Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, janus5555 είπε

Ρίξε μια ματιά σκρουντζ, κάπου 8€ έχει μια κάψουλα. Είναι όντως πολύ βολικό και οικονομικό, ένα μοντέλο mini me έχω και γω- )προσοχή, όταν θα γεμίζεις την κάψουλα φρόντισε να μην είναι τσίτα γεμάτη, έχει σπάσει η λαβή της μηχανής δυο φορές επειδή παραγέμιζα την κάψουλα και όταν πατούσα για να κλειδώσει την ταλαιπωρούσα.)

Γνώμη μου, μια κανονική μηχανή εσπρέσο είναι πολύ πιο ακριβή και θέλει πολύ περισσότερο παίδεμα. 

Έχεις και την επιλογή της κάψουλας και την επιλογή του χύμα καφέ,με λίγα λόγια τα κάνει όλα και οικονομικότερα! Συν ότι μπορείς να φτιάξεις και άλλα ροφήματα πέρα του καφέ...

Δημοσ.
Στις 27/5/2022 στις 10:12 ΠΜ, snik είπε

Πλέον υπάρχει αντάπτορας για να βάζεις κάψουλες nespresso στην dolce gusto, μου ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα και τον δοκίμασα με κάποιες κάψουλες l'or που βρήκα σε προσφορά χθες. Μια χαρά μου φάνηκε το αποτέλεσμα οπότε σου προτείνω να κάνεις το ίδιο για να έχεις δυνατότητα να πάρχεις κάψουλες από τις 2 εταιρίες.

Σε πόσες μερες ηρθε? Υπάρχει και απο Ευρωπαϊκή αποθηκη?

Δημοσ.

Αυτό που λένε για την ποικιλία της dolce gusto δεν το καταλαβαίνω. Έχει τουλάχιστον 10 διαφορετικά είδη εσπρέσο, μόνο μεταξύ των αυθεντικών και των Starbucks. Δεν είμαι connoisseur του καφέ, αλλά μου φαίνονται αρκετές για να βρεις κάτι που να σ' αρέσει.

Για τις τιμές τελευταία νομίζω έχει κλείσει η ψαλίδα. Πλέον οι dolce gusto είναι πιο ακριβές από ότι οι nespresso πριν 1 χρόνο. Τις nespresso δεν έχω κοιτάξει που τις έχουν φτάσει.

Δημοσ.
Στις 1/6/2022 στις 10:24 ΠΜ, liakjim είπε

Δεν ισχύει αυτό που αναφέρθηκε για την ποσότητα νερού. Μπορείς να προγραμματίσεις να ρίχνει όσο θέλεις.

@janus5555

Ακριβώς. Επίσης μπορείς πάντα να πατήσεις το κουμπί για να συμπληρώσεις και να σταματήσεις ξαναπατωντας το. Πολύ βολικό. 

Δημοσ.
Στις 20/1/2023 στις 7:36 ΠΜ, janus5555 είπε

Γνώμη μου, μια κανονική μηχανή εσπρέσο είναι πολύ πιο ακριβή και θέλει πολύ περισσότερο παίδεμα. 

50 ευρώ κάνει μια μηχανή εσπρέσσο.

Την ευκολία της dolce gusto την καταλαβαίνω γιατί έχει ετοιμη κάψουλα για καπουτσίνο... αλλά για απλό εσπρέσο απλά γλιτώνεις 10δευτερόλεπτα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 27/5/2022 στις 10:12 ΠΜ, snik είπε

Πλέον υπάρχει αντάπτορας για να βάζεις κάψουλες nespresso στην dolce gusto, μου ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα και τον δοκίμασα με κάποιες κάψουλες l'or που βρήκα σε προσφορά χθες. Μια χαρά μου φάνηκε το αποτέλεσμα οπότε σου προτείνω να κάνεις το ίδιο για να έχεις δυνατότητα να πάρχεις κάψουλες από τις 2 εταιρίες.

Παρελαβα σημερα κ δεν λειτουργει ενω εχουμε την ιδια. Ξερεις γιατι μπορει να συμβαινει?

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας.

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μια καφετέρια για το σπίτι μου.

Αλλά θέλω να ρωτήσω. Τι διαφορά έχα η Καφετιέρα Espresso με το μηχάνημα Espresso; Από κατασκευές βλέπω στο διαδίκτυο που έχουν χρήστες στο σπίτι τους είναι η Krups και η De'Longhi. Ποιες από τις δύο είναι πολύ καλές ώστε να κάνει ένα πολύ καλό καφέ; Ή παίζει ρόλο της κάψουλας δηλαδή της Dolce Gusto και Nespresso; Επίσης, έχω αυτό το θερμό ποτήρι, θα χωρέσει στο μηχάνημα;

Αν πάρω μια Καφετιέρα Espresso με κάψουλα, θα μπορώ να φτιάξω έκτος από Freddo Espresso και άλλα ροφήματα όπως Freddo Capuccino, Freddo Latte, και σοκολάτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...