tounion Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 21 λεπτά πριν, katergaris79 είπε Δεν αντιλαμβάνομαι ακριβώς τι ορίζεις ως "διπλανό στενό". Μπορείς να το κάνεις λίγο πιο ξεκάθαρο; Εδώ μωρέ 3 ή 4 τετράγωνα πιο πίσω 20 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Eχω τρακάρει έξω απο το Ναυπλιο,κοντά στις φυλακές της Τίρυνθας , πριν μερικά χρόνια όταν η απο αριστερά μου ερχόμενη οδηγός παραβίασε 3 ΣΤΟΠ. 3! Το ένα με το άλλο σήμα να έχουν απόσταση μεταξύ τους.Και νομίζω ότι υπήρχε και άλλο ένα βαμμένο στο οδόστρωμα. Την χτύπησα στο πλάι ,και στις δύο δεξιές πορτες.Δεν ξέρω που είχε το μυαλό της .Με λίγη καθυστέρηση γιατί ήταν νοικίαρικο το δικό της πήραμε δίκαια λεφτά για το αμάξι μας που δεν φτιαχνόταν. Τελικα πως το απέδειξες ότι είχε στοπ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 6 λεπτά πριν, tounion είπε Εδώ μωρέ 3 ή 4 τετράγωνα πιο πίσω Τελικα πως το απέδειξες ότι είχε στοπ ? Δεν χρειάστηκε να αποδείξω τίποτα.Ηρθε η τροχαία αμέσως,είχαμε και ενα μικροτραυματισμό ,το παραδέχτηκε και μονη της ότι εφταιγε.Ουτε καν η ασφάλεια της δεν έφερε αντίρρηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 25 λεπτά πριν, tounion είπε Εδώ μωρέ 3 ή 4 τετράγωνα πιο πίσω Ο έξυπνος του χωριού ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια τι λεμε τωρα θα τρελαθουμε ..... πως να αποδειξει καποιος οτι ο αλλος περασε με στοπ οταν υπαρχει σηματοδότηση.......... οπου και να τον βρεις οσο και να τον βρεις αν ο αλλος εχει στοπ σε πληρώνει . Επεξ/σία 27 Μαΐου 2022 από darkman 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsoliasGR Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 To stop είναι στην προηγούμενη διασταυρωση και όχι σε αυτή που αναφέρεις.Αρα δεν υπάρχει σήμανση εκεί που έγινε το τροχαίο. Στην δική σου περίπτωση ισχύει το ότι είσαι από δεξιά και έχεις προτεραιότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Απαντήθηκε και προηγουμένως, αλλά 1) τα στοπ φαίνεται να ισχύει για την προηγούμενη διασταύρωση, 2) κινείται σε ευθεία, ενώ εσύ όχι, άρα το λογικό είναι να έχει προτεραιότητα. Σε κάθε περίπτωση, θέλει πολλή προσοχή και σύνεση η οδήγηση στην ζούγκλα, ειδικά αν δεν έχεις 4Χ4, υπερυψωμένο, περιτριγυρισμένο με μαντέμι. Θα σου την πέσουν τα ζα και το δίκιο σου δεν σε σηκώνει από τον τάφο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tounion Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 17 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Ο έξυπνος του χωριού ε? Αφού θέλεις να γίνει προσωπικό να σου πω λοιπόν ότι εσύ με τα μυνήματα σου στο συγκεκριμένο θέμα προάγεις την κουλτούρα ότι το θύμα φταίει.. το θύμα πρέπει να αποδείξει ότι δεν φταίει κτλ κτλ και στο τέλος όταν δεν έχεις τι άλλο να πεις και σε αλλους που σε ρωτάνε γι αυτά που γράφεις, κάνεις επίθεση με προσωπικούς χαρακτηρισμούς εκτός θέματος .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, tounion είπε Αφού θέλεις να γίνει προσωπικό να σου πω λοιπόν ότι εσύ με τα μυνήματα σου στο συγκεκριμένο θέμα προάγεις την κουλτούρα ότι το θύμα φταίει.. το θύμα πρέπει να αποδείξει ότι δεν φταίει κτλ κτλ και στο τέλος όταν δεν έχεις τι άλλο να πεις και σε αλλους που σε ρωτάνε γι αυτά που γράφεις, κάνεις επίθεση με προσωπικούς χαρακτηρισμούς εκτός θέματος .. OTI έχεις γράψει δεν έχει καμία τεκμηρίωση πάνω στο θέμα. ΚΑΜΙΑ. Τελικά ίσως και να ξέρεις να χρησιμοποιείς γραπτό λόγο. Το να μένεις εντός θέματος όμως, ακόμα αμφισβητείται. Επίσης ας σου κάνω τη χάρη να γράψω ξανα πάνω στο θέμα. ΟΛΟΙ αναφέρουν παραδείγματα που υπήρχε μάρτυρας ή παραδέχθηκε τη παράβαση ο παραβάτης. ΟΤΑΝ έρθει η ώρα όμως και πει ο παραβάτης: "Εγω? Δεν πέρασα κανένα στοπ. Σταμάτησα, έλεγξα και ο κύριος έτρεχε και έπεσε επάνω μου και απαιτώ να με πληρώσει" να σε δω να μιλάς για την κουλτούρα του θύματος. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2022 από sphinxgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ChimairaX Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Καλά μη σε προβληματίζει το βρισίδι έχεις δεν έχεις δίκιο. Τυπάς σε μένα μια φορά είχε μπει ανάποδα σε μονόδρομο και μου φώναζε γιατί δεν έκανα πίσω για να περάσει. Κανονικά θα έπρεπε να φωνάξω επιτόπου την τροχαία αλλά τελικά έκανε πίσω. Εγώ ψύχραιμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkman Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, sphinxgr είπε ΟΤΑΝ έρθει η ώρα όμως και πει ο παραβάτης: "Εγω? Δεν πέρασα κανένα στοπ. Σταμάτησα, έλεγξα και ο κύριος έτρεχε και έπεσε επάνω μου και απαιτώ να με πληρώσει" να σε δω να μιλάς για την κουλτούρα του θύματος. Δεν σε απασχολεί τι θα πει ο παραβάτης η ο καθε παραβάτης για αυτο το λογο υπαρχει και ο Κ.Ο.Κ με την λογικη σου ο καθενας θα μπορουσε να πει οτι θελει και να την σκαπουλαρει....... οταν υπαρχει Stop και γινει ατύχημα θες δεν θες θα πληρωσεις ( αργα η γρηγορα ) τοσο απλα , ερχετε η ασφαλιστική φέρνεις και την τροχαία και ασε τον αλλο να λεει οτι ηταν στις Μπαχαμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, tigergreg είπε Στο ΣΤΟΠ εισαι υποχρεωμενος να ακινητοποιησεις το οχημα ασχετα αν σε καθημερινη χρηση "πετας λιγο μουρη". Στην εκ δεξιων προτεραιοτητα ο ΚΟΚ γραφει για ταυτοχρονη "συναντηση" δυο οχηματων οπου ο εκ δεξιων εχει προτεραιοτητα και γι αυτο αν χτυπησεις αλλο οχημα απο μεση και πισω θεωρουν οι ασφαλιστικες οτι εχεις συνυπευθυνοτητα. Στο ΣΤΟΠ δεν υπαρχει συνυπευθυνοτητα. Απλα πολλες ασφαλιστικες "ψιλοεκβιαζουν" την κατασταση για να δωσουν λιγοτερα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιον να χάνει το δίκιο του, επειδή χτύπησε παραβατη προτεραιότητας από τη πλαϊνή, μεσαια κολώνα και πίσω. Ίσως το δικαστήριο να αποφάνθηκε συνυπαιτιότητα επειδή, ο έχων προτεραιότητα, έτρεχε πάνω από το όριο. Γενικά συμφωνώ με τους φίλους που μιλάνε για αμυντική οδήγηση. Ο κόσμος τα τελευταία 7-8 χρόνια έχει πάθει πολλά τραλαλά και δυστυχώς αυτό βγαίνει στην οδηγική του συμπεριφορά και στις αντιδράσεις του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 κατι δεν παει καλα εδω. οι δρομοι που καταλήγουν σε τοιχο δεν εχουν προτεραιότητα ποτε γιατι ουτως η άλλως πρεπει να σταματησει το οχημα για να δει το δρομο πριν στρίψει. ο άλλος εκει έπρεπε να εχει στοπ. αλλιως έπρεπε να εχεις εσυ. αν οντως ειναι ετσι οπως το λες εχεις εσυ προτεραιότητα αλλα ΑΝ χτυπησετε, χωρις στοπ, με το "απο δεξια" δεν θα βγάλεις ακρη ευκολα γιατι η χαρα των ασφαλιστικων ειναι η συνυπαίτιοτητα και τα δικαστήρια την πλασάρουν στο φουλ πλεον. https://www.asfalisinet.gr/πότε-δεν-είναι-απόλυτη-η-προτεραιότητ/ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 31 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε ότι δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιον να χάνει το δίκιο του Δεν χανει το δικιο του. Απλα οριζεται συνυπευθυνοτητα πχ 80/20. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, sphinxgr είπε Ναι. Έτσι πάει. Σου λεει, είχε περάσει το στόπ ο άλλος, είχε περάσει και εσένα και εσύ δεν πρόλαβες να σταματήσεις ενώ ήδη ήταν μπροστά σου. Απέδειξε εσύ ύστερα ότι είχε ή δεν είχε περάσει στοπ και ότι παράλληλα εσύ δεν έτρεχες ενω έπεσες πάνω του.... Τι μέγιστες ανοησίες είναι αυτές που λες ρε φίλε... Όχι, δεν ισχύουν αυτά που λες και δε μας ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε πικραμένος της ασφαλιστικής για να γλιτώσει χρήματα. Σημασία έχει τι ορίζει ο κοκ, δηλαδή ο νόμος. Κάπου όπα δηλαδή με τις μπούρδες εδώ μέσα. 6 ώρες πριν, sphinxgr είπε Όταν πας στο δικαστήριο και προσπαθείς να αποδείξεις ποιος φταίει και ποιος όχι, πες στο δικαστή: "Ρε μεγάλε εμάς βρήκες ?? Τι να αποδειξω ότι έχει στοπ ? Γιατί περπάτησε το στοπ και έφυγε μετά και πρέπει εγώ να το αποδειξω ότι ήταν εκει?" Εσύ όταν πας, να πεις τις ανοησίες που λες να πέσει κάτω το ακροατήριο από τα γέλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TsoliasGR Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Kαι πάμε παλι.Εισαι απο ΔΕΞΙΑ.Εχεις προτεραιότητα.Εφόσον κινήσαι μέσα στα επιτρεπόμενα όρια ταχύτητας για την εκάστοτε περιοχή.Άσχετο εάν ο δρόμος σου καταλήγει σε τοίχο, είσαι απο δεξιά.Καλώς και έλενξες απο τον καθρέπτη του δρόμου μιας και η ορατότητα είναι ανυπαρκτη λόγω τοίχου και σε περίπτωση τροχάιου με την συγκεκριμένη συμπεριφορά θα αποζημιωνόσουνα.Μου έχει τύχει στην Καλλιθέα (το 2004) πίσω απο το Ελ Πάσο.Αλλά εκεί είναι ο δρόμο ανηφόρα κεκλιμένη με κλίση και καταλήγει σε τοίχο.Παρόμοια κατάσταση όμως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα