Miracle Worker Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Σας έχει συμβεί/συμβαίνει συχνά να έχετε διακοπές με fiber(cosmote 100); Εμένα μου είχε συμβεί κάνα δυο φορές(νύχτα), αλλά νόμιζα ότι έφταιγε ότι είχα απλήρωτους λογαριασμούς και αφού πλήρωνα επί τόπου, έκανα επανεκκίνηση ρούτερ και επανέρχονταν. Αλλά τώρα με υποχρεώσεις κομπλέ με πέταξε έξω εν μέσω σοβαρού διαδικτυακού παιγνίου για κάνα 15λεπτο και με κατέβασαν πόσες θέσεις. Δε θέλω να φανταστώ να μου κάνει κάνα τέτοιο σε καμιά σημαντική τηλεδιάσκεψη με τη δουλειά. Γενικά πως το βλέπετε; Είναι φυσιολογικό με fiber να έχω τέτοια θέματα;
geoavlonitis Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Αν εχεις VDSL ειναι πιθανη παρενεργεια βλαβης στο χαλκο. Φυσιολογικο εν μερει και πολυ συνηθες. Αν εχεις FTTH( Fiber to the home) ειναι σχεδον απιθανο να συμβει (δηλαδη πρεπει να κοπει η ινα). Πιθανολογω οτι εχεις VDSL λοιπον και καπου στη διαδρομη της γραμμη υπαρχει βλαβη. Επισης μπορει να εχει θεμα το ρουτερ μονο Επεξ/σία 26 Μαΐου 2022 από geoavlonitis 1
Dark_panel Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Παρομοιο προβλημα εχω κι εγω! Ειχα VDSL 50 στην Cosmote, απ το 2015..ολα τελεια, ολα καλα. Πολυ σταθερό, ΠΟΤΕ διακοπες στη συνδεση και κατεβαζα με 60 mbps. Απο τοτε που αρχισαν να κανουν τις τζαμπα αναβαθμισεις 2πλασιασμου ταχυτητας (δλδ απο 50αρα στα 100), αρχισα να εχω διακοπες σε ακυρες ωρες, οι οποιες κρατανε απο 20 λεπτα εως μιση ωρα. Επειδη εδω κ χρονια τσεκαρω speedtest, της Ookla, οσο ειχα την 50αρα, ειχα κ σταθερο server, 2-3 χλμ αποσταση απ το σπιτι μου. Με το που εγινε η αναβαθμιση, η ταχυτητα ερχεται απο σερβερ απο οποιαδηποτε γωνιά της Ελλαδας (πότε απο Μεσσηνια, πότε απο Θεσσαλονικη..εγω μενω Πατρα). Λετε να φταιει οτι μου αλλαζουν συνεχεια server οι μ@λακες, γι αυτο κ εχω αυτες τις διακοπες?? Φυσικα και τους πηρα τηλ. και φυσικα νομιζαν οτι ειχαν να κανουν με καναν ασχετο 80αρη προφανως..τους ενοιαζε τι λαμπακια ηταν αναμμενα στο upsακι που εχω συνδεδεμενο το router κι αν του εχω κανει επανεκκινηση.. Εχει αντιμετωπισει κανενας αλλος κατι παρομοιο, με την Cosmote, τον τελευταιο μηνα? Και αν ναι, πώς το αντιμετωπισε?
infin1tyGR Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Just now, Dark_panel said: Λετε να φταιει οτι μου αλλαζουν συνεχεια server οι μ@λακες?? 1 minute ago, Dark_panel said: φυσικα νομιζαν οτι ειχαν να κανουν με καναν ασχετο 80αρη προφανως Μπορεί, αν τους είπες το παραπάνω 2 minutes ago, Dark_panel said: Ειχα VDSL 50 στην Cosmote [...] και κατεβαζα με 60 mbps. What? 1
Dark_panel Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 7 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε Μπορεί, αν τους είπες το παραπάνω Δεν τους ειπα ηλικια αλλά δε νομιζω πως ακουγομαι για 80 😝 8 λεπτά πριν, infin1tyGR είπε What? Πληρωνα 50αρα, επιανα 60 mbps (ειχαν αλλαξει καφαο προσφατα και ο σερβερ που επαιρνα μεχρι προτινος ηταν σε αποσταση 3χλμ περιπου απ το σπιτι μου) Τωρα, μου δινουν απ τον καθε απιθανο σερβερ, φυσικα εκτος πολης, και 2 φορες μου εχει κανει μεγαλες διακοπές (ευτυχως δεν εγινε σε μερα και ωρα που εδινα μαθημα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα