Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας. Δε ξέρω εαν ειμαι στο κατάλληλο topic για την εν λόγω δημοσίευση. Λοιπόν είναι ένας σύλλογος Πολιτιστικός ο οποίος έχει ένα site. Θέλουν να τους το ενημερώνω όταν έχουν κάποια εκδήλωση με φωτό η και βίντεο και με κείμενο της εκδήλωσης που έχει γίνει. Απλά να τους τα βάζω μέσα. Η πλατφόρμα είναι της Joomla η οποία δεν είναι και ότι καλύτεριο στη διαχείριση. Θέλουν να τους δώσω τιμή για 1 χρόνο. Μπορεί να κάνουν 2-3 εκδηλώσεις τον μήνα ,μπορει και όχι. Τη γνώμη σας, όποιος φυσικά γνωρίζει, τι παίζει στην αγορά. Ευχαριστώ.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, giorgos1966 είπε

Καλησπερα σας. Δε ξέρω εαν ειμαι στο κατάλληλο topic για την εν λόγω δημοσίευση. Λοιπόν είναι ένας σύλλογος Πολιτιστικός ο οποίος έχει ένα site. Θέλουν να τους το ενημερώνω όταν έχουν κάποια εκδήλωση με φωτό η και βίντεο και με κείμενο της εκδήλωσης που έχει γίνει. Απλά να τους τα βάζω μέσα. Η πλατφόρμα είναι της Joomla η οποία δεν είναι και ότι καλύτεριο στη διαχείριση. Θέλουν να τους δώσω τιμή για 1 χρόνο. Μπορεί να κάνουν 2-3 εκδηλώσεις τον μήνα ,μπορει και όχι. Τη γνώμη σας, όποιος φυσικά γνωρίζει, τι παίζει στην αγορά. Ευχαριστώ.

Αν ήμουν της περιοχής και δεδομένου για 2-3 ενημερώσεις το μήνα εγώ θα το έκανα δωρεά :) 

και ίσως τυπικά κάπου να έβαζα ένα στίγμα δικό μου ότι κάνω την "ανανεώση/ενημέρωση"

μφχ

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kormos είπε

Αν ήμουν της περιοχής και δεδομένου για 2-3 ενημερώσεις το μήνα εγώ θα το έκανα δωρεά :) 

και ίσως τυπικά κάπου να έβαζα ένα στίγμα δικό μου ότι κάνω την "ανανεώση/ενημέρωση"

μφχ

Εχω κάνει πολλές δωρεες ( φωτό-βίντεο) και στο τέλος με έχουν πει και μ#$#^

Δημοσ.

Προσωπικά εφόσον δεν παίζει η δωρεά, θα τους έλεγα 10€ η ώρα και εφόσον το έχετε προγραμματίσει νωρίτερα.

Μην σε παίρνουν τηλέφωνο το βράδυ την ώρα της εκδήλωσης και έχουν και απαιτήσεις.

Σε άλλη περίπτωση θα τους έλεγα " μέχρι 3 δημοσιεύσεις τον μήνα δωρεάν, αλλά θα βάλω διαφημίσεις δικές μου στην σελίδα."

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Ναι αλλα εδω στο φορουμ Θα λεμε μαγκια του που για 5 λεπτα 3 φορες το χρονο δν τους πηρε λεφτα.

• Like 1
Δημοσ.
23 ώρες πριν, giorgos1966 είπε

Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζεις εσύ τότε και κρίνεις εσύ πως θα κινηθείς.

Μφχ

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλάμε για development hours. Το 10 EUR την ώρα είναι τόσο χαμηλό που ούτε προτωετής φοιτητής δεν θα έπρεπε να το χρεώνει τόσο λίγο.

Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να πουλήσεις πακέτο development hours πχ 10 ωρών ή παραπάνω αν θέλει ο πελάτης σου. Μετά απλώς τους ειδοποιείς σε κάθε αλλαγή ότι θα χρειαστεί 1 ώρα ή 2 ώρες ανάλογα. 

Φυσικά αυτό γίνεται με τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών. 

Επεξ/σία από sortie

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...