johnmayson Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Καλημερα για να μην ανοιγω νεο θεμα βεβαιωση μη οφειλης τελων κυκλοφοριας η τελοσπαντων να δουμε οτι δε χρωσταμε τελη πως γινεται;; Στο mycar λεει να δηλωσεις λογο για τη βεβαιωση ( επαναταξινομηση κτλ)το οποιο δε θελουμε απλως να δουμε οτι δε χρωσταμε.ευχαριστω.
nick_souvlaki Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, johnmayson είπε Καλημερα για να μην ανοιγω νεο θεμα βεβαιωση μη οφειλης τελων κυκλοφοριας η τελοσπαντων να δουμε οτι δε χρωσταμε τελη πως γινεται;; Στο mycar λεει να δηλωσεις λογο για τη βεβαιωση ( επαναταξινομηση κτλ)το οποιο δε θελουμε απλως να δουμε οτι δε χρωσταμε.ευχαριστω. Γιατί δεν πας εκεί που λέει "Ειδοποιητήρια τελών κυκλοφορίας οχημάτων" και να δεις ένα-ένα τα έτη άμα λέει ότι έχουν καταβληθεί; Επίσης, δεν το ξέρω αυτό, αλλά κανονικά άμα έχεις μία οφειλή δεν εμφανίζεται και στο τελευταίο έτος; Δηλαδή γίνεται να έχω πληρώσει, και να λέει στο σύστημα όλα οκ, το 2022 αλλά να έχω αφήσει από το 2021; Δεν φαίνεται λογικό...
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 22 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε Γιατί δεν πας εκεί που λέει "Ειδοποιητήρια τελών κυκλοφορίας οχημάτων" και να δεις ένα-ένα τα έτη άμα λέει ότι έχουν καταβληθεί; Επίσης, δεν το ξέρω αυτό, αλλά κανονικά άμα έχεις μία οφειλή δεν εμφανίζεται και στο τελευταίο έτος; Δηλαδή γίνεται να έχω πληρώσει, και να λέει στο σύστημα όλα οκ, το 2022 αλλά να έχω αφήσει από το 2021; Δεν φαίνεται λογικό... Ναι ,μπορείς να έχεις πληρώσει για φέτος και να έχεις αφήσει το περσινό. 44 λεπτά πριν, johnmayson είπε Καλημερα για να μην ανοιγω νεο θεμα βεβαιωση μη οφειλης τελων κυκλοφοριας η τελοσπαντων να δουμε οτι δε χρωσταμε τελη πως γινεται;; Στο mycar λεει να δηλωσεις λογο για τη βεβαιωση ( επαναταξινομηση κτλ)το οποιο δε θελουμε απλως να δουμε οτι δε χρωσταμε.ευχαριστω. https://www.aade.gr/mycar -τελη κυκλοφορίας -ειδοποιητήρια τελών κυκλοφορίας -διαλέγεις το έτος και η εκτυπωση θα σου γράφει ότι έχουν καταβληθεί ή ότι υπάρχει χρέος.
Joshua21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, johnmayson είπε Καλημερα για να μην ανοιγω νεο θεμα βεβαιωση μη οφειλης τελων κυκλοφοριας η τελοσπαντων να δουμε οτι δε χρωσταμε τελη πως γινεται;; Στο mycar λεει να δηλωσεις λογο για τη βεβαιωση ( επαναταξινομηση κτλ)το οποιο δε θελουμε απλως να δουμε οτι δε χρωσταμε.ευχαριστω. Και που ακριβώς είναι το πρόβλημα αν δηλώσεις λόγο πχ μεταβίβαση? Δεν πρόκειται να σου ζητήσει κανένας το λόγο που έβγαλες βεβαίωση και δεν έκανες μεταβίβαση, και επίσης δεν έχει κανένα κόστος. 1
johnmayson Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δηλαδη θα δηλωσουμε ενα φανταστικο λογο για να ενημερωθουμε αν υπαρχει χρεος η οχι.Αρα ειναι λαθος του σχεδιασμου.Αυτη η βεβαιωση μετα απο 3 εργασιμες πληρωμης του 2023 θα το περιλαμβανει η πρεπει να περιμενουμε μεχρι να ληξει η προθεσμια πληρωμης του 2023;;
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, johnmayson είπε Δηλαδη θα δηλωσουμε ενα φανταστικο λογο για να ενημερωθουμε αν υπαρχει χρεος η οχι.Αρα ειναι λαθος του σχεδιασμου.Αυτη η βεβαιωση μετα απο 3 εργασιμες πληρωμης του 2023 θα το περιλαμβανει η πρεπει να περιμενουμε μεχρι να ληξει η προθεσμια πληρωμης του 2023;; Σου έβαλα τον τρόπο να δεις αν είναι πληρωμένα.Ισχύει και για το 2023.Ενημερώνεται η πληρωμή στο ίδιο 24ωρο αν το κάνεις απο το ebanking σου. Δεν βγάζει νόημα το rant σου.
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σου έβαλα τον τρόπο να δεις αν είναι πληρωμένα.Ισχύει και για το 2023.Ενημερώνεται η πληρωμή στο ίδιο 24ωρο αν το κάνεις απο το ebanking σου. Δεν βγάζει νόημα το rant σου. Ετσι ακριβως.Χθες τα πληρωσα σημερα τυπωσα την αποδειξη πληρωμης
Joshua21 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, johnmayson είπε Δηλαδη θα δηλωσουμε ενα φανταστικο λογο για να ενημερωθουμε αν υπαρχει χρεος η οχι.Αρα ειναι λαθος του σχεδιασμου.Αυτη η βεβαιωση μετα απο 3 εργασιμες πληρωμης του 2023 θα το περιλαμβανει η πρεπει να περιμενουμε μεχρι να ληξει η προθεσμια πληρωμης του 2023;; Όχι, το λάθος δεν είναι στον σχεδιασμό, το λάθος είναι στον τρόπο που σκέφτεσαι. Η εφαρμογή αυτή δεν δημιουργήθηκε για ενημερώνει τον ιδιοκτήτη αν το όχημα χρωστάει τέλη, δημιουργήθηκε για να εκδίδει βεβαιώσεις για να χρησιμοποιηθούν για συγκεκριμένους λόγους σε συγκεκριμένες δημόσιες υπηρεσίες. Επίσης αυτή η βεβαίωση δεν αφορά μελλοντικά τέλη, μόνο τα παλαιότερα και το τρέχον έτος, αν τη βγάλεις έως 31/12/2022 δεν θα αναφέρει τίποτα για τα τέλη 2023.
AntiCambeR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ναι ,μπορείς να έχεις πληρώσει για φέτος και να έχεις αφήσει το περσινό. https://www.aade.gr/mycar -τελη κυκλοφορίας -ειδοποιητήρια τελών κυκλοφορίας -διαλέγεις το έτος και η εκτυπωση θα σου γράφει ότι έχουν καταβληθεί ή ότι υπάρχει χρέος. Με το που πλήρωσα τα τέλη κυκλοφορίας για το μηχανάκι, έκανα log in και μου εμφάνισε ότι τα τέλη κυκλοφορίας για το 2023 έχουν καταβληθεί. Για να είμαι σίγουρος, ποτέ δεν ξέρεις. Πάντως μέσω e-banking, βάζοντας το ΑΦΜ και την πινακίδα κυκλοφορίας, βγάζει αυτόματα το RF (Κωδικός πληρωμής) και το οφειλόμενο ποσό, δεν χρειάζεται δηλαδή να το πάρεις απο το taxis. Απο περιέργεια, διασταύρωσα το RF του taxis με αυτό που μου εμφάνιζε το Alpha Mobile και ήταν το ίδιο. Ακόμα και σε μηχάνημα τράπεζας που είχα πληρώσει πιο παλιά, αν θυμάμαι σωστά βγάζει το οφειλόμενο ποσό βάζοντας ΑΦΜ και αριθμό κυκλοφορίας, ίσως να ζητάει και κινητό, δηλαδή δεν είναι απαραίτητο το RF. Μόνο σε ταμείο μου είχαν ζητήσει πιο παλιά εκτυπωμένη βεβαίωση οφειλής με RF κλπ, όπου είχε προμήθεια κάπου 2€. Αυτά τα γράφω ενημερωτικά για όλους, μερικοί δεν χρησιμοποιούν e-banking. Επεξ/σία 20 Δεκεμβρίου 2022 από AntiCambeR
corleone3 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 απο ebanking πληρωσα τα τελη κυκλοφοριας ιχ που δεν ειναι στα ονομα μου πως βγαζω το αποδεικτικο?
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, corleone3 είπε απο ebanking πληρωσα τα τελη κυκλοφοριας ιχ που δεν ειναι στα ονομα μου πως βγαζω το αποδεικτικο? απο την τράπεζα σου;
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, corleone3 είπε απο ebanking πληρωσα τα τελη κυκλοφοριας ιχ που δεν ειναι στα ονομα μου πως βγαζω το αποδεικτικο? https://www.aade.gr/mycar
Mr_Laptop Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Μίλα Μ τον λογιστή σου θα σου πει ακριβώς τι θα κάνεις....
NikosKallithea Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 2 λεπτά πριν, Mr_Laptop είπε Μίλα Μ τον λογιστή σου θα σου πει ακριβώς τι θα κάνεις.... Nαι αλλη ορεξη δεν ειχαν οι λογιστες, εκτος αν τους δωσεις κανενα 10ρικο να στα τυπώσει
Joshua21 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 46 λεπτά πριν, corleone3 είπε απο ebanking πληρωσα τα τελη κυκλοφοριας ιχ που δεν ειναι στα ονομα μου πως βγαζω το αποδεικτικο? Η απόδειξη πληρωμής είναι το αποδεικτικό, όταν εμφανιστεί η κίνηση στον λογαριασμό κατέβασε την και εκτύπωσε την.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα