elenmp Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος που να έχει παρακολουθήσει το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό ,για να μπορέσει να μου λύσει κάποιες απορίες μου! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!☺️
Kagome Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Το έχω παρακολουθήσει εγώ αλλά δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένη. Μεγάλη απογοήτευση. Οπότε δεν είμαι κατάλληλη για να σου απαντήσω.
elenmp Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Kagome είπε Το έχω παρακολουθήσει εγώ αλλά δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένη. Μεγάλη απογοήτευση. Οπότε δεν είμαι κατάλληλη για να σου απαντήσω. Όχι νομίζω πως θα με βοηθήσει αρκετά η γνώμη σου!Τι δεν σου αρεσε ακριβως? Γιατί και εγω ειμαι προβληματισμένη αρκετά και εχω λιγες μερες για να καταλήξω στην απόφαση μου αν θα κανω δήλωση..
airtrelomike13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Κοίτα αυτά τα μεταπτυχιακά ακόμα και να αξίζουν, στν Ελλάδα δεν υπάρχει μαρκετιγκ. Δυστυχώς. Το μάρκετιγκ στην Ελλάδα παραπεμπει σε τηλεφωνικέ πωλήσεις, φυλλάδια, ποσοστά κλπ. Αυτά τα μεταπτυχιακά τα κάνεις , αν είναι να φύγεις στο Εξωτερικό. Στη Μπανανία τη δική μας, άστο 5 1
Mususumu Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Δημοσ. 22 Απριλίου 2023 Πολύ απόλυτο αυτό που λες. αναφερεσαι στο κομμάτι των πωλήσεων και όχι του μάρκετινγκ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα