Προς το περιεχόμενο

Με ποια συσκευη μπορω να μοιρασω το ιντερνετ απο το κινητο μου

AGGANIS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο κινητο μου εχω απεριοριστα data (cosmote)

Αν κανω το κινητο hotspot , με ποια συσκευη μετα μπορω να μοιρασω το σημα , ετσι ωστε να μπαινουν 20+ ατομα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπάρχει περιορισμός σε λειτουργία hotspot από το λειτουργικό όλων σχεδόν των κατασκευαστών και είναι 5 συσκευές αν η σύνδεση είναι 3g και 10 συσκευές σε 4/5G.

Λύση σε αυτόν τον περιορισμό να κάνεις χρήση κάποιου Router που να δέχεται σύνδεση μέσω USB Tethering. To έχω δοκιμάσει με 100% επιτυχία σε Router με OpenWRT και σε Fritz.

Άλλη λύση με ένα ΑΡ σε WISP (ή ΑΡ Router) Mode, μόνο που εδώ θα είναι χειρότερα θα πράγματα καθώς γίνεται ασύρματη αναμετάδοση και σίγουρα με 20 συσκευές χάλια εμπειρία σε όλους.

1 λεπτό πριν, AGGANIS13 είπε

Άρα ποιο ρούτερ μου προτείνεις να πάρω?

Δεν λύνεται το πρόβλημα σου με το κινητό, περαν του οτι πρεπει να ειναι το κινητό σαν σταθερό, θα ζεστενετε κλπ.

Πρεπει να πάρεις χωριστή καρτα sim και ενα αντίστοιχο ρούτερ 

Κινούμενο όχημα και 20+ χρήστες, κάτι σε λεωφορείο πάρει το μυαλό μου, αλλά δεν έχει σημασία. Φαντάζομαι παροχή τροφοδοσίας υπάρχει για τον Router.

Η ευκολότερη και (σχεδόν) plug & play λύση είναι με κάποιο Fritz. Βρίσκεις ένα μεταχειρισμένο (τα καινούργια είναι ακριβά) και μέσω του μενού του το ρυθμίζεις για USB Tethering.

Όχι. Fritz που έχει θύρα USB και μέσω αυτής δουλεύει το USB Tethering από το κινητό, σύμφωνα με τον οδηγό τη εταιρείας που ανέφερα.

Σχεδόν όλα τα Fritz έχουν τουλάχιστον 1 θύρα USB, π.χ. αυτό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πάρε ένα τέτοιο για το αυτοκίνητο....πρέπει να βγαλεις τη κάρτα από το κινητο ...το χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια

https://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/routers/4g-modem-huawei-e8372h-320-cellular-network-modem-lte/MRK2366511?gclid=CjwKCAjw7cGUBhA9EiwArBAvoiA1-kxxO5Wi9-q572j9GZzgYF-B2FfaeTneNpnFgHrYt04kbThTmxoCMFAQAvD_BwE

Επεξ/σία από kostasbm

37 λεπτά πριν, kostasbm είπε

πάρε ένα τέτοιο για το αυτοκίνητο....πρέπει να βγαλεις τη κάρτα από το κινητο ...το χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια

https://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/routers/4g-modem-huawei-e8372h-320-cellular-network-modem-lte/MRK2366511?gclid=CjwKCAjw7cGUBhA9EiwArBAvoiA1-kxxO5Wi9-q572j9GZzgYF-B2FfaeTneNpnFgHrYt04kbThTmxoCMFAQAvD_BwE

Πως το έχεις συνδέσει;Μόνο παροχή ρευματος θέλει;

Εγω θα πρότεινα ένα σαν το https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/mobile-internet/retail/cosmote-pocket-wi-fi-huawei-e5576-4g/?productId=20390328&gclid=CjwKCAjw7cGUBhA9EiwArBAvouIMcBAonEisgyX6-1zJI3ZD8iooWZUUa_8JuqNfA9EXhiUSRG-xxRoCfU0QAvD_BwE

που εχει μπαταρία και ειναι και πιο φτηνό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...