dimitrismitsos Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να φτιάξω μια μικρή ιστοσελίδα η οποία να είναι προσβάσιμη στους υπαλλήλους μου και να μπορούνε να δημιουργούνε ένα προφίλ πελάτη με ανάλογα παιδία πληροφοριών για τον καθένα. Θα με ενδιέφερε κάποιo έτοιμο θέμα σε wordpressn να δουλέψω πάνω σε αυτό η κάποιο script php 1. Στους υπαλλήλους θα τους δημιουργώ εγώ ένα προφίλ και θα τους δίνω κωδικούς η θα δημιουργούνε μονοί τους μέσω εγγραφής. 2. Οι υπάλληλοι θέλω να έχουν την δυνατότητα να δημιουργούνε ένα προφίλ πελάτη με συγκεκριμένες πληροφορίες που θα μπορώ να ορίσω εγώ (όνομα,τηλεφωνο,email,διεύθυνση,κατηγορία πελατών, περιγραφή και συγκεκριμένα πεδία που ορίζει η επιχείρησή μου). 3. Οι πελάτες θέλω να χωρίζουνε σε κατηγορίες 4. Η εμφάνιση και η επεξεργασία πελατών θέλω να είναι ορατή και επεξεργάσιμη μόνο σε συνδεδεμένους υπαλλήλους και από όλους τους υπαλλήλους Έχετε να μου προτείνετε κάτι?
verylife78 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 δες και αυτο ... https://brilliantplugins.com/downloads/salesforce/
xrhstosiak Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 αλλιώς μπορείς να δεις direct για open source crm πχ vtiger αν σε καλύπτει ή και λύσεις online σαν το zoho crm https://www.zoho.com/crm/
dpolal Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 Δημοσ. 26 Μαΐου 2022 12 ώρες πριν, dimitrismitsos είπε Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να φτιάξω μια μικρή ιστοσελίδα η οποία να είναι προσβάσιμη στους υπαλλήλους μου και να μπορούνε να δημιουργούνε ένα προφίλ πελάτη με ανάλογα παιδία πληροφοριών για τον καθένα. Θα με ενδιέφερε κάποιo έτοιμο θέμα σε wordpressn να δουλέψω πάνω σε αυτό η κάποιο script php 1. Στους υπαλλήλους θα τους δημιουργώ εγώ ένα προφίλ και θα τους δίνω κωδικούς η θα δημιουργούνε μονοί τους μέσω εγγραφής. 2. Οι υπάλληλοι θέλω να έχουν την δυνατότητα να δημιουργούνε ένα προφίλ πελάτη με συγκεκριμένες πληροφορίες που θα μπορώ να ορίσω εγώ (όνομα,τηλεφωνο,email,διεύθυνση,κατηγορία πελατών, περιγραφή και συγκεκριμένα πεδία που ορίζει η επιχείρησή μου). 3. Οι πελάτες θέλω να χωρίζουνε σε κατηγορίες 4. Η εμφάνιση και η επεξεργασία πελατών θέλω να είναι ορατή και επεξεργάσιμη μόνο σε συνδεδεμένους υπαλλήλους και από όλους τους υπαλλήλους Έχετε να μου προτείνετε κάτι? CRM λέγεται αυτό που θες βασικά και υπάρχουν έτοιμες προτάσεις στο εμπόριο είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή, δεν χρειάζεται να κάτσεις να ανακαλύψεις τον τροχό από την αρχή. https://crm.org/crmland/free-crm
BrocasHelm Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Δημοσ. 30 Μαΐου 2022 Ή να φτιάξεις ότι θες στα γρήγορα με fabrik σε joomla. Μέσω joomla έχεις τον σκελετό για users/permissions, και μετά φτιάχνεις ότι θες ακριβώς στις ανάγκες σου. Έτσι μπορείς εύκολα να κάνεις κάτι custom ακριβώς στις ανάγκες σου, και φυσικά να το επεκτείνεις στο μέλλον αν χρειαστεί αντίστοιχα. Λίγο να σκεφτείς πως θα δομηθεί η βάση δεδομένων είναι, τα άλλα για την υλοποίηση μετά είναι ευκολάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα