Basilhs23___ Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Έχω το αντισκουρικο Wd40. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να γυαλισω και να καθαρίσω διάφορες μεταλλικές επιφάνειες πχ λαμαρίνα inox του νεροχύτη η τις βρύσες του μπάνιου που έχουν θαμπωσει και κανονικά καθαρίζουν μόνο με έντονο τρίψιμο.
The_Other_One Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Ρίξε μια ματιά εδώ αν θες. https://wd40.gr/wd-40-2000-χρήσεις/ 1 1
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 30 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Έχω το αντισκουρικο Wd40. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να γυαλισω και να καθαρίσω διάφορες μεταλλικές επιφάνειες πχ λαμαρίνα inox του νεροχύτη η τις βρύσες του μπάνιου που έχουν θαμπωσει και κανονικά καθαρίζουν μόνο με έντονο τρίψιμο. παρε monster energy Γιατί δεν έχεις ήδη δοκιμάσει να δεις τι κάνει;
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε παρε monster energy Γιατί δεν έχεις ήδη δοκιμάσει να δεις τι κάνει; Μου έχει τελειώσει η παλιά φιάλη και θα πάρω άλλη, μέχρι τότε είπα να ρωτήσω και εδώ να έχω μια γνώμη.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Μου έχει τελειώσει η παλιά φιάλη και θα πάρω άλλη, μέχρι τότε είπα να ρωτήσω και εδώ να έχω μια γνώμη. Εγραψες ότι έχεις και υπέθεσα ότι ..........έχεις διαθέσιμο wd40
Basilhs23___ Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εγραψες ότι έχεις και υπέθεσα ότι ..........έχεις διαθέσιμο wd40 Οκ, δεν πειράζει. Διάβασα την σελίδα που έδωσε ο @The_other_one Αν και η εταιρεία λέει ότι αυτά είναι σχόλια καταναλωτών και δεν τα έχει δοκιμάσει η ίδια, είναι απίστευτο ότι μπορεί να κάνει τόσα πράγματα. Λογικά θα κάνει και για την δουλειά που σκέφτηκα πέραν των κλασσικών θεμάτων που γνωρίζουμε. 1
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Για αυτά που θες δεν θα κάνει κάτι ιδιαίτερο. Για νεροχύτες βρύσες κλπ καλύτερα πάρε κανα βιακάλ ειδικό για την συγκεκριμένη χρήση. Θα είναι πιο αποτελεσματικό και παίζει να σου βγει και πιο φτηνά, μιας και το wd40 είναι ίσως αδικαιολόγητα ακριβό Επεξ/σία 26 Μαΐου 2022 από cthulhucarbide 1
StamTheMan Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Υπαρχουν και αλλα προιοντα τυπου wd40,που δεν υστερουν σε ποιοτητα και ειναι και αρκετα πιο φθηνα παντως. Δεν ειναι απαραιτητο να παιρνετε παντα το ακριβο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα