QuantumWanderer Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Ανοίγω αυτό το θέμα για να συζητάμε για τις μοτοσυκλέτες της CFMOTO, που ήταν περισσότερο γνωστή από τις «γουρούνες». Αν έχει κανείς εμπειρία, ας μας την μεταφέρει.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, kostasgr78 είπε Ανοίγω αυτό το θέμα για να συζητάμε για τις μοτοσυκλέτες της CFMOTO, που ήταν περισσότερο γνωστή από τις «γουρούνες». Αν έχει κανείς εμπειρία, ας μας την μεταφέρει. Η kawasaki τις έφερνε αυτές τωρα η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα πωλείται και δεν ξερω τι θα παιξει
NickTG Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 1 hour ago, NikosKallithea said: Η kawasaki τις έφερνε αυτές τωρα η αντιπροσωπεία στην Ελλάδα πωλείται και δεν ξερω τι θα παιξει H Muvus βλέπω τις φέρνει. 1
dimitrakis1980 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2022 Έχω το 800Mt. 3000χιλιόμετρα μέχρι τώρα δεν έχω κάτι αρνητικό να πω... ότι έχει επάνω ειναι απο μεγάλες εταιρίες. κινητήρας ΚΤΜ, φρένα brebo 4πιστονα, αναρτήσεις KYB κτλ κτλ Όλα συνδυάζονται άψογα και με 95 ίππους η μηχανή οργώνει και σε ασφαλτο και σε χώμα. Περιμένουμε τώρα στα κοντά και τη νέα χαρτογράφιση. Η αντιπροσωπεία ειναι η Muvus. 1
Black Demis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) οτι θέλετε ρωτατε εχω οδηγήσει ολα τα cf το δικο μου ειναι ενα χρονο και κατι 9 κατι χιλιαδες χιλομετρα Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από Black Demis 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα