Geokara08 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Πολύ καλή τηλεόραση ειδικά αν θέλετε μια οικονομική 55άρα 4Κ Smart και Samsung. Με τα μεταφορικά βγαίνει στα 416,70€ και πάλι πολύ καλή τιμή όταν η πρώτη τιμή στο Skroutz είναι στα 465,91. Εγώ προσωπικά τσίμπησα μια! Τηλεόραση Samsung UE55TU7092U 55" Smart 4K Ultra HD Μαύρο - Samsung | SHOPFLIX.gr
elpenor Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Πολύ καλή τιμή για επώνυμη 55άρα. Πριν την αγοράσει όμως κάποιος θα πρέπει να ξέρει ότι 99% έχει IPS panel με μικρό contrast και ότι σαν entry level Samsung TV έχει χαμηλή φωτεινότητα. Δεν είναι η ίδια με την TU7000 που κάνει review το rtings. Εμένα προσωπικά στις τηλεοράσεις με νοιάζει σχεδόν μόνο το contrast και η φωτεινότητα οπότε θα προτιμούσα να περιμένω να μαζέψω άλλα 150-200 ευρώ για να πάρω κάτι καλύτερο. Για άλλους που βλέπουν υπό γωνία σε δωμάτιο με που έχει πάντα ανοιχτά φώτα αλλά ταυτόχρονα δεν είναι πολύ φωτεινά την μέρα μπορεί να είναι ιδανική. Επίσης μου κάνει εντύπωση που το ίδιο μαγαζί (Kaizeshop) στο skroutz την έχει στην ίδια τιμή με τους υπόλοιπους ενώ στο shopflix την έχει 54 ευρώ φθηνότερα, δεν αποκλείεται να είναι λάθος. 1
Δημοφιλής ανάρτηση thodoris5321 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Καλή τιμή αλλά προσωπικά δεν αγοράζω τίποτα από το site του Μαρινάκη. 29 4 2
Geokara08 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Έχεις δίκιο, αλλά όπως είπες είναι entry level και ειδικά για όσους την χρειάζονται για το εξοχικό όπως εγω είναι τιμιότατη για τα λεφτά της.
Themos3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 45 λεπτά πριν, elpenor είπε Επίσης μου κάνει εντύπωση που το ίδιο μαγαζί (Kaizeshop) στο skroutz την έχει στην ίδια τιμή με τους υπόλοιπους ενώ στο shopflix την έχει 54 ευρώ φθηνότερα, δεν αποκλείεται να είναι λάθος. Στα πλαίσια των εκατομυρίων που έχουν πέσει και πέφτουν για το launch του shopflix θα δούμε πολλά τέτοια για να εγκατασταθεί/εδραιωθεί έναντι του Σκρουτζ. Το μόνο σίγουρο είναι ότι λεφτά υπάρχουν... 2
antonis_mojo Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Παιδιά έχει κάτι τρελες τιμές,ισχύουν? Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το σαιτ!!
Geokara08 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, antonis_mojo είπε Παιδιά έχει κάτι τρελες τιμές,ισχύουν? Πρώτη φορά το βλέπω αυτό το σαιτ!! το παρακολουθούσα καιρό πριν αγοράσω και πέρα απο τις καλές τιμές λένε και άμεση παράδοση, θα σου δώσω feedback και αύριο που θα μου έρθει η τηλεόραση Επεξ/σία 26 Μαΐου 2022 από Geokara08 1
Themos3 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Του Μαρινάκη είναι και έχει μπει με τα μπούνια, δε νομίζω να υπάρχει ρίσκο στην όποια αγορά...
zealavor Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, elpenor είπε Επίσης μου κάνει εντύπωση που το ίδιο μαγαζί (Kaizeshop) στο skroutz την έχει στην ίδια τιμή με τους υπόλοιπους ενώ στο shopflix την έχει 54 ευρώ φθηνότερα, δεν αποκλείεται να είναι λάθος. Πήρα και γω κάτι αξίας 350ε από το kaizen μέσω shopflix και στο ίδιο το kaizen είχε 410. το πλήρωσα κανονικά 350. 1
The_Judas Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, elpenor είπε Πολύ καλή τιμή για επώνυμη 55άρα. Πριν την αγοράσει όμως κάποιος θα πρέπει να ξέρει ότι 99% έχει IPS panel με μικρό contrast και ότι σαν entry level Samsung TV έχει χαμηλή φωτεινότητα. Δεν είναι η ίδια με την TU7000 που κάνει review το rtings. δυστυχώς σε αυτές τις Samsung δεν ξέρεις τι παίρνεις. μπορεί το ίδιο μοντέλο να έχει αλλο πανελ... εγω είχα πάρει την Samsung 7023 που όλοι γράφουν στο ίντερνετ ότι είναι va αλλά εμένα οπτικα μου φαίνεται ips. 2
aristidis540 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 https://www.displayspecifications.com/en/model/df7a1fb2 Εδώ πάντως λέει VA πάνελ... με ένα απλό φθηνό μικροσκόπιο (αυτά τα πλαστικά με 10ευρω) βλέπεις το πάνελ,ας μας πει όποιος αγόρασε.
ChrisN.S. Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, aristidis540 είπε https://www.displayspecifications.com/en/model/df7a1fb2 Εδώ πάντως λέει VA πάνελ... με ένα απλό φθηνό μικροσκόπιο (αυτά τα πλαστικά με 10ευρω) βλέπεις το πάνελ,ας μας πει όποιος αγόρασε. δεν είναι πανάκεια τα va panel, υπάρχουν και va panels για πέταμα.. 1
anergos13 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Στις 26/5/2022 στις 7:20 ΜΜ, Themos3 είπε Του Μαρινάκη είναι και έχει μπει με τα μπούνια, δε νομίζω να υπάρχει ρίσκο στην όποια αγορά... Την φερνει ο ιδιος με Δωρο και τα ανατομικα Μαριναικ..
elpenor Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε δεν είναι πανάκεια τα va panel, υπάρχουν και va panels για πέταμα.. Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα καλά τα entry level VA της Samsung αλλά ακόμα δεν έχω δει κάποιο που να είναι για πέταμα... η εμπειρία μου από budget τηλεοράσεις είναι ότι από τη στιγμή που θα κλείσεις το φως και θα κάτσεις στην ευθεία ενός Samsung VA panel αυτό που θα δεις θα είναι καλύτερο από ένα IPS τηλεόρασης αντίστοιχης τιμής. Έχεις κάποια διαφορετική εμπειρία; Επεξ/σία 27 Μαΐου 2022 από elpenor
ChrisN.S. Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, elpenor είπε Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα καλά τα entry level VA της Samsung αλλά ακόμα δεν έχω δει κάποιο που να είναι για πέταμα... η εμπειρία μου από budget τηλεοράσεις είναι ότι από τη στιγμή που θα κλείσεις το φως και θα κάτσεις στην ευθεία ενός Samsung VA panel αυτό που θα δεις θα είναι καλύτερο από ένα IPS τηλεόρασης αντίστοιχης τιμής. Έχεις κάποια διαφορετική εμπειρία; Λίγο καλύτερο ως προς το μαύρο, αλλά μπορεί να είναι πολύ χειρότερο ως προς γωνίες θέασης, gamma shift και ghosting της τάξης του 3x σε σχέση με ένα va panel με overdrive ή ένα καλό IPS, οπότε θα έχεις σχετικά καλή εικόνα από μπροστά αλλά στην κίνηση θα είναι μια θολούρα, δώρο άδωρον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα