AIMPROFEAR Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Καλημέρα σας ,λοιπόν για να μπω κατευθείαν στο ψητό το μηχανάκι δεν το έχω πάνω μήνα το πήρα από ένα φιλαράκι σε καλή κατάσταση από όταν το πήρα έχω κάνει περίπου 3500 χιλιάδες χιλιόμετρα (γενικά το χρησιμοποιώ αρκετά και κάνω αρκετά χιλιόμετρα με το κατσαριδακι ) τέλος πάντων πριν μια εβδομάδα παρατήρησα κάποια θεματάκια που δημιουργηθηκαν η υπήρχαν και δεν τα πρόσεξα εγώ για αρχή μου τρύπιες η εξάτμιση αρκετά θα έλεγα ρωγμή ολόκληρη έγινε μετά έχω παρατηρήσει ψιλό μυρίζει βενζίνη αλλά δεν βλέπω να στάζει πουθενά…δεύτερον όταν είναι κρύο και πάω να ανέβω έτσι μια μικρή ανηφόρα ακούγεται κάτι πίσω στην ρόδα στο σασμάν μέσα δεν ξέρω τώρα που ένας ήχος σαν να γρατζουναει (αλλά δεν χάνω ροπή η τίποτα τέτοιο απλά ακούγεται σαν να ακουμπάει κάτι μόλις ζεσταθεί σταματάει επίσης ακούγεται ένα τακ τακ από βαλβίδες μου είπαν είναι τα κοκοράκια και για κερασάκι στην τούρτα μου κάνει περίεργα με την θερμοκρασία τρεμοπαίζει δεν μένει σταθερή αλλά μου είπαν έτσι λειτουργούν αυτά βέβαια μια φορά μου έχασε νερά από εκεί που κουμπώνει π θερμοστάτης αλλά δεν το ξανά έκανε αλλά ίσως να έφταιγα και εγώ επειδή είχα βάλει παραφλου παραπάνω από ότι έπρεπε Γτ μου έχασε ελάχιστα
sphinxgr Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Ερώτηση υπάρχει? Η απλή και σύντομη απάντηση, είναι να πας συνεργείο. Τι να απαντήσει αξιόπιστα μέσω διαδυκτίου κάποιος στο " όταν είναι κρύο και πάω να ανέβω έτσι μια μικρή ανηφόρα ακούγεται κάτι πίσω στην ρόδα στο σασμάν μέσα δεν ξέρω τώρα που ένας ήχος σαν να γρατζουναει" ?!?!?
AIMPROFEAR Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Η ερώτηση μου είναι τι θόρυβος είναι αυτός που Μπορεί να δημιουργείτε εκεί πίσω … αν υπάρχει θέμα που έχει τρύπα η εξάτμιση η βενζίνη που μυρίζει από που μπορεί να προέρχεται και αν η θερμοκρασία είναι όντως φυσιοκογικη 54000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα