Mika Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 γεια χαρά, μήπως ξέρετε κάποιο απλό πρόγραμμα (αν είναι και freeware ακόμα καλύτερα) με το οποιο μπορώ να "προστεσω" μια εικονίτσα πχ πάνω δεξιά σε όλη την διάρκεια ενός video avi? δεν με ενδιαφέρει να κάνει παπάδες , ούτε να εμφανίζεται/εξαφανίζεται η εικονίτσα απλά να είναι σε όλη την διάρκεια του video πάνω δεξιά
parsifal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Hi Mika. Αν χρησιμοποιείς το VirtualDub(Mod), νομίζω αυτό θα σου κάνει τη δουλειά : http://neuron2.net/logo.html
Mika Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 έγραψες!!!!!! δεν περίμενα να είναι τόσο απλό... σε ευχαριστώ πολύ!
Mika Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 επειδη δεν εχω ξανασχοληθει με το Virtual Dub σε ρωταω αν ξερεις (η καποιος αλλος) Υπαραχει κανενας τροπος να μην μου εκατονταπλασιαζει το μεγεθος του Βιντεο οταν του περναω καποιο φιλτρο?? Ενα αρχειο 5 Mb μου το εκανε 545 !!!
parsifal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Αυτό συνέβη γιατί για να εφαρμοστεί το φίλτρο, πρέπει να ξαναγίνει συμπίεση με κάποιον codec. Προφανώς, πρέπει από το menu Video-->Compression να διαλέξεις κάποιον codec και να κάνεις τις ρυθμίσεις, και να ΜΗΝ το αφήσεις στο default "(Uncompressed RGB)".
Mika Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 εσυ ποια απο ολες τις συμπιεσεις χρησιμοποιεις?
atvelos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 mika na rotiso kati asxeto to ikonidio pou exis stin ipografh sou inai ena game den thimamai pos to lene mazeue kati daxtilidia sto nintendo nomizo? mipos iparxi pouthena free gia pc? na to katevaso.
Mika Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 atvelos, min eisai ierosylos!!!! και βεβαια δεν ειναι νιντεντο!!! ειναι sega!! λεγεται sonic στο ιντερνετ μπορεις να βρεις σε μορφη ρομ για eumlator sonic (game gear) sonic (master system) sonic (mega drive) sonic 2 (mega drive) sonic 3 (mega drive) sonic and knuckles (mega drive) sonic 3d (mega drive) sonic r (dreamcast) στο dreamcast Υπαρχουν και αλλοι τιτλοι αλλα δεν τους θυμαμαι ολους επισης μετα την πτοχευση της sega βγηκανε και για game boy advance ta sonic advance 1 kai 2 που επισης μπορεις να βρεις σε roms sto internet
parsifal Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Λοιπόν, όλα εξαρτώνται από τους codecs που έχεις εγκατεστημένους. Θέλεις το αποτέλεσμα να είναι πάλι AVI? Αν έχεις δουλέψει με DivX ή XviD, θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις αυτά, με τις ανάλογες ρυθμίσεις στο bitrate, για να επιτύχεις το μέγεθος που θες να έχει το τελικό αρχείο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.