Brashida Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Καλησπέρα,έχω Vodafone σύνδεση 24αρα(νομίζω)...έχω πολύ συχνά κολλήματα και αποσυνδέσεις και ειδικά όταν ο καιρός αλλάζει ακόμη και να φυσάει σίγουρα θα κάνει αποσύνδεση πολλές φορές για αρκετή ώρα..αυτό βέβαια γίνεται συχνά...Οι σελίδες, τα σάιτ,τα αρχεία,κ.λ.π αργει να τα φορτώσει και όταν το κάνει αυτό συνήθως αποσυνδέεται από το ίντερνετ συνέχεια...Η ταχύτητα μ είναι περίπου 8,3mpbs και 700 ανέβασμα.....οι συσκευές που συνδέονται είναι 2 τηλέφωνα μόνο και μια συσκευή Chromecast(που δεν τη χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου)...τι μπορώ να κάνω για να γιαυτο για να μην έχει αυτά τα προβληματα συχνά?
Brashida Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 2 minutes ago, verylife78 said: vodafone support μιλησες? Έχω πάρει τηλέφωνο και έχω μαλώσει με υπάλληλο γιατί με έλεγε ότι δν βλέπει ότι υπάρχει πρόβλημα και ότι τελευταία αποσύνδεση ήταν πρίν κάνα μήνα (ενώ εκείνη την στιγμή που μιλούσαμε και μέχρι μισή ώρα πριν πάρω τηλέφωνο είχε κάνει καμία 10αρια αποσυνδέσεις)
Λύση verylife78 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Λύση Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 μπαινεις δηλαδη στο modem-router που εχεις και βλεπεις αποσυνδεσεις ή οπως ειπες αργει να φορτωσει? Εχεις εικονα απο τα στατιστικα της γραμμης σου?
Brashida Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 17 minutes ago, verylife78 said: μπαινεις δηλαδη στο modem-router που εχεις και βλεπεις αποσυνδεσεις ή οπως ειπες αργει να φορτωσει? Εχεις εικονα απο τα στατιστικα της γραμμης σου? Δν ξέρω πως να δω τις αποσυνδέσεις μέσα από το ρούτερ μόνο την ταχύτητα έχω δει και την είπα κιόλας πρίν... απλώς κολλάει εκεί που είμαι στο ίντερνετ και χαζεύω βλέπω κάνα βίντεο παίζω κάνα παιχνίδι κ.α αποσυνδέεται, κολλάει πχ το βίντεο που βλέπω ή αργεί να φορτίσει τις σελίδες από σάιτ που ανοίγω πχ... Μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό να περιορίσω πχ κάποιες εφαρμογές κάποια αρχεία δεν ξέρω που καθυστερούνε ή τραβάνε την ταχύτητα του ίντερνετ? Ή κάτι άλλο τέλως πάντων?
verylife78 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 αν η απαντηση σου ηταν αυτο "έχω Vodafone σύνδεση 24αρα(νομίζω)" τοτε συγνωμη φιλε μου αλλα νομιζω δεν μπορω να βοηθησω
Brashida Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 16 hours ago, verylife78 said: αν η απαντηση σου ηταν αυτο "έχω Vodafone σύνδεση 24αρα(νομίζω)" τοτε συγνωμη φιλε μου αλλα νομιζω δεν μπορω να βοηθησω Τι θέλεις παραπάνω πες μ να σ πω? Επεξ/σία 26 Μαΐου 2022 από Brashida
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα