kostasxin Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 αν το ψυγείο είναι no frost το κάνει συνέχεια αυτό. σπάει τον πάγο που δημιουργείτε εσωτερικά στα τοιχώματα.
The_Other_One Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Ελπίζω τουλάχιστον να μην τρομάζει το παιδί. Θα το βρεις τελικά και θα είναι κάτι πολύ κουλό.
Gryzor Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 3 hours ago, kostasxin said: αν το ψυγείο είναι no frost το κάνει συνέχεια αυτό. σπάει τον πάγο που δημιουργείτε εσωτερικά στα τοιχώματα. Σωστά, τον ξέρω καλά αυτό τον ήχο, αλλά δεν είναι αυτός που ακούω. Το κρακ της απόψυξης είναι πιο μπάσο από το μυστήριο ήχο μας που μοιάζει περισσότερο με μαστίγιο... 3 hours ago, The_Other_One said: Ελπίζω τουλάχιστον να μην τρομάζει το παιδί. Θα το βρεις τελικά και θα είναι κάτι πολύ κουλό. Ευτυχώς όχι, δεν τρομάζει, εμείς τα παίζουμε😂 Ότι και να είναι ελπίζω να μη βγει σε ζημιά γμτ... Πχ να πέσει η βιβλιοθήκη! 1
QuantumWanderer Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Εγώ θα έβαζα μια καταγραφή βίντεο για 2-3 24ωρα συνεχόμενα, και μετά θα πήγαινα να το δω, για αρχή. Να έχει και βραδινή κατά τον ύπνο σας, με ικανότητα υπερύθρων. 1
dkstopo Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, Gryzor είπε Καλημέρα άπαντες! Για να ποστάρω εδώ ένα τόσο 'κουλό' θέμα καταλαβαίνετε πόσο απεγνωσμένος είμαι Εδώ και κάποιους μήνες έχουμε αρχίσει να ακούμε στο σπίτι ξαφνικούς θορύβους. Ο θόρυβος μοιάζει πάρα πολύ με μία λάμπα που καίγεται, σαν ένας πολύ ξαφνικός και σύντομος κρότος δηλαδή. Κάποιες φορές είναι πιο δυνατός, κάποιες πιο αδύναμος. Μία φορά άρχισε το αυτί μου να βουΐζει από την ένταση Μπορεί να περάσουν μέρες χωρίς να ακούσουμε κάτι και μετά να το ακούσουμε δύο φορές μέσα στην ίδια μέρα. Δυστυχώς, δεν έχουμε καταφέρει να εντοπίσουμε την πηγή! Δεν υπάρχουν καμμένες λάμπες, δεν υπάρχουν στο γενικό χώρο απ'όπου έρχονται οι κρότοι ηλεκτρικές συσκευές (εκός από μία κονσόλα λαμπάτη από τα 60s, αλλά είναι εκτός πρίζας ), και γενικά δεν φαίνεται να δυσλειτουργεί απολύτως τίποτα - πρόκειται για το χωλ της εισόδου του σπιτιού! Το μόνο που σκέφτομαι -και γι αυτό ρωτάω για τη σοφία του κοινού- είναι το εξής: υπάρχει ένας τοίχος όπου υπάρχει κατασκευασμένη βιβλιοθήκη από γυψοσανίδα (εδώ και 12 χρόνια). Υπάρχει περίπτωση αυτοί οι κρότοι να είναι από τις ενώσεις της ή από τα καρφιά κτλ; Κανένας μάστορας διαβάζει; Ευχαριστώ κι ελπίζω να σας διασκέδασα με το μυστήριό μου η απαντηση ειναι μεσα στην περιγραφη σου 1
plauman Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Μια φορα μου έτυχε κάτι παρόμοιο και ήταν σκουλήκι ξύλου (σαρακι)σε επιπλο,,,,
Gryzor Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 23 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Εγώ θα έβαζα μια καταγραφή βίντεο για 2-3 24ωρα συνεχόμενα, και μετά θα πήγαινα να το δω, για αρχή. Να έχει και βραδινή κατά τον ύπνο σας, με ικανότητα υπερύθρων. Έχω κάμερα συμπτωματικά, αλλά τί να καταγραψει; Το θόρυβο τον ακούμε, δεν υπάρχει κάτι σα λάμψη ας πούμε... 6 λεπτά πριν, dkstopo είπε η απαντηση ειναι μεσα στην περιγραφη σου Μιλάς με γρίφους γέροντα 5 λεπτά πριν, plauman είπε Μια φορα μου έτυχε κάτι παρόμοιο και ήταν σκουλήκι ξύλου (σαρακι)σε επιπλο,,,, Για να έχει τέτοια ένταση θα πρέπει να είναι σκουλίκι από το Dune 😀
QuantumWanderer Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Gryzor είπε Έχω κάμερα συμπτωματικά, αλλά τί να καταγραψει; Το θόρυβο τον ακούμε, δεν υπάρχει κάτι σα λάμψη ας πούμε... Αν έχει εξαντληθεί η πρώτη διερεύνηση δια της απαγωγής, αφαιρώντας κάποια αντικείμενα που υποθέτεις ότι κάνουν το θόρυβο, και δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα ... ... ίσως μια θέαση 2-3 24ώρων και ηχητικά (όχι μόνο εικόνα), μπορεί να προσφέρει επιπρόσθετη πληροφορία που θα βοηθήσει. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2022 από kostasgr78
Gryzor Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Αν έχει εξαντληθεί η πρώτη διερεύνηση δια της απαγωγής, αφαιρώντας κάποια αντικείμενα που υποθέτεις ότι κάνουν το θόρυβο, και δεν έχει υπάρξει αποτέλεσμα ... ... ίσως μια θέαση 2-3 24ώρων και ηχητικά (όχι μόνο εικόνα), μπορεί να προσφέρει επιπρόσθετη πληροφορία που θα βοηθήσει. Θα φροντίσω να στρέψω την κάμερα να βλέπει όλο το χώρο μπας και φανεί κάτι, καλή ιδέα... Γιατί τα μόνα αντικείμενα είναι η βιβλιοθήκη, η κονσόλα (δεν κουνιέται αλλά σίγουρα δεν είναι) και το ελλειπτικό (το κούνησα ήδη).
Vigilante1319 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 και σε μενα κανει ενα γκντουπ στο ακυρο συνηθως απο τις ντουλαπες κουζινα δωματιο. Μου εχουν πει απο την ζεστη το κανει αυτο.
Gryzor Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, Vigilante1319 είπε και σε μενα κανει ενα γκντουπ στο ακυρο συνηθως απο τις ντουλαπες κουζινα δωματιο. Μου εχουν πει απο την ζεστη το κανει αυτο. Ισχύει, αν κάτι έχει πιτσικάρει ιδίως. Αλλά σε μένα το κάνει εδώ και μήνες, και το χειμώνα δηλαδή, και ασχέτως θέρμανσης...
rodosf1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 σπάσιμο διηλεκτρικου αέρα από καλώδια που έχουν ψιλοχαλαρωσει εντός της πρίζας και... πλησιάζουν επικίνδυνα; με θερμοκρασίακες μεταβολές ταιριάζει κ αν είναι αυτό θα γίνει κάποια στιγμή πιο συχνό, ίσως κ οδηγήσει τελικά σε βραχυκύκλωμα. δοκίμασε να ελέγξεις την κατάσταση πριζών στο χώρο, με γενικό οφ εννοείται. θα τις άλλαζα καλού - κακού, μικρό το κόστος, μεγάλος ο κίνδυνος. 1
Gryzor Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, rodosf1 είπε σπάσιμο διηλεκτρικου αέρα από καλώδια που έχουν ψιλοχαλαρωσει εντός της πρίζας και... πλησιάζουν επικίνδυνα; με θερμοκρασίακες μεταβολές ταιριάζει κ αν είναι αυτό θα γίνει κάποια στιγμή πιο συχνό, ίσως κ οδηγήσει τελικά σε βραχυκύκλωμα. δοκίμασε να ελέγξεις την κατάσταση πριζών στο χώρο, με γενικό οφ εννοείται. θα τις άλλαζα καλού - κακού, μικρό το κόστος, μεγάλος ο κίνδυνος. Δύο πρίζες έχει όλες κι όλες ο χώρος, αυτό μπορώ να το κάνω!
rodosf1 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, Gryzor είπε Δύο πρίζες έχει όλες κι όλες ο χώρος, αυτό μπορώ να το κάνω! αν δεν τις δουλεύεις, βγάλε τες, μονωσε τα καλώδια καλά στις άκρες κ ξανακλειστες τις ίδιες να δεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις