Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερίζω την παρέα,

Αγόρασα ένα iPad και θέλω τώρα να το στήσω, το ερώτημα είναι το εξής:

Φαντάζομαι και στο iPad όπως και στο iPhone που έχω, θα πρπει να φτιάξω ενα Apple ID ώστε  να έχω πρόσβαση στο App Store να μπορω να κατεβάζω εφαρμογες κτλ.
Επειδή το iPad δεν θα είναι για αποκλειστική προσωπική χρήση αλλά θα είναι μόνιμα στο σαλόνι   ώστε να το χρησιμοποιεί όλη η οικογένεια, γίνετε να χρησιμοποιήσω το ίδιο email και Apple ID που έχω στο iPhone και στο iPad η αν το κάνω θα συγχρονιστούν οι συσκευές και ολα τα μυνηματα κλησεις κτλ θα πάνε και εκεί;  Πρπει να κάνω νέο Apple ID αλλά και νέο email? Ποιος είναι ο βέλτιστος τρόπος να το στήσω ; 

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ksessalonikios είπε

μπορείς να έχεις το ίδιο id αλλα να απενεργοποιησεις το iCloud sync στις εφαρμογες που δεν θες

Μήπως όπως είναι πιο απλό και λιγότερο χρονοβόρο να κάνω ένα νέο Apple ID και να τελειώνω; Με το υπάρχον mail μπορω να φτιάξω καινούργιο Apple ID η πρπει να γίνει ξαι καινούργιο mail? 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Pwpwpw είπε

Μήπως όπως είναι πιο απλό και λιγότερο χρονοβόρο να κάνω ένα νέο Apple ID και να τελειώνω; Με το υπάρχον mail μπορω να φτιάξω καινούργιο Apple ID η πρπει να γίνει ξαι καινούργιο mail? 

Χωρίς να το έχω δοκιμάσει, φαντάζομαι δεν μπορείς να έχεις διαφορετικά ID με το ίδιο mail. Πρεπει να βάλεις άλλο. Δοκίμασε το όμως να δείς αν θα σε αφήσει ...

• Like 1
Δημοσ.

Βασικα έβαλα το ίδιο Apple ID τελικά και κατά την διαμόρφωση στις επιλογές που έχει ουσιαστικά επέλεξα να μην συγχρονιστεί τίποτα.  Έτσι και γλίτωσα τον κοπο να φτιάχνω δευτερα Apple ID /mail και δεν ουσιαστικά δεν έχει συγχρονιστεί τίποτα και είναι clean το iPad!

• Like 1
Δημοσ.

Αν εχεις τπτ ενοχα μυστικα εχε το νου σου. Οποιος εχει προσβαση στο ipad ανοιγει πχ συγχρονισμο με sms ή email ή safari history κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Θα πρότεινα να μην φτιάξεις νέο Apple ID καθώς θα χάσεις τις μισές δυνατότητες. Αν χρησιμοποιείτε και από άλλους, μπορείς να ρίξεις μία ματιά εδώ και να δεις αν σε εξυπηρετεί.  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/5/2022 στις 12:08 ΠΜ, basilis5 είπε

Αν εχεις τπτ ενοχα μυστικα εχε το νου σου. Οποιος εχει προσβαση στο ipad ανοιγει πχ συγχρονισμο με sms ή email ή safari history κλπ

Όχι καμία σχέση, θα χρησιμοποιείται κυρίως από τους γονείς μου που είναι ηλικιωμένοι που δεν σκαμπάζουν και ιδιαίτερα από τεχνολογία, δεν ήθελα συγχρονισμό γιατί θα χτυπούσε κάθε 3 και λίγο αν όλα τα mail, messenger,Viber, κλήσεις κτλ πηγαίνανε και εκεί, δεν είναι θέμα ένοχου μυστικού😂

Στις 27/5/2022 στις 7:45 ΠΜ, M A T R I X είπε

Θα πρότεινα να μην φτιάξεις νέο Apple ID καθώς θα χάσεις τις μισές δυνατότητες. Αν χρησιμοποιείτε και από άλλους, μπορείς να ρίξεις μία ματιά εδώ και να δεις αν σε εξυπηρετεί.  

Τελικά αυτό έκανα, έκανα ένα καινούργιο mail και εφτιαξα  ένα δεύτερο Apple ID για να μην υπάρχει περίπτωση να γίνει οποιοδηποτε «μπέρδεμα» είναι ο πιο σίγουρος τρόπος.

Επεξ/σία από Pwpwpw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...