liakinen Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Ποδήλατο και ΚΟΚ: https://www.carandmotor.gr/new-mobility/podilato-ti-problepei-o-nomos-poia-ta-prostima Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N3M3SiS Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NickTG είπε Εννοείς για περιπτώσεις που έχουν φτάσει σε δικαστήριο ή να το έχουν βγάλει οι ασφαλιστικές μεταξύ τους? Φυσικα και εχουν κριθει δικαστικα. Απο σχετικο αρθρο "Στην περίπτωση αδυναμίας ελέγχου της κίνησης σε δρόμο με προτεραιότητα, δικαστικές αποφάσεις στο παρελθόν έχουν απαλλάξει, τουλάχιστον εν μέρει, οδηγό που προκάλεσε ατύχημα. Επίσης, το Ανώτατο πολιτικό δικαστήριο στην Ελλάδα έχει κρίνει ότι η παραβίαση του Stop από μόνη της δεν είναι αρκετή για την καταδίκη, αλλά απαιτείται να υπάρχει η δυνατότητα πρόβλεψης και αποφυγής και από τον οδηγό που βρίσκεται σε δρόμο με προτεραιότητα. Θα πρέπει δηλαδή και αυτός να βρίσκεται σε εγρήγορση και φυσικά να τηρεί κατά γράμμα τα όρια ταχύτητας." Οταν οι διαφωνούντες, καταλάβετε πλήρως τι σημαινουν τα υπογραμμισμένα, μπορούμε να το συζητήσουμε. 14 ώρες πριν, RTW4ever είπε Εσύ δεν καταλαβαίνεις φίλε μου. Και το νομικό τμήμα των ασφαλιστικών το γράφουμε στα παλαιότερα των υποδημάτων μας. Και φυσικά θα πάμε στο δικαστήριο και θα κερδίσουμε, όταν λένε τις ανοησίες τους που έχεις αναφέρει παραπάνω. Εσυ προσπαθησε να καταλάβεις οτι αυτα που σου λεω τα εχουν κρινει τα Δικαστήρια και όχι οι ασφαλιστικες εταιριες. Έχει πολυ πλακα η επιμονη καποιων που δεν κατέχουν το αντικείμενο ουτε στο ελάχιστο. 44 λεπτά πριν, NTC Labs είπε μέχρι να βρεθεί κάποιος μάγκας και να υπάρξει δικαστικό προηγούμενο. Εαν κόβουν την απαραίτητη ορατότητα ναι έχουν ευθύνη. Το πρ'οστιμο αφορα το αστικό σκέλος όχι το ποινικό. Ας μάθουμε να τα ξεχωρίζουμε. Λάβε υπόψην σου οτι γενικότερα δεν ευθύνονται μόνο όσοι άμεσα προκαλούν ατύχημα ή ζημιά σε ξένη περιουσία/ άνθρωπο αλλά και όσοι έμμεσα προκαλούν. Όπως έχουν κριθεί περιπτώσεις που χτυπήθηκε πεζός επειδή αναγκάστηκε να κατέβει στον δρόμο επειδή κάποιος πα΄ρκαρε το αμάξι πα΄νω στο πεζοδρόμιο. τέτοιες περιπτώσεις έχουν κριθεί και ενάντια στον έμεσα εμπλεκόμενο ( τον παρκαρισμένο ) με αποφάσεις αποζημίωσης προς τον πεζο. Ο Κ.Ο.Κ. είναι ένα θέμα. ΔΕΝ αναιρεί οτιδήποτε άλλο μπορεί να διεκδικηθει. Δεν υπάρχει κανενα ποινικό κομμάτι στο παράνομο παρκάρισμα. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από N3M3SiS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, liakinen είπε Ποδήλατο και ΚΟΚ: https://www.carandmotor.gr/new-mobility/podilato-ti-problepei-o-nomos-poia-ta-prostima χαιρω πολυ, για πες μου ποιοι τα τηρουν? γτ εγω βλεπω παραλληλα και 2 και 3 ποδηλατες πανω στη μεσογειων, στην μαραθωνος, μεσα στη μεση ποδηλατοπομπες στην αγια παρασκευη. και οπως ξαναειπα, το θεωρουν και ως δικαιωμα τους να κανουν οτι γουσταρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakinen Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, NTC Labs είπε χαιρω πολυ, για πες μου ποιοι τα τηρουν? γτ εγω βλεπω παραλληλα και 2 και 3 ποδηλατες πανω στη μεσογειων, στην μαραθωνος, μεσα στη μεση ποδηλατοπομπες στην αγια παρασκευη. και οπως ξαναειπα, το θεωρουν και ως δικαιωμα τους να κανουν οτι γουσταρουν. Σχεδόν κανένας. Έχεις εντύπωση ότι τα γνωρίζουν; Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από liakinen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, N3M3SiS είπε Φυσικα και εχουν κριθει δικαστικα. Απο σχετικο αρθρο "Στην περίπτωση αδυναμίας ελέγχου της κίνησης σε δρόμο με προτεραιότητα, δικαστικές αποφάσεις στο παρελθόν έχουν απαλλάξει, τουλάχιστον εν μέρει, οδηγό που προκάλεσε ατύχημα. Επίσης, το Ανώτατο πολιτικό δικαστήριο στην Ελλάδα έχει κρίνει ότι η παραβίαση του Stop από μόνη της δεν είναι αρκετή για την καταδίκη, αλλά απαιτείται να υπάρχει η δυνατότητα πρόβλεψης και αποφυγής και από τον οδηγό που βρίσκεται σε δρόμο με προτεραιότητα. Θα πρέπει δηλαδή και αυτός να βρίσκεται σε εγρήγορση και φυσικά να τηρεί κατά γράμμα τα όρια ταχύτητας." Οταν οι διαφωνούντες, καταλάβετε πλήρως τι σημαινουν τα υπογραμμισμένα, μπορούμε να το συζητήσουμε. Εσυ προσπαθησε να καταλάβεις οτι αυτα που σου λεω τα εχουν κρινει τα Δικαστήρια και όχι οι ασφαλιστικες εταιριες. Έχει πολυ πλακα η επιμονη καποιων που δεν κατέχουν το αντικείμενο ουτε στο ελάχιστο. Δεν υπάρχει κανενα ποινικό κομμάτι στο παράνομο παρκάρισμα. Οτι πεις οκ. δεν καταλαβες τι ειπα η δεν θες να καταλαβεις. δεν ειπα οτι υπαρχει ποινικο στο παρανομο παρκαρισμα. ειπα οτι ενδεχομενως υπαρξει (και εχει υπαρξει αλλα δεν το καταλαβαινεις )εαν αυτο το παρκαρισμα οδηγησει σε ζημία περιουσιας / ανθρωπου. 3 λεπτά πριν, liakinen είπε Σχεδόν κανένας. Έχεις εντύπωση ότι τα γνωρίζουν; οχι δεν εχω τετοια εντυπωση. Αλλο ομως το δεν γνωριζω κατι και αλλο το γεγονος οτι δρουν ωσαν το δικαιουνται και σε βριζουν και απο πανω. ειναι αυτη η κουλτουρα ρε παιδι μου που παιρνουμε κατι καλο απεξω και το φερνουμε στα μετρα μας αρκει να ωφελει μονο εμας. Ας υποχρεωσουν τα ποδηλατα και οι επιβατες τους να ειναι ασφαλισμενοι να δεις πως θα κανουν ολοι τους. στα καγκελα θα βγουν. εαν καποιος απο αυτους ομως προκαλεσει ζημια αντε να τρεχεις δικαστικα γτ εισαι το κοροιδο. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από NTC Labs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
original911 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, TsoliasGR είπε Χωρίς σημανση.Μάντεψε ποιός έχει προτεραιότητα και πόσα τροχαία έχουν γίνει τα τελευταία 5 χρόνια εδώ...Συμβολή Ιππάρχου και Σωστράτου Νέος Κόσμος. Ένας από τους λίγους δρόμους στην γειτονιά που μόνο όσοι είμαστε από την περιοχή "ξέρουμε" ποιος έχει προτεραιότητα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, N3M3SiS είπε "Στην περίπτωση αδυναμίας ελέγχου της κίνησης σε δρόμο με προτεραιότητα, δικαστικές αποφάσεις στο παρελθόν έχουν απαλλάξει, τουλάχιστον εν μέρει, οδηγό που προκάλεσε ατύχημα. Επίσης, το Ανώτατο πολιτικό δικαστήριο στην Ελλάδα έχει κρίνει ότι η παραβίαση του Stop από μόνη της δεν είναι αρκετή για την καταδίκη, αλλά απαιτείται να υπάρχει η δυνατότητα πρόβλεψης και αποφυγής και από τον οδηγό που βρίσκεται σε δρόμο με προτεραιότητα. Θα πρέπει δηλαδή και αυτός να βρίσκεται σε εγρήγορση και φυσικά να τηρεί κατά γράμμα τα όρια ταχύτητας." Εβαλες ενα κειμενο μεχρι εκει που σε βολευει χωρις καν να αναφερεις την Πηγή και αν αυτος που το γραφει έχει σώας τα φρένα αλλα δεν πειράζει, ας παμε λοιπόν σε αυτο που διαβασες , το κειμενο που εβαλες γραφει ποιο κατω και θα στο κανω και bold.... Οπότε ανάλογα με την εκάστοτε περίπτωση και συνθήκη ένας οδηγός που προκάλεσε ατύχημα βγαίνοντας από δρόμο με πινακίδα STOP μπορεί να απαλλαγεί. Οι περιπτώσεις αυτές ωστόσο είναι εξαιρετικά περιορισμένες και η καθεμιά είναι μοναδική. Αρα ο κανονας ειναι αυτος που σου λεμε και αυτο που λεει ο Κ.Ο.Κ . σε εξαιρετικά περιορισμένες και στο παρελθόν έχουν απαλλάξει, τουλάχιστον εν μέρει , και ποτε μονο ..... Στην περίπτωση αδυναμίας ελέγχου της κίνησης σε δρόμο με προτεραιότητα Και ποτε το εχουμε αυτο .... Λέμε φαινομενική παραβίαση του STOP από κάποιον οδηγό γιατί αυτή μπορεί να οφείλεται για παράδειγμα σε όχημα ή οχήματα που έχουν παρκάρει πολύ κοντά στη διασταύρωση με την πινακίδα STOP. Το εν λόγω όχημα παρεμποδίζει την ορατότητα του οδηγού που βρίσκεται στο δρόμο με το STOP, με αποτέλεσμα αυτός ακόμη και αν έχει τηρήσει τον ΚΟΚ να προκαλέσει ατύχημα αφού θα πρέπει σταδιακά «με σύνεση και προσοχή» να βγει στο δρόμο για να ελέγξει την κυκλοφορία. Αρα ασπρο ειναι αλλα αν σου κατσει ο ερμης αναδρομος και εχεις και τον παρθενο στον ωροσκόπο μπορεί εν μέρει να την γλίτωσεις. ρεζουμε και κρατα αυτες τις 3 προτάσεις εξαιρετικά περιορισμένες,εν μέρει,Στην περίπτωση αδυναμίας ελέγχου της κίνησης σε δρόμο με προτεραιότητα . Εισαι οκ ετσι ? Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από darkman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 να ρωτήσω κάτι χαζό ? ρωτάω !!! πως μπορεί να ξέρει κάποιος που είναι από δεξιά ότι ο δρόμος από τα αριστερά του είναι ταχείας ? αν είναι π.χ. μια μέρα χωρίς κίνηση ? πρέπει να γνωρίζουμε πάντα ποιος είναι ο δρόμος που στρίβουμε αλλιώς δεν στρίβουμε ? πρέπει να το καταλάβουμε από το μέγεθος του δρόμου ? όλα αυτά στην περίπτωση που δεν γουστάρω να κόψω ταχύτητα διότι είμαι από δεξιά και δεν έχω στοπ. θεωρώ ότι ο ελληνικός κοκ πάσχει και πρέπει να αναθεωρηθεί κατά το 99% . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, N3M3SiS είπε Φυσικα και εχουν κριθει δικαστικα. Απο σχετικο αρθρο "Στην περίπτωση αδυναμίας ελέγχου της κίνησης σε δρόμο με προτεραιότητα, δικαστικές αποφάσεις στο παρελθόν έχουν απαλλάξει, τουλάχιστον εν μέρει, οδηγό που προκάλεσε ατύχημα. Επίσης, το Ανώτατο πολιτικό δικαστήριο στην Ελλάδα έχει κρίνει ότι η παραβίαση του Stop από μόνη της δεν είναι αρκετή για την καταδίκη, αλλά απαιτείται να υπάρχει η δυνατότητα πρόβλεψης και αποφυγής και από τον οδηγό που βρίσκεται σε δρόμο με προτεραιότητα. Θα πρέπει δηλαδή και αυτός να βρίσκεται σε εγρήγορση και φυσικά να τηρεί κατά γράμμα τα όρια ταχύτητας." Οταν οι διαφωνούντες, καταλάβετε πλήρως τι σημαινουν τα υπογραμμισμένα, μπορούμε να το συζητήσουμε. Εσυ προσπαθησε να καταλάβεις οτι αυτα που σου λεω τα εχουν κρινει τα Δικαστήρια και όχι οι ασφαλιστικες εταιριες. Έχει πολυ πλακα η επιμονη καποιων που δεν κατέχουν το αντικείμενο ουτε στο ελάχιστο. Δεν υπάρχει κανενα ποινικό κομμάτι στο παράνομο παρκάρισμα. Λοιπόν... Θα σε συμβούλευα να αυτοπεριορίζεσαι σε πράγματα που δεν είσαι ειδικός. Εδώ είναι φόρουμ και όχι επιστημονικό συνέδριο. Το αρχικό ερώτημα ήταν αν με την παραβίαση του STOP μπορεί να αποφύγει την ευθύνη ο παραβάτης, αν ενώ παραβίασε το stop και την υποχρεωτική παραχώρηση προτεραιότητας, ωστόσο ο άλλος τον κτύπησε στο πίσω μέρος της πλευράς του αυτοκινήτου. Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Από εκεί και μετά, πράγμα το οποίο εσύ δεν μπορείς να ξεχωρίσεις λόγω έλλειψης επιστημονικής κατάρτισης γύρω από το θέμα, τίθεται το ζήτημα αν και ο άλλος παραβίασε άλλη διάταξη του ΚΟΚ, όπως π.χ. το όριο ταχύτητας. Τότε φυσικά θα κριθεί στις συγκεκριμένες συνθήκες το ποσοστό συνυπαιτιότητας του καθενός. Αυτό όμως αποτελεί δεύτερο παράγοντα στο ερώτημα, ο οποίος τίθεται αυθαίρετα από εσένα και δεν υπήρχε στο αρχικό ερώτημα. Σε όλα τα γεγονότα, ανεξαιρέτως, υπάρχει περίπτωση το θύμα να έχει κάποιας μορφής συνυπαιτιότητα για χίλιους δυο λόγους. Αυτό είναι άλλο κεφάλαιο από την εξέταση της αρχικής πράξης του θύτη. Αυτά, αν θέλεις κατάλαβε, δε θα επανέλθω, ούτε θα συνεχίσω τη συμμετοχή μου στο παρόν θέμα. Και μια τελευταία συμβουλή, μην υποτιμάς τον εκάστοτε συνομιλητή σου, διότι πολύ απλά μπορεί να μην έχει όρεξη να παρουσιάσει επιστημονική μελέτη για το όποιο τυχαίο ερώτημα του όποιου προσώπου σε ένα επί παντός επιστητού δημόσιο φόρουμ. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2022 από RTW4ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
StamTheMan Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 12 ώρες πριν, kalmik είπε 6. Να μην πούμε για μηχανάκια, ντελιβεράδες κλπ. αυτοί είναι εκτός νόμου Ενω τα αυτοκινητα ειναι υποδειγμα 12 ώρες πριν, kalmik είπε 4. Υπάρχουν σήματα που είναι διαλυμένα, χωμένα μέσα σε δέντρα ή ακόμη και βγαλμένα (!!) από εξυπνάκηδες περίοικους Καποιο διαστημα,εβλεπα καθε μερα για μια βδομαδα,ενα στοπ να αλλαζει θεση. Καποιος πονηριδης,για δικους του λογους πηγαινε και το εβγαζε απο τη θεση του και το εβαζε στον αλλο δρομο. Την επομενη καποιος αλλος το επαιρνε και το εβαζε παλι πισω. Την επομενη,επειδη ουσιαστικα δεν υπηρχε υπαρχουσα τρυπα,ο τυπος επειδη βαριοταν να το χωνει παλι προχειρα,απλα το πεταξε κατω. Ευτυχως το σημα κατεληξε στην αρχικη του θεση. Δεν παει καλα ο κοσμος,πραγματικα. Και αντε μετα να κοπανησεις με κανεναν και να ορκιζεσαι στο οργανο οτι χθες το στοπ ηταν στον αλλο δρομο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qwerty_2 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Στις 27/5/2022 στις 9:05 ΠΜ, paylidis είπε Αυτο ξαναπες το... Βασικα οι περισσότεροι πλεον εντος Αττικης ΔΕ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!! και ναι TS ειχες εκ δεξιων προτεραιοτητα... Δεν έχεις έρθει επαρχία αυτό τον καιρό, εχθές ο άλλος είχε σταματήσει στον κεντρικό δρόμο για να μιλήσει με άλλον μην μιλήσω για τις καφετέριες που είναι σε κεντρικούς δρόμους και κανεις σλαλομ γιατί όλοι τα παρατάνε στον δρόμο με αλάρμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Qwerty_2 είπε Δεν έχεις έρθει επαρχία αυτό τον καιρό, εχθές ο άλλος είχε σταματήσει στον κεντρικό δρόμο για να μιλήσει με άλλον μην μιλήσω για τις καφετέριες που είναι σε κεντρικούς δρόμους και κανεις σλαλομ γιατί όλοι τα παρατάνε στον δρόμο με αλάρμ καλα κυκλοφορω κ επαρχια αρκετά κ εχω δει τετοια καλα, αλλα πιστεψε με στην αθηνα ειναι πλεον το 80% ζωα στην οδηγηση... χιλιες φορες καλυτερη η επαρχία, ξερεις τι περιμενεις, εδώ οι μλκς που κανουν (εν κινησει) δεν εχουν τέλος... αυτα που αναφερεις ειναι πταισματα... Επεξ/σία 30 Μαΐου 2022 από paylidis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsoliasGR Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Στις 29/5/2022 στις 5:56 ΜΜ, original911 είπε Ένας από τους λίγους δρόμους στην γειτονιά που μόνο όσοι είμαστε από την περιοχή "ξέρουμε" ποιος έχει προτεραιότητα.. Nαι.Αλλά το λογικό ποιό είναι;Ο εκ δεξιών έχει προτεραιότητα.Και μιας και είσαι της γειτονιάς...πόσα τροχαία έχεις μετρήσει εκεί και πόσα παρολίγο τροχαία;Η λίστα του Σίντλερ πιο μικρή είναι.... 🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerontas79 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Εγώ τρακαρα πριν λίγες μέρες ....και από ότι φαίνεται έχω μπλέξει.Ενα όχημα παραβίασε το στοπ με 50χλμ την ώρα εγώ την είδα ακριβώς μπροστά μου δεν πρόλαβα να αντιδράσω και έπεσα πάνω στην πόρτα του συνοδηγού.Φανταστειτε αυτή βρέθηκε διαγώνια λοξός στο απέναντι πεζοδρόμιο από την πορεία που είχε παρασέρνοντας και εμένα μαζί.Ισχυριζεται πως είχε μπει ήδη στην διασταυρωση όταν έγινε το τροχαίο.Φυσικα και είχε μπει αφού δεν έλεγξε καθόλου και πέρασε αφρεναριστη.Ακομα περιμένω το πόρισμα των ασφαλιστικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzotzo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 5 hours ago, Gerontas79 said: Εγώ τρακαρα πριν λίγες μέρες ....και από ότι φαίνεται έχω μπλέξει.Ενα όχημα παραβίασε το στοπ με 50χλμ την ώρα εγώ την είδα ακριβώς μπροστά μου δεν πρόλαβα να αντιδράσω και έπεσα πάνω στην πόρτα του συνοδηγού.Φανταστειτε αυτή βρέθηκε διαγώνια λοξός στο απέναντι πεζοδρόμιο από την πορεία που είχε παρασέρνοντας και εμένα μαζί.Ισχυριζεται πως είχε μπει ήδη στην διασταυρωση όταν έγινε το τροχαίο.Φυσικα και είχε μπει αφού δεν έλεγξε καθόλου και πέρασε αφρεναριστη.Ακομα περιμένω το πόρισμα των ασφαλιστικών. αν εχει στοπ, η χειροτερη περιπτωση ειναι να βγει συνυπαιτιότητα. στην καλυτερη αποζημιωνεσαι πληρως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα