Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Καλημέρα σας, Θα ήθελα να μου προτείνετε αν κάποιος χρησιμοποιεί κάποια υπηρεσία προώθησης στην Ελλάδα από Γερμανία και να είναι ευχαριστημένος διότι παρ' όλο που έκανα search στο google Μου έβγαλε κάποιες επιλογές ωστόσο θα ήθελα και κάποιες απόψεις.
webm0nst3r Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Καλημέρα, Έχω χρησιμοποιήσει προσωπικά, την Forward2Me και το EShopWeDrop (υπάρχει και η mailboxde αλλά δεν έχω προσωπική εμπειρία). Πολύ straight forward, η Forward2Me είναι σχετικά ακριβή, ενδεικτικά η τελευταία μου παραλαβή ήταν ένα δέμα 600γραμμαριών με διαστάσεις 35x17x5 το οποίου το κόστος ήταν 35€ η αποστολή του, με FedEx International Economy το οποίο περίπου έκανε 4 με 5 εργάσιμες ημέρες. Το μακράν πιο οικονομικό ήταν το EShopWeDrop το οποίο δεν έχει επιλογές για κούριερ, η μεταφορά γίνεται από τους ίδιους, μια φορά την εβδομάδα φεύγει φορτηγό από Γερμανία (η πρώτη μου αποστολή έφυγε Πέμπτη, η δεύτερη Παρασκευή) και για να φανεί Αθήνα κάνει άλλη μια εβδομάδα, για δέμα τώρα 1,3 κιλά και διαστάσεις 34 x 34 x 10, το κόστος μαζί με ασφάλεια δέματος ήταν 10€.
stcp Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Καλημέρα. Έχω χρησιμοποιήσει το myGermany για αντικείμενο σημαντικής αξίας, πριν 1 χρόνο. Είχαν γενικά καλές κριτικές. Είχα μεγάλο θέμα με την επικοινωνία μαζί τους. Μου έλεγαν συνεχώς για ελλείψεις προσωπικού λόγω Covid και καθυστερήσεις. Το αποτέλεσμα ήταν οτι επί 1 εβδομάδα δεν είχα επιβεβαίωση από αυτούς ότι όντως το παρέλαβαν και σε τι κατάσταση. Πρακτικά ένιωθα να είμαι ξεκρέμαστος. Όταν τελικά επιβεβαίωσαν ότι όλα οκ, μου έβγαλαν την πίστη να το στείλουν (μέχρι και κόστος διατυπώσεων τελωνείου προσπάθησαν να με χρεώσουν). Τελικά όλα πήγαν καλά, παρέλαβα σε άριστη κατάσταση (με μεγάλη καθυστέρηση, σχεδόν 1 μήνα). Δεν ξέρω αν έχουν βελτιωθεί, έχουν πάρει προσωπικό κλπ, αλλά μάλλον δεν θα τους συνιστούσα.
micos000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Εγώ χρησιμοποιώ την υπηρεσία myPetheros. Τα στέλνει όλα δωρεάν Ελλάδα και δώρο καμία σοκολάτα για να γεμίσει το πακέτο...!
prefuse Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Επειδή δεν έχω καμία εμπειρία από forward υπηρεσίες. Είναι ασφαλής για ογκώδη και εύθραυστα αντικείμενα όπως πχ ένα 34" επαγγελματικό μόνιτορ; Και ποια προτείνετε για τέτοιου είδους μεταφορές; Επίσης πως μπορώ να δω αν το συγκεκριμένο μαγαζί είναι αξιόπιστο; https://www.kaufland.de/ Λίγο που έψαξα σε trust pilot και scam detector αναφέρουν ότι είναι ασφαλή αλλά μήπως έχει και πωλητές 3rd party market όπως η Amazon γιατί βλέπω ότι πουλάει τα πάντα... Ευχαριστώ Επεξ/σία 31 Μαΐου 2022 από prefuse
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 17 λεπτά πριν, prefuse είπε Επειδή δεν έχω καμία εμπειρία από forward υπηρεσίες. Είναι ασφαλής για ογκώδη και εύθραυστη όπως πχ ένα 34" επαγγελματικό μόνιτορ; Και ποια προτείνετε για τέτοιου είδους μεταφορές; Επίσης πως μπορώ να δω αν το συγκεκριμένο μαγαζί είναι αξιόπιστο; https://www.kaufland.de/ Λίγο που έψαξα σε trust pilot και scam detector αναφέρουν ότι είναι ασφαλή αλλά μήπως έχει και πωλητές 3rd party market όπως η Amazon γιατί βλέπω ότι πουλάει τα πάντα... Ευχαριστώ Το kaufland είναι αλυσίδα υπερμαρκετ ,εχουν και στην Βουλγαρία που τα είδα πρώτη φορά πριν 13? χρόνια. 1
prefuse Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 18 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το kaufland είναι αλυσίδα υπερμαρκετ ,εχουν και στην Βουλγαρία που τα είδα πρώτη φορά πριν 13? χρόνια. Ευχαριστώ για την απάντηση. Έκανα μια δοκιμαστική αγορά για αποστολή σε τυχαία διεύθυνση στη Γερμανία (Ελλάδα δεν αποτελεί) αλλά δεν βρήκα πουθενά κάποιο πεδίο για να βάλεις vat και να κοπεί τιμολόγιο.
Giama Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, prefuse είπε Επειδή δεν έχω καμία εμπειρία από forward υπηρεσίες. Είναι ασφαλής για ογκώδη και εύθραυστα αντικείμενα όπως πχ ένα 34" επαγγελματικό μόνιτορ; Και ποια προτείνετε για τέτοιου είδους μεταφορές; Επίσης πως μπορώ να δω αν το συγκεκριμένο μαγαζί είναι αξιόπιστο; https://www.kaufland.de/ Λίγο που έψαξα σε trust pilot και scam detector αναφέρουν ότι είναι ασφαλή αλλά μήπως έχει και πωλητές 3rd party market όπως η Amazon γιατί βλέπω ότι πουλάει τα πάντα... Ευχαριστώ Το Kaufland είναι μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ και φυσικά είναι αξιόπιστο. Όμως στο marketplace του πουλάνε και τρίτοι πωλητές όπως στο Amazon, επομένως θέλει προσοχή από εκεί και πέρα ανάλογα με το προϊόν. 2
prefuse Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Giama είπε Το Kaufland είναι μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ και φυσικά είναι αξιόπιστο. Όμως στο marketplace του πουλάνε και τρίτοι πωλητές όπως στο Amazon, επομένως θέλει προσοχή από εκεί και πέρα ανάλογα με το προϊόν. ευχαριστώ για την διευκρίνηση. https://www.kaufland.de/shops/morelenet/ το μαγαζι ειναι τπ παραπάνω, υπαρχει τροπος να δω αν ειναι scam? στο amazon παντως πολλοί τρίτοι πωλητές ειναι scam και δεν εχει πουθενά ενα κουμπί για αναφορά, λιγο που το ειχα ψαξει σε ενα φορουμ, (πως ενα τεράστιο site οπως η amazon δεν έχει κάτι τόσο βασικό..) καποιοι ανέφεραν οτι ειναι πολιτική marketing amazon, για να δείχνει μεγαλύτερες πωλήσεις και να μην αποθαρύνει την οποιαδήποτε πώληση, καθως αυτο ειναι traffic που φαινεται στα ποσοστά πωλήσεων κτλ δυσκολα χάνεις τα χρήματα σου, αλλα ολα ειναι θέμα μάρκετινγκ και κέρδους Επεξ/σία 31 Μαΐου 2022 από prefuse
Giama Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, prefuse είπε ευχαριστώ για την διευκρίνηση. https://www.kaufland.de/shops/morelenet/ το μαγαζι ειναι τπ παραπάνω, υπαρχει τροπος να δω αν ειναι scam? στο amazon παντως πολλοί τρίτοι πωλητές ειναι scam και δεν εχει πουθενά ενα κουμπί για αναφορά, λιγο που το ειχα ψαξει σε ενα φορουμ καποιοι ανέφεραν οτι ειναι πολιτική marketing amazon, για να δείχνει μεγαλύτερες πωλήσεις. δυσκολα χάνεις τα χρήματα σου, αλλα ολα ειναι θέμα μάρκετινγκ και κέρδους Φαίνεται να είναι κανονικό μαγαζί από την Πολωνία (morele.net). Οι τιμές του φαίνονται νορμάλ. Στο Trustpilot βέβαια ζορίζεται λίγο: https://www.trustpilot.com/review/morele.net 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα