M A T R I X Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, avacan23 είπε Εντάξει δημητράκη ή Ματριξ ή οπως σε λένε γράφουμε μαλακίες..και γελάς...καλα κανεις αφού σε αφήνουν στο forum και μιλάς έτσι.. στην τελική ο καθένας κρίνεται από ότι γράφει..και γώ και o john prosser και όλοι... για μένα είναι υγιές να διαφωνείς και άρρωστο να μηδενίζεις. αυτά δε τσιμπάω να το συνεχίσω με χαρακτηρισμούς. Συνέχισε να γελάς κάνει καλό... Μόνο κάνε μου μια τελευταία χάρη να μου πείς τα μέλη του Insomnia που περυσι το Σεπτέμβριο πουλουσαν playstation 5 με καπέλο για να βγάλουν κέρδος έκαναν μαλακίες ή όχι? bro u mad? get a life. Πολύ κρίμα πάντως, που δεν μπορείς να δεις τις αγγελίες μου. edit: επειδή πάνε μέρες που έγραψες ότι έγραψες, θύμισε μου λίγο που μηδένισα κάποιον γιατί δεν με γνωρίζεις και αυτά τα αστειάκια δεν τα γουστάρω. Όλοι στο thread σου λένε τα ίδια πράγματα για αυτά που ανέβασες και εσένα σε πείραξε η ωμή αλήθεια για τον prosser; Όταν ανεβάζεις "iphone 14 -μωβ απογοήτευση...not buy it", θα έπρεπε να την περιμένεις. Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2022 από M A T R I X
kostasbm Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2022 εγώ μπήκα να δω συζήτηση για το χρωμα του νέου iPhone , αλλα απογοητευτηκα........
Προτεινόμενες αναρτήσεις