Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θελω να παρω μια Karcher συσκευη για:

- Σκουπισμα εσωτερικου αυτοκινητου
- Πλυσιμο αυτοκινητου με νερο
- Πλυσιμο αυτοκινητου με σαπουναδα

Πηγα ηδη σε εναν αντιπροσωπο ο οποιος μου λεει για το σκοπο που το θες δεν χρειαζεται κατι εξεζητημενο, πας στο ταδε μοντελο. Τιμη ηταν γυρω στα 70-80.

Ο λογος που ρωταω και εδω ειναι απλα για μια 2η γνωμη απο καποιον που εχει ηδη την συσκευη για τον ιδιο σκοπο. Απλως επειδη ειμαι ασχετος, θα ηθελα να σιγουρευτω οτι δεν θα μου πουλησει το μοντελο που θελει ο ιδιος να μου πουλησει αλλα το μοντελο που πραγματικα χρειαζομαι (χωρις να υπονοω οτι προσπαθησε να το κανει, απλα σαν δικλειδα ασφαλειας για μενα).

Καθε πληροφορια ειναι ευπροσδεκτη. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, chrisgav είπε

Πηγα ηδη σε εναν αντιπροσωπο ο οποιος μου λεει για το σκοπο που το θες δεν χρειαζεται κατι εξεζητημενο

Καλά σου είπε...
Ωστόσο, θα σου πω τι διάβασα εγώ για τα high end μοντέλα. Εψαχνα σκούπα που να "πλένει" με ατμό και να τινάζει κ όλας, και όλοι έλεγαν πως τα μοντέλα της Karcher  δεν άξιζαν τα λεφτά τους. Κατέληξα να αγοράσω μια unico η οποία έχει βγει άριστη.

Στην κατηγορία των 70-80 ευρώ βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται. Μπορεί να είναι όλα ίδια..

Δημοσ.

υπαρχει μηχανημα που πλενει εξωτερικα και σκουπιζει εσωτερικα?

anyway, αν μιλας για πλυστικα, δε θα πηγαινα σε τερμα φτηνιαρικα. Χρησιμο ειναι να μπορει να παρει κι ενα αφροποιητη να κανεις σωστο πλυσιμο, και γενικα εγω θα κοιταγα καπου γυρω στα 130bar+

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...