tasos987 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Δεν έχει ούτε έναν μήνα σχεδόν που αγόρασα μια τηλεόραση Hisense μοντέλο 32Α4BG 32 ιντσων με λειτουργικό VIDAA. .Ολα καλά όλα ωραία στην αρχή,εξαιρετική εικόνα,η εφαρμογή του Netflix που με ενδιέφερε επειδή βλέπω πολύ Netflix έτρεχε χωρίς κανένα πρόβλημα κλπ.Μετα από καμιά βδομάδα,άρχισα να παρατηρώ το λεγόμενο "juddering"στο Netflix.Ξερετε,αυτό που η κίνηση δεν ρέει smoothly αλλά κάνει κάποια σαν μικροσπασιματα, αμελητέα μεν,αλλά τα κάνει.Τα οποία δεν έκανε στην αρχή.Η εικόνα δεν έχει αλλοιωθεί,είναι εξαιρετική.Το μόνο θέμα είναι στην ροή της κίνησης της εικόνας. Και συνέχισε να το κάνει.Καποιες φορές και πιο έντονα.Δοκιμασα τα π-α-ν-τ-α.Reload την εφαρμογή,log out και ξανά log in,έκλεισα το ίντερνετ και το ξανάνοιξα(αλλά δεν τίθεται θέμα ίντερνετ γιατί η ποιότητα της εικόνας παραμένει εξαιρετική και το ρούτερ είναι σχεδόν δίπλα στην τηλεόραση),διαγραφή κρυφής μνήμης,μέχρι και επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις έκανα.Συνεχιζει να το κάνει.Αλλοτε περισσότερο,άλλοτε λιγότερο. Το θέμα είναι ότι το κανει στην εφαρμογή του Νετφλιξ σχεδόν αποκλειστικά,γιατί πχ το Ertflix που το βλέπω υβριδικά και όχι από την εφαρμογή του,το παίζει εξαιρετικά χωρίς κανένα πρόβλημα.Δεν ξέρω τι φταίει,έχω απελπιστει.Επικοινωνησα και με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών Netflix και με παρέπεμψαν στο γνωστό άρθρο Troubleshooting που όμως δεν με βοήθησε γιατί η ανάλυση της εικόνας παραμένει εξαιρετική σε HD,δεν είναι αλλοιωμένη η παραμορφωμένη.Να προσθέσω καπου εδώ ότι η τηλεόραση μου δεν έχει ρύθμιση για ultra smooth εικόνα που έχουν άλλες Hisense με VIDAA λογισμικό,δεν ξέρω γιατί,πάντως δεν έχει.Το λέω γιατί με παρέπεμψαν σε αυτήν την ρύθμιση αλλά δεν υπάρχει καν. Any thoughts?Μήπως είναι θέμα αναβάθμισης και απλά να περιμένω να γίνει κάνα update?Δεν ξέρω,έχω απελπιστει.Φταιει η εφαρμογή η ίδια; Φταίει η τηλεόραση;Δεν ξέρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα