Noreak Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε Dyson ή Die son ... Ή Miles Dyson ... 3
Herald Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, vsterg είπε Μάλλον δεν έχετε δει τις τιμές της Dyson ... Όταν ένα πιστολάκι μαλλιών πχ Dyson HD07 Supersonic Black κάνει 449€ με τα χρήματα που θα ζητάει αγοράζεις tesla . Ναί αλλά, με το που το βγάζεις απτό κουτί μυρίζει ποιότητα. Και οι σκούπες και το πιστολάκι και όλα τα προιόντα τους. 1
I'm_busy Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, gamer73 είπε επιτελους θα μπει σε ταξη το χαος Αυτό ακριβώς, δε καταλαβαίνω το hate και τη trollια στα σχόλια, μιλάμε για κάτι επαναστατικό. Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι στη τιμή καθώς προορίζεται για το μέσο φοιτητή που τρέφεται με ψωμί και ζάχαρη απ του 15 του μήνα και μετά
Xlidas21 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Θα τα αντιγράψει η xiaomi και θα βγει σε ποιο λογικές τιμές.. υπομονή.. Πάντως πλάκα πλάκα, πριν 2-3 χρόνια που βγήκαν οι ρομποτικες σκούπες, περίμενε κάποιος ότι σχεδόν όλοι θα έχουν μια? Και όλες οι αλυσίδες θα έχουν γεμίσει από δαύτες..
RTW4ever Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, vsterg είπε Μάλλον δεν έχετε δει τις τιμές της Dyson ... Όταν ένα πιστολάκι μαλλιών πχ Dyson HD07 Supersonic Black κάνει 449€ με τα χρήματα που θα ζητάει αγοράζεις tesla . Και προτιμάς το tesla από ένα ρομπότ που θα σου κάνει τις δουλειές του σπιτιού; Προτιμώ το ρομπότ από 10 tesla! Μετά θα έχεις απείρως περισσότερο χρόνο να κάνεις πολλά περισσότερα πράγματα ή να δουλέψεις περισσότερο. Εκτός αν είσαι βρωμύλος και το κοτέτσι είναι πιο καθαρό από το σπίτι σου... 3
whoever81 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Το φτηνότερο προιον της Dyson στο Skroutz έχει €300. Ενα ρομποτ για να πλένει τα πιάτα θα το ήθελα αλλά έχω ήδη και λέγεται πλυντήριο. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2022 από whoever81
1nsom-n1k Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Xlidas21 είπε περίμενε κάποιος ότι σχεδόν όλοι θα έχουν μια? Δεν ξέρω που ζεις, αλλά εγώ δεν γνωρίζω ούτε έναν που να έχει, οπότε μάλλον "κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια" ... Επεξ/σία 27 Μαΐου 2022 από 1nsom-n1k
jadawin Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 16 ώρες πριν, vsterg είπε Μάλλον δεν έχετε δει τις τιμές της Dyson ... Όταν ένα πιστολάκι μαλλιών πχ Dyson HD07 Supersonic Black κάνει 449€ με τα χρήματα που θα ζητάει αγοράζεις tesla . Ε και τί; Πολλά είναι 449€ για πιστολάκι;
Doubt Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Το άλλο προϊόν ήταν μόνο για γέλια Αυτά που βλέπουμε εδώ ίσως θα είχαν νόημα για άτομα με αναπηρίες, δε νομίζω κανείς να διαθέσει από το πενιχρό εισόδημα του για να του γεμίζουν το ποτήρι ή να χαρτογραφούν την πολυθρόνα (;) ή για να μαζέψουν το αρκουδάκι από το πάτωμα. 12 ώρες πριν, Xlidas21 είπε Πάντως πλάκα πλάκα, πριν 2-3 χρόνια που βγήκαν οι ρομποτικες σκούπες https://thamtus.com/blogs/blog/the-history-of-robot-vacuum-cleaner Δεν είναι και τόσο καινούργιες. Πάντως ναι, σχετικά πρόσφατα ωρίμασε η τεχνολογία τους κι έγιναν οικονομικά προσιτές. Και ναι, έχω κι εγώ μια. Έλεγα στον εαυτό μου "μόλις πέσουν στα 150€ θα πάρω μια" τελικά πήρα στα 170€ και τα αξίζει μέχρι δεκάρας. 1
Nighthunter Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 26/5/2022 στις 6:39 ΜΜ, Herald είπε Ναί αλλά, με το που το βγάζεις απτό κουτί μυρίζει ποιότητα. Και οι σκούπες και το πιστολάκι και όλα τα προιόντα τους. Την πρώτη φορά μόνο ή και τις επόμενες; Γιατί αν είναι μόνο την πρώτη φορά είναι λίγο overpriced αλλά αν είναι να το ξαναβάζεις στο κουτί και να ξαναμυρίζει ποιότητα την 2η, 3η, 5η, 10η κοκ φορά που το βγάζεις... τότε τ αξίζει τα λεφτά του... Επεξ/σία 5 Ιουνίου 2022 από Nighthunter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα