Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,σε αποφαση αγορας μηχανης με καψουλες θα ηθελα λιγο τα φωτα σας,εχω ψαξει και εγω οσο γινεται αλλα θελω γνωμες απο καποιους που εχουν δοκιμασει και τις δυο μηχανες,ξερω οτι Nespresso καθαρα για καφε

εχω παρατηρησει επισης οτι οι καψουλες dolce gusto ειναι πιο φθηνες πχ 16 καψουλες 1 για καθε freddo espresso,ενω για nespresso αναλογα 10-12 καψουλες στην συσκευασια χρειαζεται 2(διπλη δοση) για τον ιδιο καφε!

ευχαριστω!

Δημοσ.

Η nespresso φτιάχνει απο τους καλύτερους espresso που μπορείς να πιείς σε μηχανή με κάψουλες και έχει άπειρες επιλογές. 

H dolce gusto, φτιάχνει πολλά διαφορετικά ροφήματα και έχει πολλές εναλλακτικές επιλογές για να πιεί κάποιος κάτι. 

Ζυγίζεις τι θες και τις προτεραιότητες σου και αποφασίσεις. Στην τελική δεν είναι σπουδαίο κόστος. Με 100€-120€ περίπου, παίρνεις και τις 2. 

Δημοσ.

Έχω μια dolce gusto εδώ και εφτά χρόνια και πίνω κάθε μέρα ενώ αρκετές φορές πίνω σε φίλους από nespresso. Από θέμα εκχύλισης/ ροφήματος θα πω ότι η dolce gusto σου επιτρέπει να βάλεις όσο νερό θέλεις και για 'μενα κάνει πολύ ποιοτική εκχύλιση ενώ όποτε πίνω στη nespresso, ανεξαρτήτως κάψουλας, ο καφές μου φαίνεται σα στιγμιαίος και έχει μόνο δύο ρυθμίσεις μεγέθους. Όσον αφορά την ποιότητα του καφέ που έχουν δεν μπορώ να σχολιάσω, έχω αγοράσει μια επαναγεμιζόμενη κάψουλα και βάζω τον καφέ που θέλω. 

• Like 1
Δημοσ.

στην dolce gusto μπορείς να φτιάξεις και κρύα ροφήματα πχ σοκολάτα, κρύο καφέ. στην nespresso δεν μπορείς όμως στην nespresso υπάρχει μεγαλύτερη ποικιλία καφέ από περισσότερες εταιρείες ενώ μπορείς να χρησιμοποιείς και συμβατές κάψουλες για να γεμίζεις δικό σου καφές (εάν θες να μπεις σε αυτήν την διαδικασία). οι κάψουλες του dolce είναι πλαστικές (επίσης εάν σου κάνει διαφορά αυτό).

Δημοσ.

Πλέον υπάρχει αντάπτορας για να βάζεις κάψουλες nespresso στην dolce gusto, μου ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα και τον δοκίμασα με κάποιες κάψουλες l'or που βρήκα σε προσφορά χθες. Μια χαρά μου φάνηκε το αποτέλεσμα οπότε σου προτείνω να κάνεις το ίδιο για να έχεις δυνατότητα να πάρχεις κάψουλες από τις 2 εταιρίες.

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας,απο θεμα οικονομιας?

εχω παρατηρησει οτι οι περισσοτερες συσκευασιες nespresso 10 καψουλες(5 freddo espresso)

ενω για dolce gusto υπαρχουν espresso με περισσοτερα γραμμαρια 16 καψουλες που η καθε μια βγαζει διπλη δοση,εκτος και αν εχω δει λαθος!δν μπορει να υπαρχει τοση διαφορα στο value τους!?ευχαριστω

υ.γ διαβασα οτι ο espresso της dolce δεν ειναι καθολου ωραιος

Στις 27/5/2022 στις 10:12 ΠΜ, snik είπε

Πλέον υπάρχει αντάπτορας για να βάζεις κάψουλες nespresso στην dolce gusto, μου ήρθε την προηγούμενη εβδομάδα και τον δοκίμασα με κάποιες κάψουλες l'or που βρήκα σε προσφορά χθες. Μια χαρά μου φάνηκε το αποτέλεσμα οπότε σου προτείνω να κάνεις το ίδιο για να έχεις δυνατότητα να πάρχεις κάψουλες από τις 2 εταιρίες.

https://www.skroutz.gr/s/19911598/Krups-Mini-Me-Καφετιέρα-για-κάψουλες-Dolce-Gusto-Grey.html?from=catspan κανει για την συγκεκριμενη?στα specs δεν την εχει μεσα!

Επεξ/σία από OnePlusLeader
Δημοσ.
1 ώρα πριν, OnePlusLeader είπε

Γνωμες ειναι,εγω σου γραφω οτι ειναι πολυ καλος.

Επειδη ειμαι λατρης του εσπρεσο,θα ηθελα να δοκιμασω τη νεσπρεσο,αλλα εφοσον διαβαζω οτι δεν εχει επιλογη να τρεξεις εσυ οσο θες το νερο,απο μενα τρωει ακυρο.

Απλα θα δοκιμασω τον ανταπτορα που αναφερθηκε παραπανω,για να δοκιμασω και καμια αλλη ποικιλια στη gusto.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Επειδη ειμαι λατρης του εσπρεσο,θα ηθελα να δοκιμασω τη νεσπρεσο,αλλα εφοσον διαβαζω οτι δεν εχει επιλογη να τρεξεις εσυ οσο θες το νερο,απο μενα τρωει ακυρο.

Απλα θα δοκιμασω τον ανταπτορα που αναφερθηκε παραπανω,για να δοκιμασω και καμια αλλη ποικιλια στη gusto.

με τον αντάπτορας θα γίνεται η ίδια δουλειά με νεσπρεσσο;δν ξέρω αν διαφέρει πέρα από την κάψουλα το σύστημα εκχύλισης

Δημοσ.
6 ώρες πριν, StamTheMan είπε

Δεν ισχύει αυτό που αναφέρθηκε για την ποσότητα νερού. Μπορείς να προγραμματίσεις να ρίχνει όσο θέλεις.

@janus5555

• Like 3
Δημοσ.
9 hours ago, OnePlusLeader said:

σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας,απο θεμα οικονομιας?

εχω παρατηρησει οτι οι περισσοτερες συσκευασιες nespresso 10 καψουλες(5 freddo espresso)

ενω για dolce gusto υπαρχουν espresso με περισσοτερα γραμμαρια 16 καψουλες που η καθε μια βγαζει διπλη δοση,εκτος και αν εχω δει λαθος!δν μπορει να υπαρχει τοση διαφορα στο value τους!?ευχαριστω

https://www.skroutz.gr/s/19911598/Krups-Mini-Me-Καφετιέρα-για-κάψουλες-Dolce-Gusto-Grey.html?from=catspan κανει για την συγκεκριμενη?στα specs δεν την εχει μεσα!

Ναι την ιδια μηχανη εχω και εγω.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, OnePlusLeader είπε

με τον αντάπτορας θα γίνεται η ίδια δουλειά με νεσπρεσσο;δν ξέρω αν διαφέρει πέρα από την κάψουλα το σύστημα εκχύλισης

Φανταζομαι πως οχι,αλλα θελω να δοκιμασω και αλλες ποικιλιες εσπρεσο,ασε που σε καποια μαγαζια μπορει να μη βρω καψουλες dolce.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, snik είπε

Ναι την ιδια μηχανη εχω και εγω.

την Krups? οκ 

διάβασα ειν λίγο επικίνδυνο με τον ανταπτορα μην κάνει θέμα βάλε βγάλε για διπλή δόση; 

σε σχέση με νεσπρεσσο;δεν νομίζω να έχουν διαφορά στην εκχύλιση τα ίδια μπαρ ειν 

Επεξ/σία από OnePlusLeader
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 27/5/2022 στις 8:57 ΠΜ, janus5555 είπε

Έχω μια dolce gusto εδώ και εφτά χρόνια και πίνω κάθε μέρα ενώ αρκετές φορές πίνω σε φίλους από nespresso. Από θέμα εκχύλισης/ ροφήματος θα πω ότι η dolce gusto σου επιτρέπει να βάλεις όσο νερό θέλεις και για 'μενα κάνει πολύ ποιοτική εκχύλιση ενώ όποτε πίνω στη nespresso, ανεξαρτήτως κάψουλας, ο καφές μου φαίνεται σα στιγμιαίος και έχει μόνο δύο ρυθμίσεις μεγέθους. Όσον αφορά την ποιότητα του καφέ που έχουν δεν μπορώ να σχολιάσω, έχω αγοράσει μια επαναγεμιζόμενη κάψουλα και βάζω τον καφέ που θέλω. 

Δηλαδή έχεις αγοράσει καφέ αλεσμένο και απλώς γεμίζεις κάθε φορά την κάψουλα, ακούγεται πραγματικά πολύ βολικό και οικονομικό ,σε σχέση με τις κάψουλες!

Πόσο περίπου κοστίζει μια τέτοια κάψουλα και από που μπορώ να την προμηθευτώ; Ήμουν ανάμεσα στην Delonghi Nespresso® EN80.B Inissia Black Original και στην krups dolce gusto mini me.....θα καταλήξω στην dolce gusto ....

Δημοσ.

Παιδιά, άμα παίρνετε επαναγεμιζόμενες κάψουλες και τις γεμίζετε, πατάτε, κ.λπ, γιατί δε παίρνετε κανονική μηχανή espresso και θέλετε κάψουλα; :P

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, peart είπε

Δηλαδή έχεις αγοράσει καφέ αλεσμένο και απλώς γεμίζεις κάθε φορά την κάψουλα, ακούγεται πραγματικά πολύ βολικό και οικονομικό ,σε σχέση με τις κάψουλες!

Πόσο περίπου κοστίζει μια τέτοια κάψουλα και από που μπορώ να την προμηθευτώ; Ήμουν ανάμεσα στην Delonghi Nespresso® EN80.B Inissia Black Original και στην krups dolce gusto mini me.....θα καταλήξω στην dolce gusto ....

Ρίξε μια ματιά σκρουντζ, κάπου 8€ έχει μια κάψουλα. Είναι όντως πολύ βολικό και οικονομικό, ένα μοντέλο mini me έχω και γω- )προσοχή, όταν θα γεμίζεις την κάψουλα φρόντισε να μην είναι τσίτα γεμάτη, έχει σπάσει η λαβή της μηχανής δυο φορές επειδή παραγέμιζα την κάψουλα και όταν πατούσα για να κλειδώσει την ταλαιπωρούσα.)

10 ώρες πριν, Haldol είπε

Παιδιά, άμα παίρνετε επαναγεμιζόμενες κάψουλες και τις γεμίζετε, πατάτε, κ.λπ, γιατί δε παίρνετε κανονική μηχανή espresso και θέλετε κάψουλα; :P

Γνώμη μου, μια κανονική μηχανή εσπρέσο είναι πολύ πιο ακριβή και θέλει πολύ περισσότερο παίδεμα. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...