Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους,

έχω ένα θέμα σχετικά με την τηλεόρασή μου και το σκληρό δίσκο που δεν τον αναγνωρίζει όταν κλείσω και ξανά ανοίξω την τηλεόραση και πρέπει να βάλω και να ξαναβγάλω το usb δίσκο για να τον αναγνωρίσει τελικά.

Η τηλεόραση είναι μια LG 43" και συγκεκριμένα το μοντέλο LG43UK6750PLD και έχει δύο θύρες USB.

Ο σκληρός δίσκος που χρησιμοποιώ είναι ένας WD Passport USB 3 500GB.

Έχω τσεκάρει και τις δυο θύρες USB και κάνει τα ίδια, έχω τσεκάρει και τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης μήπως έχει κάποια ρύθμιση με εξοικονόμηση ενέργειας ενεργοποιημένη και πάλι τίποτα.

Συνοψίζοντας το ζητούμενο είναι όταν συνδέσω τον δίσκο με ανοιχτή την τηλεόραση και τον αναγνωρίσει κανονικά, όταν κλείσω την τηλεόραση και την ξανά ανοίξω αργότερα να αναγνωρίσει πάλι το δίσκο χωρίς να χρειάζεται να βάζω βγάζω πάλι το usb.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dantε είπε

Βαλε ενα USB καλωδιο με διακοπτη. Δε νομιζω να μπορεις να κανεις κατι αλλο.

Παλι το ιδιο αποτελεσμα θα ειναι, αλλα θα το δοκιμασω ως εσχατη λυση απο το βαλε βγαλε.

Δημοσ.

Σου το λεω ,γιατι προφανως το λογισμικο της τηλεορασης ειναι ετσι σχεδιασμενο οποτε δε μπορεις να κανεις κατι παραπανω.

Απο οτι καταλαβαινω εξαρχης η τηλεοραση ετσι συμπεριφεροταν.

Παντως η δικια μου LG αναγνωριζει κανονικα το δισκο απο οταν την ανοιξω.

Δημοσ.

Παρε τον HDD και συνέδεσε τον με ενα pc - laptop και πραγματοποίησε πλήρης διαμόρφωση του (format). Πιθανότατα θα σου λύσει το πρόβλημα.

Δημοσ.
Στις 1/10/2022 στις 1:01 ΠΜ, graphist83 είπε

Παρε τον HDD και συνέδεσε τον με ενα pc - laptop και πραγματοποίησε πλήρης διαμόρφωση του (format). Πιθανότατα θα σου λύσει το πρόβλημα.

Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...