prefuse Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 https://1password.com/sign-up/ Έκπτωση 50% 1,50$/μήνα για προσωπικό 2,50$/μήνα για οικογενειακό μέχρι 5 άτομα Οι τιμές είναι για 1 χρόνο Τώρα αν αξίζει σαν εφαρμογή και ειδικά το 2022, ας μας ενημερώσουν όσοι το χρησιμοποιούν σήμερα. Πριν 4-5 χρόνια που το είχα δοκιμάσει ήταν αρκετά καλό αλλά ακριβό και το σταμάτησα μετά από από την προσφορά που έτρεχε τότε. 2
elpenor Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Πρόσφατα που κοιτούσα password managers διάβασα μόνο καλά σχόλια για το συγκεκριμένο. Όμως αν κάποιος δεν έχει security key ή δεν χρειάζεται family sharing δεν βρίσκω λόγο να μην πάει σε κάποιο άλλο free.
slk200gr Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Μια χαρά και τα free ,πήξαμε στις συνδρομές ,εγω προσωπικά έχω το SafeInCloud ,το πλήρωσα νομίζω 3 η 4 ε και τέλος
prefuse Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 37 λεπτά πριν, elpenor είπε Πρόσφατα που κοιτούσα password managers διάβασα μόνο καλά σχόλια για το συγκεκριμένο. Όμως αν κάποιος δεν έχει security key ή δεν χρειάζεται family sharing δεν βρίσκω λόγο να μην πάει σε κάποιο άλλο free. Τι εννοείς security key το 2FA ή τύπου yubico που δεν βολεύουν;
MrRush Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Το έχω τσάμπα από open source org που είμαι μέλος αλλά και να μην το είχα, άνετα το πλήρωνα, μακράν ότι καλύτερο.
elpenor Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, prefuse είπε Τι εννοείς security key το 2FA ή τύπου yubico που δεν βολεύουν; Εμένα με έχει βολέψει πολύ το yubikey.... είναι ο μόνος τρόπος να ξέρω ότι οι κωδικοί μου παραμένουν ασφαλείς στην περίπτωση που κάποιος κλέψει το master password και ξεκλειδώσει το κινητό μου. Σχετικά με το θέμα όμως για ποιους άλλους λόγους (πέρα από security key τύπου yubikey / family sharing) να πληρώνει κάποιος συνδρομή; 2 λεπτά πριν, MrRush είπε Το έχω τσάμπα από open source org που είμαι μέλος αλλά και να μην το είχα, άνετα το πλήρωνα, μακράν ότι καλύτερο. Πες μας δύο λόγια παραπάνω... γιατί είναι καλύτερο από bitwarden / keepass / lastpass κλπ; Επεξ/σία 26 Μαΐου 2022 από elpenor 1 1
SabotazNic Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Μην με καψετε, αλλα χρησιμοποιω samsung pass/opera pass manager. Δεν μπορω να ασχολουμαι αλλο με συνδρομες, βαρεθηκα 1
prefuse Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 22 λεπτά πριν, elpenor είπε Εμένα με έχει βολέψει πολύ το yubikey.... είναι ο μόνος τρόπος να ξέρω ότι οι κωδικοί μου παραμένουν ασφαλείς στην περίπτωση που κάποιος κλέψει το master password και ξεκλειδώσει το κινητό μου. Σχετικά με το θέμα όμως για ποιους άλλους λόγους (πέρα από security key τύπου yubikey / family sharing) να πληρώνει κάποιος συνδρομή; Πες μας δύο λόγια παραπάνω... γιατί είναι καλύτερο από bitwarden / keepass / lastpass κλπ; Είχα LastPass για 2 χρόνια και είναι κατώτερο από 1password και το έχουν χακαρει πολλές φορές ενω πουλήθηκε και είχε δημιουργηθεί θέμα ασφάλειας τότε, δεν θυμάμαι ακριβώς τι. Το KeePass όταν το είχα δοκιμάσει ήταν πολύ δύσχρηστο και με σαφώς μικρότερη ασφάλεια αλλά Δεν ξέρω πως είναι τώρα. Γενικά πάνε αρκετά χρόνια που είχα ασχοληθεί οπότε δεν έχω ιδέα και για να έχετε καλύτερη εικόνα θα πρέπει να δείτε πολλά βίντεο και άρθρα στο ίντερνετ τι ακριβώς παίζει γιατί πολλά είναι πληρωμένα review που αναφέρουν μόνο τα θετικά. 1 ώρα πριν, slk200gr είπε Μια χαρά και τα free ,πήξαμε στις συνδρομές ,εγω προσωπικά έχω το SafeInCloud ,το πλήρωσα νομίζω 3 η 4 ε και τέλος 28 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Μην με καψετε, αλλα χρησιμοποιω samsung pass/opera pass manager. Δεν μπορω να ασχολουμαι αλλο με συνδρομες, βαρεθηκα 18$ το χρόνο δεν είναι κάνα σοβαρό πόσο, ειδικά αν αναλογιστούμε την ευκολία που παρέχει. Απο την άλλη τώρα που ξαναβλεπω τα yubikey, δίνεις 45-55€ και το έχεις για πάντα, εκτός αν θέλει και αυτό συνδρομή. Δεν το έψαξα.
MrRush Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 27 λεπτά πριν, elpenor είπε Εμένα με έχει βολέψει πολύ το yubikey.... είναι ο μόνος τρόπος να ξέρω ότι οι κωδικοί μου παραμένουν ασφαλείς στην περίπτωση που κάποιος κλέψει το master password και ξεκλειδώσει το κινητό μου. Σχετικά με το θέμα όμως για ποιους άλλους λόγους (πέρα από security key τύπου yubikey / family sharing) να πληρώνει κάποιος συνδρομή; Πες μας δύο λόγια παραπάνω... γιατί είναι καλύτερο από bitwarden / keepass / lastpass κλπ; Αρχικά μπορείς να έχεις 2FA μέσα στο 1password και να το κάνει autofill, κάτι το οποίο μπορείς να πεις πως δεν είναι πραγματικά 2FA καθώς δεν το παίρνεις από ξεχωριστή συσκευή αλλά είναι σίγουρα καλύτερο από το να μην έχεις καθόλου. Οι εφαρμογές του είναι άριστες και σε desktop και σε mobile, η ασφάλεια του είναι πάρα πολύ υψηλή και γενικά μου αρέσει περισσότερο από Bitwarden που είχα πριν. Πριν το Bitwarden είχα LastPass αλλά εκτός ότι δεν μου άρεσε τόσο η εφαρμογή του, είχε θέματα ασφαλείας και είχε κάνει fail πολλά penetration tests. Overall, το 1Password μου φαίνεται πως είναι το πιο user friendly, με τα πιο bullshit-free apps και με μεγάλη ασφάλεια, που όμως είναι κάτι φορές inconvenient γιατί πρέπει να έχεις και username και password αλλά και το security key μαζί με OTP για να μπεις. Στο Bitwarden για παράδειγμα, ήθελες απλά username και password και έμπαινες. Θα μπορούσε να πει κανείς πως αν γίνουν leak τα username και passwords, τουλάχιστον έχεις το security key και το OTP να σε προστατέψουν. 1
prefuse Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 50 λεπτά πριν, elpenor είπε Εμένα με έχει βολέψει πολύ το yubikey.... είναι ο μόνος τρόπος να ξέρω ότι οι κωδικοί μου παραμένουν ασφαλείς στην περίπτωση που κάποιος κλέψει το master password και ξεκλειδώσει το κινητό μου. Σχετικά με το θέμα όμως για ποιους άλλους λόγους (πέρα από security key τύπου yubikey / family sharing) να πληρώνει κάποιος συνδρομή; Πες μας δύο λόγια παραπάνω... γιατί είναι καλύτερο από bitwarden / keepass / lastpass κλπ; Αν θέλεις γράψε μερικες εντυπώσεις για το yubikey, ευχαριστώ
MrRush Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 8 λεπτά πριν, prefuse είπε Αν θέλεις γράψε μερικες εντυπώσεις για το yubikey, ευχαριστώ Btw, είχα/έχω ένα yubikey, για εμένα μακριά. Το χρησιμοποιούσα αντί για local GPG key για να κάνω sign commits και μόνο μπελάς ήταν, απλά άλλο ένα πράγμα να κουβαλάς
stefanidisg Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Είχα και έχω το 1 password εντάξει πολύ καλό το είχα πληρώσει τότε 5.5€ αλλά όταν τους είπα ότι θέλω να το έχω και στο laptop μου είπαν μόνο με συνδρομή πλέον για να το έχεις παντού , πλέον δουλεύω το bitwarden και δωρεάν το έχω παντού και είναι καθώς είναι open source.
ThanosR92 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Έχω το 1Password πάνω από 2 χρονια και πραγματικά είναι διαμάντι. Προσωπικά μιας και έχω απίστευτα πολλά accounts είναι μονόδρομος. Το έχω στο Desktop σε 2 Laptops και στο κινητό μου. Πλέον είναι κομμάτι της καθημερινότητας μου. Βέβαια δεν σε δεσμεύει γιατί όποτε θες κάνεις Export όλα τα logins και τα κανεις Import σε όποια νέα υπηρεσία θες.
MrRush Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 17 λεπτά πριν, ThanosR92 είπε Πλέον είναι κομμάτι της καθημερινότητας μου. Βέβαια δεν σε δεσμεύει γιατί όποτε θες κάνεις Export όλα τα logins και τα κανεις Import σε όποια νέα υπηρεσία θες. Μπόρεσα και έκανα export από Bitwarden όταν έκανα το transition αλλά δεν ήταν και πολύ δομημένα τα δεδομένα και δεν τα πήρε πολύ καλά το 1password. Καλά που ήταν csv αρχείο και το μαγείρεψα λίγο για να κάτσει σωστά στο 1password, εκεί όμως δεν έφταιγε αυτό που δεν τα έπαιρνε αλλά το Bitwarden που τα είχε όπως να ναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα