atrwtos Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Διαθέτω κάποιους συνδέσμους με τη διαδικασία shrink από την διαφημιστική ιστοσελίδα adf.ly το πρόβλημα είναι ότι εμφανίζει κάποιες φορές στις διαφημίσεις αυτές πορνογραφικό περιεχόμενο σε ένα site το οποίο απευθύνετε σε όλες τις ηλικίες. Έχουν παρόμοια υπηρεσία αποκλειστικά να εμφανίζει τέτοιου είδους διαφημίσεις αλλά δεν είμαι γραμμένος σε αυτή φυσικά. Έχω μιλήσει μαζί τους και μου είπαν να αναφέρω αυτές τις διαφημίσεις με ένα στιγμιότυπο οθόνης και την ip του υπολογιστή την ώρα και την ημερομηνία που είδα την διαφήμισει αυτή ...τους έδωσα όλες τις πληροφορίες και πράγματι εμφανιζόταν μετά μόνο η διαφήμιση του adf.ly αλλά την επόμενη μέρα πάλι άρχιζαν να εμφανίζονται πορνογραφικές διαφημίσεις στους διαφημιστικούς αυτούς συνδέσμους. Τους ξαναέστειλα μήνυμα και τους το ξαναείπα. Περιμένω απάντηση...φυσικά αυτό αν συνεχιστεί τις επόμενες 3 μέρες θα αναγκαστώ να αφαιρέσω όλους τους συνδέσμους...δεν είμαι υποχρεωμένος και ούτε φυσικά είναι δουλειά μου να αναφέρω συνέχεια τέτοιου είδους διαφημίσεις σε αυτούς. Ποια σελίδα η οποία απευθύνετε σε όλες τις ηλικίες θα ήθελε να αντικαταστήσει τους συνδέσμους με τους δικούς τους για να κερδίσει λίγα χρήματα εκτός φυσικά αν διαθέτη ιστότοπο με πορνογραφικό περιεχόμενο. Για να καταλάβετε έχω κάνει την ίδια συζήτηση με άλλα 5 παρόμοια δημοφιλή site και μου είπαν ότι δεν εμφανίζονται πορνογραφικές διαφημίσεις στους συνδέσμους τους αλλά στην πραγματικότητα εμφανιζόντουσαν. Γνωρίζει κάποιος κάποια παρόμοια υπηρεσία που δεν περιέχει διαφημίσεις με πορνογραφικό περιεχόμενο;...δεν θα ήθελα να βάλω διαφημίσεις από το google γιατί "βαραίνουν την σελίδα" γίνετε άσχημη και ενοχλητική στο χρήστη.. (θα μου πείτε υπάρχουν ad -blockers ktl ξέρω..)ο παραπάνω τρόπος με συνδέσμους απλά θεωρό προσωπικά ότι είναι ο πιο ίπιος εμφανίζοντας μόνο μια διαφήμιση (1 σελίδα, όχι 15 παράθυρα με διάφορες διαφημίσεις) περιμένοντας 5 δευτερόλεπτα κάνοντας κλικ για να πας στη σελίδα του προορισμού.
atrwtos Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2022 Δεν γνωρίζει κανείς μάλλον...παρο όλα αυτά θα παραθέσω την επικοινωνία που είχα μαζί τους για να μην μπει κάποιος στο κόπο να ασχοληθεί.. μου λένε ότι δεν φταίνε αυτοί αλλά οι διαφημιστές και ότι θα τα αναφέρουμε αυτά...ναι αλλά δεν είναι δουλειά μου να αναφέρω συνέχεια τέτοιου είδους διαφημίσεις σε αυτούς με λίγα λόγια δεν τελειώνουν ποτέ!...Θα προχωρήσω σε ξήλωμα όλων αυτών των συνδέσμων το επόμενο διάστημα και πληροφοριακά το βάζω εδώ μακριά από τέτοιου είδους site αν θέλετε το καλό του site σας εκτός και να διαθέτετε ιστοσελίδα με πορνό. όλα όπως adf.ly, Ouo.io, Shorte.st, ShrinkEarn, ShrtFly, Uiz.io, Shrinkme. δεν βάζουν λέει ...αχααα Αναφορά σε κείμενο Hi my friend, we should only have mainstream ads, so if you found adult ads, please let us know and we will figure it out and tell our advertisers to remove them. σε άλλο μήνυμα Αναφορά σε κείμενο Hi, Thank you for letting us know about this. We do not allow this type of adverts on our network so this is most likely due to a fraudulent advertiser. What we really need in order to be able to locate the advert and terminate their account is the IP address of someone who has seen a malicious advert in the last 48 hours. If you add any other relevant information like the AdFly link that was clicked, the exact time when you saw the advert, device, browser etc, it'd be really helpful to track it. If you see one again, please report it here:
kormos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Στις 25/5/2022 στις 9:10 ΜΜ, atrwtos είπε Διαθέτω κάποιους συνδέσμους με τη διαδικασία shrink από την διαφημιστική ιστοσελίδα adf.ly το πρόβλημα είναι ότι εμφανίζει κάποιες φορές στις διαφημίσεις αυτές πορνογραφικό περιεχόμενο σε ένα site το οποίο απευθύνετε σε όλες τις ηλικίες. Έχουν παρόμοια υπηρεσία αποκλειστικά να εμφανίζει τέτοιου είδους διαφημίσεις αλλά δεν είμαι γραμμένος σε αυτή φυσικά. Έχω μιλήσει μαζί τους και μου είπαν να αναφέρω αυτές τις διαφημίσεις με ένα στιγμιότυπο οθόνης και την ip του υπολογιστή την ώρα και την ημερομηνία που είδα την διαφήμισει αυτή ...τους έδωσα όλες τις πληροφορίες και πράγματι εμφανιζόταν μετά μόνο η διαφήμιση του adf.ly αλλά την επόμενη μέρα πάλι άρχιζαν να εμφανίζονται πορνογραφικές διαφημίσεις στους διαφημιστικούς αυτούς συνδέσμους. Τους ξαναέστειλα μήνυμα και τους το ξαναείπα. Περιμένω απάντηση...φυσικά αυτό αν συνεχιστεί τις επόμενες 3 μέρες θα αναγκαστώ να αφαιρέσω όλους τους συνδέσμους...δεν είμαι υποχρεωμένος και ούτε φυσικά είναι δουλειά μου να αναφέρω συνέχεια τέτοιου είδους διαφημίσεις σε αυτούς. Ποια σελίδα η οποία απευθύνετε σε όλες τις ηλικίες θα ήθελε να αντικαταστήσει τους συνδέσμους με τους δικούς τους για να κερδίσει λίγα χρήματα εκτός φυσικά αν διαθέτη ιστότοπο με πορνογραφικό περιεχόμενο. Για να καταλάβετε έχω κάνει την ίδια συζήτηση με άλλα 5 παρόμοια δημοφιλή site και μου είπαν ότι δεν εμφανίζονται πορνογραφικές διαφημίσεις στους συνδέσμους τους αλλά στην πραγματικότητα εμφανιζόντουσαν. Γνωρίζει κάποιος κάποια παρόμοια υπηρεσία που δεν περιέχει διαφημίσεις με πορνογραφικό περιεχόμενο;...δεν θα ήθελα να βάλω διαφημίσεις από το google γιατί "βαραίνουν την σελίδα" γίνετε άσχημη και ενοχλητική στο χρήστη.. (θα μου πείτε υπάρχουν ad -blockers ktl ξέρω..)ο παραπάνω τρόπος με συνδέσμους απλά θεωρό προσωπικά ότι είναι ο πιο ίπιος εμφανίζοντας μόνο μια διαφήμιση (1 σελίδα, όχι 15 παράθυρα με διάφορες διαφημίσεις) περιμένοντας 5 δευτερόλεπτα κάνοντας κλικ για να πας στη σελίδα του προορισμού. Στην παρακάτω, δεν έχω συναντήσει... https://bitly.com Μφχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα