Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Αγόρασα ένα Macbook Pro 14 και θέλω να απενεργοποιήσω την λειτουργία που έχει όταν με το που σηκώσω την οθόνη αμέσως ανάβει ο υπογιστής.

Ξέρει κάποιος να μου πεί πώς γίνεται;

Είδα κάτι οδηγούς στο terminal αλλά δεν κατάφερα τίποτα.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, iYannis είπε

Δες αναλυτικά εδώ και με φωτογραφίες 

Note: Disabling Auto Boot may not work on Apple’s newer ARM-based M1 MacBook Pro or MacBook Air, released in late 2020. At this time, we don’t know any procedure for disabling Auto Boot on devices equipped with Big Sur v11.1 or later.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, gagarin είπε

Καλημέρα.

Αγόρασα ένα Macbook Pro 14 και θέλω να απενεργοποιήσω την λειτουργία που έχει όταν με το που σηκώσω την οθόνη αμέσως ανάβει ο υπογιστής.

Ξέρει κάποιος να μου πεί πώς γίνεται;

Είδα κάτι οδηγούς στο terminal αλλά δεν κατάφερα τίποτα.

Επειδή δεν γνωρίζω το background σου, αρχίκα άνοιξε τον terminal και τρέξε sudo nvram AutoBoot=%00. Θα σου ζητήσει το PW σου, τον οποίο πληκτρολογείς κανονικά και ας μην τον βλέπεις, enter και είσαι οκ. 

Επίσης αν κάνεις reset NVRAM, πρέπει να ξανακάνεις την όλη διαδικασία. 

Δημοσ.
Στις 27/5/2022 στις 7:35 ΠΜ, M A T R I X είπε

Επειδή δεν γνωρίζω το background σου, αρχίκα άνοιξε τον terminal και τρέξε sudo nvram AutoBoot=%00. Θα σου ζητήσει το PW σου, τον οποίο πληκτρολογείς κανονικά και ας μην τον βλέπεις, enter και είσαι οκ. 

Επίσης αν κάνεις reset NVRAM, πρέπει να ξανακάνεις την όλη διαδικασία. 

Φίλε μου το ιδιο ακριβως λεει και το αρθρο που εγραψε πιο πανω ο iyannis...Απλα δεν λειτουργει σε μενα...και σε νεοτερα μηχανηματα...

Δημοσ.
15 ώρες πριν, gagarin είπε

Φίλε μου το ιδιο ακριβως λεει και το αρθρο που εγραψε πιο πανω ο iyannis...Απλα δεν λειτουργει σε μενα...και σε νεοτερα μηχανηματα...

Έχεις δίκιο. Σε M1 devices δεν υποστηρίζεται λόγω nvram, και απ' ότι φαίνεται δεν έχουν σκοπό να το ενσωματώσουν. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, M A T R I X είπε

Έχεις δίκιο. Σε M1 devices δεν υποστηρίζεται λόγω nvram, και απ' ότι φαίνεται δεν έχουν σκοπό να το ενσωματώσουν. 

Άσε που έγινε και λαλακία...

Έκανα οτι έλεγε το αρθρο...δεν δούλεψε...πάτησα την εντολή sudo nvram AutoBoot=%03 για επαναφορά της NVRAM αλλά ο υπολογιστής δεν φόρτιζε...τον είχα στο ρεύμα με τον μαμα φορτιστή(67Watt) και Magsafe 3 και αντι να φορτίζει η μπαταρία έπεφτε...δοκίμασα ξανα την εντολή ΤΙΠΟΤΑ...

Τελικά έκανα επανεγκατάσταση το Monterey και όλα καλα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...