AGGANIS13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Στο κινητο μου εχω απεριοριστα data (cosmote) Αν κανω το κινητο hotspot , με ποια συσκευη μετα μπορω να μοιρασω το σημα , ετσι ωστε να μπαινουν 20+ ατομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Γιατι έχεις περιορισμό, πόσοι συνδέονται στο κινητό σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δεν υπαρχει περιορισμος ποσοι θα συνδεθουν? Νομιζα οτι αφηνει να συνδεθουν λιγα ατομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Νομιζω οτι ειναι ~20 συσκευες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Υπάρχει περιορισμός σε λειτουργία hotspot από το λειτουργικό όλων σχεδόν των κατασκευαστών και είναι 5 συσκευές αν η σύνδεση είναι 3g και 10 συσκευές σε 4/5G. Λύση σε αυτόν τον περιορισμό να κάνεις χρήση κάποιου Router που να δέχεται σύνδεση μέσω USB Tethering. To έχω δοκιμάσει με 100% επιτυχία σε Router με OpenWRT και σε Fritz. Άλλη λύση με ένα ΑΡ σε WISP (ή ΑΡ Router) Mode, μόνο που εδώ θα είναι χειρότερα θα πράγματα καθώς γίνεται ασύρματη αναμετάδοση και σίγουρα με 20 συσκευές χάλια εμπειρία σε όλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Άρα ποιο ρούτερ μου προτείνεις να πάρω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, AGGANIS13 είπε Άρα ποιο ρούτερ μου προτείνεις να πάρω? Δεν λύνεται το πρόβλημα σου με το κινητό, περαν του οτι πρεπει να ειναι το κινητό σαν σταθερό, θα ζεστενετε κλπ. Πρεπει να πάρεις χωριστή καρτα sim και ενα αντίστοιχο ρούτερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Άρα τι να πάρω? Να πω επίσης ότι προορίζεται για κινούμενο όχημα... αν παίζει ρόλο αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Κινούμενο όχημα και 20+ χρήστες, κάτι σε λεωφορείο πάρει το μυαλό μου, αλλά δεν έχει σημασία. Φαντάζομαι παροχή τροφοδοσίας υπάρχει για τον Router. Η ευκολότερη και (σχεδόν) plug & play λύση είναι με κάποιο Fritz. Βρίσκεις ένα μεταχειρισμένο (τα καινούργια είναι ακριβά) και μέσω του μενού του το ρυθμίζεις για USB Tethering. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Fritz που να παιρνει καρτα σιμ εννοεις? Καποιο συγκεκριμενο μοντελο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Όχι. Fritz που έχει θύρα USB και μέσω αυτής δουλεύει το USB Tethering από το κινητό, σύμφωνα με τον οδηγό τη εταιρείας που ανέφερα. Σχεδόν όλα τα Fritz έχουν τουλάχιστον 1 θύρα USB, π.χ. αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δηλαδή πρέπει να σύνδεση το κινητό με usb στο router? Δεν θα ζεστενετε λογικά το κινητό γτ δεν θα δουλέψει το wifi.. Θα δουλεύει το wifi του ρουτερ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Με USB θα είναι η σύνδεση και το ασύρματο κλειστό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) πάρε ένα τέτοιο για το αυτοκίνητο....πρέπει να βγαλεις τη κάρτα από το κινητο ...το χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια https://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/routers/4g-modem-huawei-e8372h-320-cellular-network-modem-lte/MRK2366511?gclid=CjwKCAjw7cGUBhA9EiwArBAvoiA1-kxxO5Wi9-q572j9GZzgYF-B2FfaeTneNpnFgHrYt04kbThTmxoCMFAQAvD_BwE Επεξ/σία 28 Μαΐου 2022 από kostasbm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 37 λεπτά πριν, kostasbm είπε πάρε ένα τέτοιο για το αυτοκίνητο....πρέπει να βγαλεις τη κάρτα από το κινητο ...το χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια https://www.public.gr/product/perifereiaka/networking/routers/4g-modem-huawei-e8372h-320-cellular-network-modem-lte/MRK2366511?gclid=CjwKCAjw7cGUBhA9EiwArBAvoiA1-kxxO5Wi9-q572j9GZzgYF-B2FfaeTneNpnFgHrYt04kbThTmxoCMFAQAvD_BwE Πως το έχεις συνδέσει;Μόνο παροχή ρευματος θέλει; Εγω θα πρότεινα ένα σαν το https://www.germanos.gr/product/smarthome-diktuaka/mobile-internet/retail/cosmote-pocket-wi-fi-huawei-e5576-4g/?productId=20390328&gclid=CjwKCAjw7cGUBhA9EiwArBAvouIMcBAonEisgyX6-1zJI3ZD8iooWZUUa_8JuqNfA9EXhiUSRG-xxRoCfU0QAvD_BwE που εχει μπαταρία και ειναι και πιο φτηνό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα