Vrakasy Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Θέλω να συνδέσω το tv box και το Blu-ray με τέτοιο τρόπο που να μπορώ να επιλέγω αν θα δείχνει στην τηλεόραση ή στον προτζέκτορα και να παίζουν surround οτι και αν επιλέξω . (Τα Port καθε συσκευής αναφέρονται στις εικόνες ) Το switcher που βρήκα 3Χ2 matrix ( παραθέτω στοιχεία στις 2 τελευταίες εικόνες) θα παίζει σίγουρα σε όποια οθόνη επιλέξω με αυτό αλλά με τον ήχο δεν ξέρω αν θα παίζει. Θα συνδεθούν in το Android tv box και το Blu-ray και out projector και TV στο ARC Νομίζω οτι επιπλέον θα πρέπει να συνδέσω το toslink του android tv box στο Blu-ray και την τηλεόραση με Bluetooth στο Blu-ray για να έχω και ήχο Το μόνο καλώδιο που θα είναι μακρύ είναι το καλώδιο που θα συνδέει τον projector 10 meter Οι παροχές ρεύματος ελέγχονται με wifi Switcher και δεν θα είναι ταυτοχρονα ανοιχτή η τηλεόραση με τον προτζέκτορα ποτέ . Μπορεί να δουλέψει η τζάμπα θα το παραγγείλω ? Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο?
Ashaman Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Για να εχεις ηχο απο το hdmi και να μπορεις να επιστρεψει η tv τον 5.1 ηχο, κανονικα θα πρεπει να ειναι και η HDMI Out του HC, ARC. Δε βλεπω κατι τετοιο ομως. Δοκιμασε να συνδεσεις αρχικα το Media player σε μια hdmi της tv (οποιαδηποτε δεν εχει ARC σημα πανω) και το HC στην HDMI ARC της TV. Μετα δοκιμασε να δεις αν παιζοντας κατι που πρεπει να εχει 5.1 ηχο απο το MP θα παιξει σε 5.1 ή stereo. Το θεμα βεβαια ειναι μετα τι θα γινει ακομα κι αν παιξει αυτο, γιατι ουτε ο projector εχει ARC απ'οτι βλεπω. Εκει το βλεπω πολυ δυσκολο να βγαλεις ακρη για να ειμαι ειλικρινης (χωρις ARC δλδ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα