucasFilm. Πάντως αν δεν κάνουν remake κάποιας κλασσικής ταινίας δεν αντέχουν, τους τρώει ο κ@λος τους. Μακάρι να βγει καλό αν και κρατάω μικρό καλάθι.

Δεν είναι remake. Είναι κανονικό sequel της ταινίας. Είναι ένας από τους λόγους που είμαι αισιόδοξος.

Δημοσ.

Πολλές παλιές ιδέες επιστρατεύονται συνεχώς σε μια προσπάθεια δημιουργίας/ανάστασης παλιών franchises. Γιατί να δημιουργήσεις κάτι νέο, όταν μπορείς να εξελίξεις/(διαλύσεις) κάτι παλιό με ήδη υπάρχον κοινό;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, FCastor είπε

Δεν είναι remake. Είναι κανονικό sequel της ταινίας. Είναι ένας από τους λόγους που είμαι αισιόδοξος.

A, my bad. Και πάλι είμαι κάπως επιφυλακτικός με τα sequel, ελπίζω να βγει καλό αυτό.

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τι παιζει, κανένα comment για τα δυο πρώτα επεισόδια του season premiere?

Θέλω να ρωτήσω κάτι άσχετο, επειδή το βλέπω σε 65αρα Oled με συνδρομη στο Disney+ και 100αρα Vdsl, η εικόνα είναι λίγο χάλια ή μου φαίνεται; Βλεπω ghosting στις γρήγορες σκηνές και μου κάνει τρομερή εντύπωση. Μηπως το βλεπει ο μισός πλανήτης μαζί μου και εχει πέσει τρομερα το bandwidth? 🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βλεπεται, αλλα αρκετα safe σικουελ. Κατι που ειναι λογικο για ντισνει, αλλα λιγο καπως 35 χρονια αργοτερα απο την og ταινια.

το καστ ειναι αρκετα καλο . Οι διαλογοι ειναι καλογραμμενοι αλλα το σεναριο ειναι βγαλμενο απο τα 80ς. Πιστο στο πνευμα της αρχικης ταινιας.

προφανως θα ακολουθησει παλι αυτη η βαρετη συζητση για το ποσο woke ειναι/δεν ειναι...

Επεξ/σία από xavier
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα ακόμα ΣΚΟΥΠΙΔΙ με την ευγενική χορηγία της Disney. Και καλά ότι ο πρώην CEO θ ανεβάσει την μετοχή…..

Spoiler

DE172945-108-D-4-DD9-B6-FA-2-C517-A16-B2

D85340-B1-6-EDD-48-C7-A034-9-B1-ECF09417

Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν είδατε κάτι που και καλά τους ξέφυγε. Και έχουν βγει σήμερα οι fact checkers να το δικαιολογήσουν ως ένα αθώο αστειάκι  😈

Spoiler

Επεξ/σία από Lotof
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, Lotof είπε

Ένα ακόμα ΣΚΟΥΠΙΔΙ με την ευγενική χορηγία της Disney. Και καλά ότι ο πρώην CEO θ ανεβάσει την μετοχή…..

Απόκρυψη περιεχομένων

Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν είδατε κάτι που και καλά τους ξέφυγε. Και έχουν βγει σήμερα οι fact checkers να το δικαιολογήσουν ως ένα αθώο αστειάκι  😈

Απόκρυψη περιεχομένων

Γιατί δεν βάζεις ολόκληρο το video?

Έκανες τον κόπο να το ψάξεις ή μπα?

1 ώρα πριν, Lotof είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Γιατί δεν βάζεις ολόκληρο το video?

Έκανες τον κόπο να το ψάξεις ή μπα?

Επεξ/σία από johnieXoX
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο;

Spoiler

Κορίτσια ως βασικές πρωταγωνίστριες. ΟΚ.

Επαναστάτριες. ΟΚ.

Λεσβίες (η μία έστω). ΟΚ.

Άντρες ψιλό χαζοί. Εξαιρείται ο πολεμιστής που ενσαρκώνεται από Ινδικής καταγωγής ηθοποιό. ΟΚ.

Συμπεριφορά και διάλογοι λες και μιλάμε για νεοϋορκέζους teenagers. Καθόλου ΟΚ. Η σειρά απευθύνεται σε εφήβους, αμφιβόλου IQ. Ειλικρινά τα μέσα στο spoiler αν και κομμάτι της εποχής που πρέπει να φάμε στην μάπα, συνηθίζονται. Η αίσθηση ότι βλέπεις μερικές έφηβες να συμμετέχουν σε μασκέ πάρτι και όχι άτομα που ζουν σε κάποιο φανταστικό βασίλειο κάποιας άλλης εποχής, όχι. Η σειρά δεν θα πάει καλά πιστεύω, λόγω μάπας σκηνοθεσίας και ανύπαρκτης υποκριτικής από την πλειοψηφία του cast με εξαίρεση τους Patel και Davis. Και βεβαίως οι συντελεστές θα λένε ότι η σειρά δέχεται πόλεμο λόγω των woke στοιχείων της. Έχω την εντύπωση ότι τελικά τα woke στοιχεία τα πετάνε μέσα στην σειρά ως ασπίδα στις αναμενόμενες αρνητικές κριτικές για την μετριότητα που έχουν φτιάξει.

• Like 1
  • Thanks 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, john_dr είπε

Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο;

Κορίτσια ως βασικές πρωταγωνίστριες. ΟΚ.

Επαναστάτριες. ΟΚ.

Λεσβίες (η μία έστω). ΟΚ.

Άντρες ψιλό χαζοί. Εξαιρείται ο πολεμιστής που ενσαρκώνεται από Ινδικής καταγωγής ηθοποιό. ΟΚ.

Συμπεριφορά και διάλογοι λες και μιλάμε για νεοϋορκέζους teenagers. Καθόλου ΟΚ. Η σειρά απευθύνεται σε εφήβους, αμφιβόλου IQ. Ειλικρινά τα μέσα στο spoiler αν και κομμάτι της εποχής που πρέπει να φάμε στην μάπα, συνηθίζονται. Η αίσθηση ότι βλέπεις μερικές έφηβες να συμμετέχουν σε μασκέ πάρτι και όχι άτομα που ζουν σε κάποιο φανταστικό βασίλειο κάποιας άλλης εποχής, όχι. Η σειρά δεν θα πάει καλά πιστεύω, λόγω μάπας σκηνοθεσίας και ανύπαρκτης υποκριτικής από την πλειοψηφία του cast με εξαίρεση τους Patel και Davis. Και βεβαίως οι συντελεστές θα λένε ότι η σειρά δέχεται πόλεμο λόγω των woke στοιχείων της. Έχω την εντύπωση ότι τελικά τα woke στοιχεία τα πετάνε μέσα στην σειρά ως ασπίδα στις αναμενόμενες αρνητικές κριτικές για την μετριότητα που έχουν φτιάξει.

Η σειρά ήδη ΠΑΤΩΝΕΙ σε κριτικές που σημαίνει ότι θα πέσει ακόμα πιο χαμηλά. Όποτε δεν χρειάζεται να πιστεύεις ότι δεν θα τα πάει καλά 😉

Spoiler

F651-E1-A6-D02-C-4154-BD70-CE5511-BDF750

Spoiler

CE785117-A7-BB-4-EAB-A422-34-A9-AF001-E4

Καταλαβαίνεις ποσο άθλιο είναι όταν παίρνει από κριτικούς του rotten 53%.

• Sad 1
Δημοσ.

Το δεύτερο επεισόδιο ήταν κάπως πιο καλό από το πρώτο. Αλλά η σειρά έχει στηθεί με την λογική του να προσφερθεί σε ηλικίες από 10-16 χρόνων. Είναι από τις κλασικές σειρές που τις ξεχνάς με το που τις βλέπεις, σε αντίθεση με την ταινία η οποία βλεποταν άνετα και από μεγαλύτερης ηλικίας κοινό. Στην ταινία, παρόλη την αφέλεια της, πίστευες ότι έβλεπες μια ιστορία σε ένα φανταστικό κόσμο με πρωταγωνιστές που ζούσαν σε αυτόν τον κόσμο. Στην σειρά έχεις σύγχρονους εφήβους που μιλούν, αντιδρούν, λειτουργούν ως σύγχρονοι έφηβοι.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, john_dr είπε

Το δεύτερο επεισόδιο ήταν κάπως πιο καλό από το πρώτο. Αλλά η σειρά έχει στηθεί με την λογική του να προσφερθεί σε ηλικίες από 10-16 χρόνων. Είναι από τις κλασικές σειρές που τις ξεχνάς με το που τις βλέπεις, σε αντίθεση με την ταινία η οποία βλεποταν άνετα και από μεγαλύτερης ηλικίας κοινό. Στην ταινία, παρόλη την αφέλεια της, πίστευες ότι έβλεπες μια ιστορία σε ένα φανταστικό κόσμο με πρωταγωνιστές που ζούσαν σε αυτόν τον κόσμο. Στην σειρά έχεις σύγχρονους εφήβους που μιλούν, αντιδρούν, λειτουργούν ως σύγχρονοι έφηβοι.

την ειδες προσφατα την ταινια?

Δημοσ.
Στις 1/12/2022 στις 9:31 ΠΜ, Lotof είπε

Έλεγα να μην το δω, αλλά αφού σκούζουν οι MAGA ολούθε τότε παίζει να είναι καλό...

Αυτοί που το έχουν δει σαν τι μοιάζει; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...