Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μου χακαραν το email και στη συνεχεια το Facebook. Στη συνεχεια ακολουθησε το steam... Το mail ηταν στην yahoo και ηταν πολυ παλιο.. Τι μπορω να κανω ξεκινωντας απο την yahoo.. θελω να το κυνηγησω και με αστυνομικο εγκλημα αν γινεται.. Πριν απο ενα μηνα είχαν χακαρει το instagramm που ηταν στο ιδιο mail και καταφερα να το επαναφερω με artifial i ntelligence εικονας... Αλλαξα κωδικο και εβαλα ταυτοποιηση 2 παραγοντων και εμεινε το ιδιο μαιλ χωρις να κλεψουν κατι... Τα ιδια ειχα κανει ΚΑΙ στο facebook αλλα καταφεραν και το πηραν τωρα δεν ξερω πως... Ειχα ορισει τρεις εμπιστες εφαρμογες και περιμενω να δω τι θα γινει μπας και το δωουν πισω.

Αρχικα θα ηθελα μια συμβουλη για το πως να κινηθω για να δω απο που ειναι...

Δημοσ.

ειναι επαγγελματικο? αν οχι τι να κυνηγησεις...δες πως μπορεις να τα επαναφερεις
αν ναι ... δεν ξερω τι μπορει να κανει το ηλεκτρονικο εγκλημα

Δημοσ.

Φίλε καλησπέρα αυτό που ανέφερες για το ινσταγραμ πως γίνεται;;;;γιατί και εμένα μου το χάλασαν μάλλον βάζω κωδικούς με αποτύπωμα μου διαβάζει ότι είμαι εγώ και μετά μου λέει πως θα μου στειλει έναν κωδικό στο μαιλ και δν έρχεται ποτε ευχαριστώ 

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 2/6/2022 στις 7:06 ΜΜ, Kostaspas4 είπε

Φίλε καλησπέρα αυτό που ανέφερες για το ινσταγραμ πως γίνεται;;;;γιατί και εμένα μου το χάλασαν μάλλον βάζω κωδικούς με αποτύπωμα μου διαβάζει ότι είμαι εγώ και μετά μου λέει πως θα μου στειλει έναν κωδικό στο μαιλ και δν έρχεται ποτε ευχαριστώ 

Aν δεν το εχεις λυσει, δες εδω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 25/5/2022 στις 8:14 ΜΜ, liverpoolman είπε

Παιδια μου χακαραν το email και στη συνεχεια το Facebook. Στη συνεχεια ακολουθησε το steam... Το mail ηταν στην yahoo και ηταν πολυ παλιο.. Τι μπορω να κανω ξεκινωντας απο την yahoo.. θελω να το κυνηγησω και με αστυνομικο εγκλημα αν γινεται.. Πριν απο ενα μηνα είχαν χακαρει το instagramm που ηταν στο ιδιο mail και καταφερα να το επαναφερω με artifial i ntelligence εικονας... Αλλαξα κωδικο και εβαλα ταυτοποιηση 2 παραγοντων και εμεινε το ιδιο μαιλ χωρις να κλεψουν κατι... Τα ιδια ειχα κανει ΚΑΙ στο facebook αλλα καταφεραν και το πηραν τωρα δεν ξερω πως... Ειχα ορισει τρεις εμπιστες εφαρμογες και περιμενω να δω τι θα γινει μπας και το δωουν πισω.

Αρχικα θα ηθελα μια συμβουλη για το πως να κινηθω για να δω απο που ειναι...

επειδή την επαθα και εγω πριν μηνες με την yahoo θα πρέπει να τούς στείλεις την ταυτότητα σου με mail κ θα το πάρεις πίσω εντός της ημέρας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/7/2022 στις 2:37 ΠΜ, tmaestros είπε

επειδή την επαθα και εγω πριν μηνες με την yahoo θα πρέπει να τούς στείλεις την ταυτότητα σου με mail κ θα το πάρεις πίσω εντός της ημέρας.

εχεις ιδεα που να στειλω (να απευθυνθω)? Επισης που θα ξερουν οτι μου ανηκει με την ταυτοτητα (δεν ειχα ουτε τηλκεφωνο ουτε τιποτα συνδεδεμενο)?

Επεξ/σία από liverpoolman
Δημοσ.
Στις 29/6/2022 στις 5:55 ΜΜ, liverpoolman είπε

Aν δεν το εχεις λυσει, δες εδω

1 ώρα πριν, liverpoolman είπε

εχεις ιδεα που να στειλω (να απευθυνθω)? Επισης που θα ξερουν οτι μου ανηκει με την ταυτοτητα (δεν ειχα ουτε τηλκεφωνο ουτε τιποτα συνδεδεμενο)?

Δεν το είχες λύσει με το παραπάνω μήνυμα που είχες αναρτήσει?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kormos είπε

Δεν το είχες λύσει με το παραπάνω μήνυμα που είχες αναρτήσει?

Aυτο το λυσα για το ινσταγκραμ οταν μου το χακαραν, ο οδηγος ειναι για το ινσταγκραμ. Μου ειχαν χακαρει και το yahoo mail

Επισκέπτης
Δημοσ.

καταρχήν το λάθος σου είναι ότι δεν έλαβες τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας/προστασίας σε λογαριασμό email

από εκεί και πέρα

σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επίσης θα έπρεπε να λάβεις τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας/προστασίας

καθώς κάποιος που σε γνωρίζει κάνει αυτή την δουλειά (hack)

από το 89 κανείς δεν έχει καταφέρει να μου υποκλέψει λογαριασμό πουθενά.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, liverpoolman είπε

Στο κεντρικο mail της yahoo θα στειλεις.Πληκτρολογισε στην αναζήτηση και θα στο βγάλει.Εγω μολις εστειλα την ταυτοτητα μ μου το ξεκλείδωσαν.Αυτοι γνωριζουν τον τροπο ..θα σ κανουν ερωτησεις σχετικα με το τι περιεχει το mail σου.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, tmaestros είπε

Στο κεντρικο mail της yahoo θα στειλεις.Πληκτρολογισε στην αναζήτηση και θα στο βγάλει.Εγω μολις εστειλα την ταυτοτητα μ μου το ξεκλείδωσαν.Αυτοι γνωριζουν τον τροπο ..θα σ κανουν ερωτησεις σχετικα με το τι περιεχει το mail σου.

Φιλε το εκανες προσφατα? Μπορεις να μου δωσεις αναλυτικες πληροφοριες, γιατι δεν βγαζω ακρη εστω και inbox, ολο με οδηγει να καλεσω με χρεωση... Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 λεπτά πριν, liverpoolman είπε

Φιλε το εκανες προσφατα? Μπορεις να μου δωσεις αναλυτικες πληροφοριες, γιατι δεν βγαζω ακρη εστω και inbox, ολο με οδηγει να καλεσω με χρεωση... Ευχαριστω

για αρχη κανε ενα αλλο mail yahoo.μετα πανε ρυθμισεις κ μετα βοηθεια.ετσι θα μιλησεις μαζι τους άμεσα.πριν 6 μήνες το εκανα.

Επεξ/σία από tmaestros
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, tmaestros είπε

για αρχη κανε ενα αλλο mail yahoo.μετα πανε ρυθμισεις κ μετα βοηθεια.ετσι θα μιλησεις μαζι τους άμεσα.πριν 6 μήνες το εκανα.

Φιλε το εκανα και βγηκα στην κεντρικη σελιδα στο κεντρο βοηθειας.... Μετα ομως τι?

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, liverpoolman είπε

Φιλε το εκανα και βγηκα στην κεντρικη σελιδα στο κεντρο βοηθειας.... Μετα ομως τι?

μετα την βοηθεια πατα mail restore και εισαι οκ!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...