basilis_k6 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 υπαρχει καποιος που πιστευει οτι θα εφαρομστει ενα τετοιο μετρο? καλα ασε την εφαρμογη, εστω οτι καποιος σαν προηστάμενος θα κάνει τον κοπο να πει "μαγκες μας εστειλαν φαξ απο το εσωτερικων να βαζουμε το κλιματιστικο στο 27, αν μπορειτε λιγο με προσοχη, αυτα... καλημερα"
Klausx Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 500 ευρώ ρεύμα για 1300 kwh, ακόμα και όσοι τα έχουν δεν πρέπει να πληρώνουν στην ώρα τους με τις ρήτρες κτλ..Τώρα σχετικά με το AC σε δωμάτιο 15τμ 9000btu είναι 100kwh το μήνα, αξίζει να σκάσεις; Δεν νομίζω ήδη ανοιχτό από 15 Μαΐου.
ekrepali Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Στις δημόσιες υπηρεσίες στην Ελλάδα έχουν κάτι κλιματιστικά τραμπάκουλες που για να πάρουν μπρος τα βάζουν κάτω από 20
Pokemon640 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Klausx είπε 100kwh το μήνα, αξίζει να σκάσεις; 100Kwh είναι παιδική χαρά για μένα.. συγγενής φίλου ήταν με μηχανική υποστήριξη, 3MWh το 4μηνο στο χαλαρό και λίγα λέω (σε κατανάλωση). Προσωπικά σπατάλησα 2,7MWh (πιάνει και τον χειμώνα), καλοκαίρι πέφτω κάπου στα 2,2 με 2,5MWh max. Υ.Γ. Ναι έπρεπε να γράψω 3.000KWh πριν αλλά βαριόμουν και τα μετέτρεψα σε Megawatt. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2022 από Pokemon640
Klausx Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 30 λεπτά πριν, Pokemon640 είπε 100Kwh είναι παιδική χαρά για μένα.. συγγενής φίλου ήταν με μηχανική υποστήριξη, 3MWh το 4μηνο στο χαλαρό και λίγα λέω (σε κατανάλωση). Προσωπικά σπατάλησα 2,7MWh (πιάνει και τον χειμώνα), καλοκαίρι πέφτω κάπου στα 2,2 με 2,5MWh max. Υ.Γ. Ναι έπρεπε να γράψω 3.000KWh πριν αλλά βαριόμουν και τα μετέτρεψα σε Megawatt. 2500kwh με θερμοσίφωνα και πέσαμε στις 1600 με ηλιακό εδώ και 3 χρόνια. Θέλει προσοχή γιατί πριν ήξερες τι θα πληρώσεις ενώ τώρα στέλνουν ότι θέλουν ανά πάσα στιγμή.
Pokemon640 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, Klausx είπε 2500kwh με θερμοσίφωνα και πέσαμε στις 1600 με ηλιακό εδώ και 3 χρόνια. Θέλει προσοχή γιατί πριν ήξερες τι θα πληρώσεις ενώ τώρα στέλνουν ότι θέλουν ανά πάσα στιγμή. Φέρνεις ηλεκτρολόγο και βάζεις ψηφιακό μετρητή στον πίνακα, έχει αρκετούς, από 25€ μέχρι και άλλους με ένα σωρό παραπανίσια features των 150€. Θα έβαζα και εγώ αλλά ο πίνακας που έχω είναι τίγκα στα πρόσθετα (ηλεκτρονόμους, χρονόμετρα στο θερμοσίφωνα κ.α.) και πρέπει να τον αλλάξω ολόκληρο. Αν μπω σε αυτό το τρυπάκι θα θέλω να προσθέτω και πολλές smart λειτουργίες όταν ποτέ φτάσω εκεί.
Basilhs23___ Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Klausx είπε 500 ευρώ ρεύμα για 1300 kwh, ακόμα και όσοι τα έχουν δεν πρέπει να πληρώνουν στην ώρα τους με τις ρήτρες κτλ..Τώρα σχετικά με το AC σε δωμάτιο 15τμ 9000btu είναι 100kwh το μήνα, αξίζει να σκάσεις; Δεν νομίζω ήδη ανοιχτό από 15 Μαΐου. Ελάχιστοι πλήρωναν και πληρώνουν στην ώρα τους. Βέβαια σου τα κάνουν τσουρέκια οι εισπρακτικες της ΔΕΗ. Έχω μπλοκάρει όλα τα τηλέφωνα.
valkon Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Σαν να παρατραβάει η ιστορία,πότε θα σκάσει όλο αυτό το τσίρκο που ζούμε άραγε 2
Manolo7 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) εχω κανει συμβασιουχος στο δημοσιο, το τι φαγοποτι γινοταν δεν περιγραφεται. το a/c ηταν πτεσμα που δουλευε στο τερμα ολο το 8ωρο(8 ωρες ηταν για μας τους μπιπ, για τους μονιμους ηταν 6 μαξ). προς το παρων ας δωσουν στο πιο ισχυρο εκλογικο σωμα κανα επιδομα για φωτοτυπιες και βλεπουμε για τα a/c. https://www.aftodioikisi.gr/dimosio/dimosio-epidoma-pliroforikis-poioi-ergazomenoi-mporoyn-na-to-paroyn/ Επεξ/σία 28 Μαΐου 2022 από Manolo7
bitmk2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Πέρυσι όλοι είχαν ορθάνοικτα παράθυρα με 45 βαθμούς μην και φταρνιστεί κανείς. Με τα μυαλά του ακούω-υπακούω έγινε συνήθεια. Θα πάνε οι θάνατοι λόγω θερμοπληξίας σύννεφο. 6 ώρες πριν, Klausx είπε 500 ευρώ ρεύμα για 1300 kwh, ακόμα και όσοι τα έχουν δεν πρέπει να πληρώνουν στην ώρα τους με τις ρήτρες κτλ..Τώρα σχετικά με το AC σε δωμάτιο 15τμ 9000btu είναι 100kwh το μήνα, αξίζει να σκάσεις; Δεν νομίζω ήδη ανοιχτό από 15 Μαΐου. ψαχτείτε και οργανωθείτε με τους συμπολίτες σας. Το ατομικό αντάρτικο του τύπου καθυστερώ να πληρώσω (αλλά πληρώνω) είναι σπατάλη ενέργειας.
Qwerty_2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 On 27/05/2022 at 19:33, basilis_k6 said: υπαρχει καποιος που πιστευει οτι θα εφαρομστει ενα τετοιο μετρο? καλα ασε την εφαρμογη, εστω οτι καποιος σαν προηστάμενος θα κάνει τον κοπο να πει "μαγκες μας εστειλαν φαξ απο το εσωτερικων να βαζουμε το κλιματιστικο στο 27, αν μπορειτε λιγο με προσοχη, αυτα... καλημερα" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΞ (θεωρητικά στο δημόσιο) αλλά στην ουσία δεν θα εφαρμοστεί παντού εκτός σε υπηρεσίες που είναι έτοιμες να κλείσουν σε περιοχές όπως ταχυδρομεία που τα κλιματιστικά είναι χαλασμένα και είναι σαν να είσαι σε σάουνα
Black Demis Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Καλά και εγώ το έχω 26 πάντα (άσχετη ερώτηση από την στηγμη που δεν αντέχει ούτε αυτά το δίκτυο πως θέλουν να μεταβούν σε ηλεκτοκίνηση?)
Bitbit Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, Black Demis είπε Καλά και εγώ το έχω 26 πάντα (άσχετη ερώτηση από την στηγμη που δεν αντέχει ούτε αυτά το δίκτυο πως θέλουν να μεταβούν σε ηλεκτοκίνηση?) αυτό δεν έχει καμιά σημασία. Νομίζεις το έχουνε ψάξει; Απλά αυτό τους είπανε, αυτό κάνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα