Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπαρχει καποιος που πιστευει οτι θα εφαρομστει ενα τετοιο μετρο? καλα ασε την εφαρμογη, εστω οτι καποιος σαν προηστάμενος θα κάνει τον κοπο να πει "μαγκες μας εστειλαν φαξ απο το εσωτερικων να βαζουμε το κλιματιστικο στο 27, αν μπορειτε λιγο με προσοχη, αυτα... καλημερα"

Δημοσ.

500 ευρώ ρεύμα για 1300 kwh, ακόμα και όσοι τα έχουν δεν πρέπει να πληρώνουν στην ώρα τους με τις ρήτρες κτλ..Τώρα σχετικά με το AC σε δωμάτιο 15τμ 9000btu είναι 100kwh το μήνα, αξίζει να σκάσεις; Δεν νομίζω ήδη ανοιχτό από 15 Μαΐου.

Δημοσ.

Στις δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάδα έχουν κάτι κλιματιστικά τραμπάκουλες που για να πάρουν μπρος τα βάζουν κάτω από 20

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Klausx είπε

100kwh το μήνα, αξίζει να σκάσεις;

100Kwh είναι παιδική χαρά για μένα.. συγγενής φίλου ήταν με μηχανική υποστήριξη, 3MWh το 4μηνο στο χαλαρό και λίγα λέω (σε κατανάλωση). Προσωπικά σπατάλησα 2,7MWh (πιάνει και τον χειμώνα), καλοκαίρι πέφτω κάπου στα 2,2 με 2,5MWh max.

Υ.Γ. Ναι έπρεπε να γράψω 3.000KWh πριν αλλά βαριόμουν και τα μετέτρεψα σε Megawatt.

Επεξ/σία από Pokemon640
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε

100Kwh είναι παιδική χαρά για μένα.. συγγενής φίλου ήταν με μηχανική υποστήριξη, 3MWh το 4μηνο στο χαλαρό και λίγα λέω (σε κατανάλωση). Προσωπικά σπατάλησα 2,7MWh (πιάνει και τον χειμώνα), καλοκαίρι πέφτω κάπου στα 2,2 με 2,5MWh max.

Υ.Γ. Ναι έπρεπε να γράψω 3.000KWh πριν αλλά βαριόμουν και τα μετέτρεψα σε Megawatt.

2500kwh με θερμοσίφωνα και πέσαμε στις 1600 με ηλιακό εδώ και 3 χρόνια. Θέλει προσοχή γιατί πριν ήξερες τι θα πληρώσεις ενώ τώρα στέλνουν ότι θέλουν ανά πάσα στιγμή.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Klausx είπε

2500kwh με θερμοσίφωνα και πέσαμε στις 1600 με ηλιακό εδώ και 3 χρόνια. Θέλει προσοχή γιατί πριν ήξερες τι θα πληρώσεις ενώ τώρα στέλνουν ότι θέλουν ανά πάσα στιγμή.

Φέρνεις ηλεκτρολόγο και βάζεις ψηφιακό μετρητή στον πίνακα, έχει αρκετούς, από 25€ μέχρι και άλλους με ένα σωρό παραπανίσια features των 150€. Θα έβαζα και εγώ αλλά ο πίνακας που έχω είναι τίγκα στα πρόσθετα (ηλεκτρονόμους, χρονόμετρα στο θερμοσίφωνα κ.α.) και πρέπει να τον αλλάξω ολόκληρο. Αν μπω σε αυτό το τρυπάκι θα θέλω να προσθέτω και πολλές smart λειτουργίες όταν ποτέ φτάσω εκεί.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Klausx είπε

500 ευρώ ρεύμα για 1300 kwh, ακόμα και όσοι τα έχουν δεν πρέπει να πληρώνουν στην ώρα τους με τις ρήτρες κτλ..Τώρα σχετικά με το AC σε δωμάτιο 15τμ 9000btu είναι 100kwh το μήνα, αξίζει να σκάσεις; Δεν νομίζω ήδη ανοιχτό από 15 Μαΐου.

Ελάχιστοι πλήρωναν και πληρώνουν στην ώρα τους. Βέβαια σου τα κάνουν τσουρέκια οι εισπρακτικες της ΔΕΗ. Έχω μπλοκάρει όλα τα τηλέφωνα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω κανει συμβασιουχος στο δημοσιο, το τι φαγοποτι γινοταν δεν περιγραφεται. το a/c ηταν πτεσμα που δουλευε στο τερμα ολο το 8ωρο(8 ωρες ηταν για μας τους μπιπ, για τους μονιμους ηταν 6 μαξ). 

προς το παρων ας δωσουν στο πιο ισχυρο εκλογικο σωμα κανα επιδομα για φωτοτυπιες και βλεπουμε για τα a/c. https://www.aftodioikisi.gr/dimosio/dimosio-epidoma-pliroforikis-poioi-ergazomenoi-mporoyn-na-to-paroyn/

Επεξ/σία από Manolo7
Δημοσ.

Πέρυσι όλοι είχαν ορθάνοικτα παράθυρα με 45 βαθμούς μην και φταρνιστεί κανείς. Με τα μυαλά του ακούω-υπακούω έγινε συνήθεια. Θα πάνε οι θάνατοι λόγω θερμοπληξίας σύννεφο.

6 ώρες πριν, Klausx είπε

ψαχτείτε και οργανωθείτε με τους συμπολίτες σας. Το ατομικό αντάρτικο του τύπου καθυστερώ να πληρώσω (αλλά πληρώνω) είναι σπατάλη ενέργειας.

Δημοσ.
On 27/05/2022 at 19:33, basilis_k6 said:

υπαρχει καποιος που πιστευει οτι θα εφαρομστει ενα τετοιο μετρο? καλα ασε την εφαρμογη, εστω οτι καποιος σαν προηστάμενος θα κάνει τον κοπο να πει "μαγκες μας εστειλαν φαξ απο το εσωτερικων να βαζουμε το κλιματιστικο στο 27, αν μπορειτε λιγο με προσοχη, αυτα... καλημερα"

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΞ (θεωρητικά στο δημόσιο) αλλά στην ουσία δεν θα εφαρμοστεί παντού εκτός σε υπηρεσίες που είναι έτοιμες να κλείσουν σε περιοχές όπως ταχυδρομεία που τα κλιματιστικά είναι χαλασμένα και είναι σαν να είσαι σε σάουνα 

Δημοσ.

Καλά και εγώ το έχω 26 πάντα (άσχετη ερώτηση από την στηγμη που δεν αντέχει ούτε αυτά το δίκτυο πως θέλουν να μεταβούν σε ηλεκτοκίνηση?)

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Black Demis είπε

Καλά και εγώ το έχω 26 πάντα (άσχετη ερώτηση από την στηγμη που δεν αντέχει ούτε αυτά το δίκτυο πως θέλουν να μεταβούν σε ηλεκτοκίνηση?)

αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Νομίζεις το έχουνε ψάξει; Απλά αυτό τους είπανε, αυτό κάνουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...