bonorov Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Καλησπερα. Το προβλημα έχει ως εξής.Αγορασα σήμερα το cougar mx410 mesh-g από μία αγγελία εδώ στο ινσομνια και αν το κουτί είναι γενικά άψογο το μπροστινό πανω ανεμιστηρακι κάνει ένα συνεχόμενο θόρυβο τακ-τακ-τακ.Ειναι τοσο ενοχλητικός που το απενεργοποιησα.Τσεκαρα μήπως βρίσκει κάποιο καλώδιο και δεν βρίσκει. Το κουτί είναι αγορασμενο τον Οκτώβριο οπότε βρίσκεται εντός εγγύησης.Να μιλήσω με το κατάστημα μήπως το αντικαταστήσουν ή αφου γυρνάει θα μου πουν εντάξει δουλευει δεν το καλυπτει η εγγυηση; Τέλος αν δεν βγάλω άκρη μέσω εγγύησης μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο fanακι να αγοράσω;Υπόψιν ότι συνδέεται με τον rgb controller του κουτιού. Ευχαριστώ εκ των προτερων
Τέρης Α. Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 15 λεπτά πριν, bonorov είπε το μπροστινό πανω ανεμιστηρακι κάνει ένα συνεχόμενο θόρυβο τακ-τακ-τακ.Ειναι τοσο ενοχλητικός που το απενεργοποιησα.Τσεκαρα μήπως βρίσκει κάποιο καλώδιο και δεν βρίσκει. Μπορεί το ρουλεμάν να έχει θέμα και να ταλαντεύονται τα πτερύγια. 1
triplex1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 36 λεπτά πριν, bonorov είπε Ευχαριστώ εκ των προτερων Κοιτα τον ανεμιστηρα μηπως βρισκει σε λαμαρινα τα πτερυγια του στο εμπρος μερος του κουτιου
bonorov Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) . 7 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Μπορεί το ρουλεμάν να έχει θέμα και να ταλαντεύονται τα πτερύγια. 7 ώρες πριν, triplex1 είπε Κοιτα τον ανεμιστηρα μηπως βρισκει σε λαμαρινα τα πτερυγια του στο εμπρος μερος του κουτιου Δεν νομίζω ότι βρίσκει κάπου παιδια γιατί συντονίζει και ακουγεται μόλις πιασει τις μέγιστες στροφές. Δεν βγάζει ήχο με το που ξεκινάει και έχει χαμηλές.Υπαρχει περιπτωση να φτιάχνεται κάπως; Βασικά αυτό που σκέφτηκα είναι επειδή τώρα βρίσκεται σε όρθια θέση να το βάλω στο πανω μέρος του κουτιού σε οριζόντια μήπως σταματήσει. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2022 από bonorov
triplex1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, bonorov είπε . Δεν νομίζω ότι βρίσκει κάπου παιδια γιατί συντονίζει και ακουγεται μόλις πιασει τις μέγιστες στροφές. Δεν βγάζει ήχο με το που ξεκινάει και έχει χαμηλές.Υπαρχει περιπτωση να φτιάχνεται κάπως; Βασικά αυτό που σκέφτηκα είναι επειδή τώρα βρίσκεται σε όρθια θέση να το βάλω στο πανω μέρος του κουτιού σε οριζόντια μήπως σταματήσει. Κοψε 4ροδελες μ'ενα μεταλλικο σωληνακι και σφυρακι απο καμια παλια σαμπρελα (πχ ποδηλατου) , ξεβιδωσε το βαλτες απο πισω και ξαναβιδωσε το. Παιρνεις κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/18357911/Motip-Dupli-090505-Σπρέι-Ηλεκτρικών-Επαφών-500ml.html?from=account_favorites που ειναι χωρις λαδι το συγκεκριμενο και ριχνεις οταν το εχεις στο χερι , γυρνας με κανα φυσητηρα η με το χερι να καθαρισει , αν εχεις υποψιες οτι μπορει να ειναι απο ρουλεμαν Γενικα μ'αυτα που λες , τραβα και ανεβασε μια φωτο απο το εσωτερικο του case και επισημανε ποιο ειναι το συγκεκριμενο fan για να καταλαβουμε καλυτερα ( ισως τα δικα μας ματια δουν κατι αλλο απ'αυτο που βλεπεις εσυ) 1
Dantε Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Ξεβιδωσε το,αστο συνδεδεμενο και κρατα το στο χερι σου και βαλε μπρος τον υπολογιστη για να ξεκινησει ο ανεμιστηρας. Βαλε τον σε διαφορους προσανατολισμους να δεις ποτε και αν το κανει.Ρυθμισε στροφες να δεις αν κανει διαφορα.Επισης οταν κανει το θορυβο χτυπα ελαφρα στη μεση να δεις αν σταματαει. Αν δε κανει καθολου θορυβο εκτος κουτιου,τοτε καπου βρισκει οταν ειναι μεσα. 1
bonorov Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, triplex1 είπε Κοψε 4ροδελες μ'ενα μεταλλικο σωληνακι και σφυρακι απο καμια παλια σαμπρελα (πχ ποδηλατου) , ξεβιδωσε το βαλτες απο πισω και ξαναβιδωσε το. Παιρνεις κατι τετοιο https://www.skroutz.gr/s/18357911/Motip-Dupli-090505-Σπρέι-Ηλεκτρικών-Επαφών-500ml.html?from=account_favorites που ειναι χωρις λαδι το συγκεκριμενο και ριχνεις οταν το εχεις στο χερι , γυρνας με κανα φυσητηρα η με το χερι να καθαρισει , αν εχεις υποψιες οτι μπορει να ειναι απο ρουλεμαν Γενικα μ'αυτα που λες , τραβα και ανεβασε μια φωτο απο το εσωτερικο του case και επισημανε ποιο ειναι το συγκεκριμενο fan για να καταλαβουμε καλυτερα ( ισως τα δικα μας ματια δουν κατι αλλο απ'αυτο που βλεπεις εσυ) 1 ώρα πριν, Dantε είπε Ξεβιδωσε το,αστο συνδεδεμενο και κρατα το στο χερι σου και βαλε μπρος τον υπολογιστη για να ξεκινησει ο ανεμιστηρας. Βαλε τον σε διαφορους προσανατολισμους να δεις ποτε και αν το κανει.Ρυθμισε στροφες να δεις αν κανει διαφορα.Επισης οταν κανει το θορυβο χτυπα ελαφρα στη μεση να δεις αν σταματαει. Αν δε κανει καθολου θορυβο εκτος κουτιου,τοτε καπου βρισκει οταν ειναι μεσα. Θα δοκιμάσω αυτά που μου είπατε παιδια και θα επανέλθω. 1
ICE-T Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) από το να κάνεις πειράματα λύσε, δέσε προτιμότερο είναι να αγοράσεις μερικά Artic P12/P14 pwm,(δεν ξέρω αν ταιριάζουν στον RGB controller) αυτό που ακούς από τον ένα ανεμιστήρα είναι φυσιολογικό, σπάνια τα μαμά φανακια είναι άριστα. Επεξ/σία 26 Μαΐου 2022 από ICE-T 1
bonorov Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 4 ώρες πριν, ICE-T είπε από το να κάνεις πειράματα λύσε, δέσε προτιμότερο είναι να αγοράσεις μερικά Artic P12/P14 pwm,(δεν ξέρω αν ταιριάζουν στον RGB controller) αυτό που ακούς από τον ένα ανεμιστήρα είναι φυσιολογικό, σπάνια τα μαμά φανακια είναι άριστα. Αυτος είναι ο rgb controller.Θα ταιριάζει το fan που μου έστειλες;Εχει κάτι πολυ μικρα βύσματα που δεχτεί έχω ξαναδεί σε fans.
ICE-T Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, bonorov είπε Αυτος είναι ο rgb controller.Θα ταιριάζει το fan που μου έστειλες;Εχει κάτι πολυ μικρα βύσματα που δεχτεί έχω ξαναδεί σε fans. από οτι φαινεται στην φωτογραφία είναι 4pin οπότε λογικά παίζουν,δεν ξέρω αν υπάρχει συμβατότητα στον χρωματισμό βέβαια μαζί με τα άλλα,ρίξε και μια ματιά μήπως βρεις ίδιο φαν για να είσαι καλυμμένος 100% Επεξ/σία 26 Μαΐου 2022 από ICE-T
triplex1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 4pin φαινεται οτι δεχεται , οπως και να 'χει πηγαινε σε Arctic οπως σε ειπε και ο ICE-T 1
bonorov Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 14 λεπτά πριν, ICE-T είπε από οτι φαινεται στην φωτογραφία είναι 4pin οπότε λογικά παίζουν,δεν ξέρω αν υπάρχει συμβατότητα στον χρωματισμό βέβαια μαζί με τα άλλα,ρίξε και μια ματιά μήπως βρεις ίδιο φαν για να είσαι καλυμμένος 100% 6 λεπτά πριν, triplex1 είπε 4pin φαινεται οτι δεχεται , οπως και να 'χει πηγαινε σε Arctic οπως σε ειπε και ο ICE-T Θα βγάλω άυριο που έχω χρόνο το ανεμιστηρακι από το κουτί να δω μήπως σε οριζόντια θέση δεν ακουγεται. Ειδάλλως θα παω σε Arctic όπως μου προτεινατε να τελειώνω.
triplex1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, bonorov είπε Θα βγάλω άυριο που έχω χρόνο το ανεμιστηρακι από το κουτί να δω μήπως σε οριζόντια θέση δεν ακουγεται. Ειδάλλως θα παω σε Arctic όπως μου προτεινατε να τελειώνω. Ο controller σου δεχεται και 3πινα και 4πινα , αν θ'αλλαξεις βαλε 4πινα και σκετα , rgb αν θες πετας και μια ledοταινια και τελειωνει η υποθεση , το airflow κοιτα πανω απ'ολα Επεξ/σία 26 Μαΐου 2022 από triplex1 1 1
ICE-T Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 2 λεπτά πριν, triplex1 είπε Ο controller σου δεχεται και 3πινα και 4πινα , αν θ'αλλαξεις βαλε 4πινα και σκετα , rgb αν θες πετας και μια ledοταινια και τελειωνει η υποθεση , το airflow κοιτα πανω απ'ολα έχω την εντύπωση ότι δεν είναι pwm τα μαμά φανακια και δεν βλέπω πουθενά να υπάρχουν διαθέσιμα της ίδιας εταιρείας, οπότε aftermarket μόνο. 1
triplex1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Μόλις τώρα, ICE-T είπε έχω την εντύπωση ότι δεν είναι pwm τα μαμά φανακια και δεν βλέπω πουθενά να υπάρχουν διαθέσιμα της ίδιας εταιρείας, οπότε aftermarket μόνο. Ναι ετσι ειναι , απλα βαζουν για να πουλανε λεντακια και τρελα στον κοσμο και με πολυ χαμηλο cfm τα συγκεκριμενα αν θυμαμαι καλα , Arctic 4αδα σε pwm 3 εμπρος και 1 πισω και σωζεται η κατασταση και απο θορυβο και απο cfm Αυτα πρεπει να φοραει αν θυμαμαι καλα https://www.e-shop.gr/cougar-vortex-argb-vk-120-pwm-hdb-p-PER.587484 ή εδω , ενα απο τα δυο ειναι https://www.skroutz.gr/s/16258229/Cougar-Vortex-RGB-FCB-120.html 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα