Dantε Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Πιο αξιοπιστη θεωρω την interlife απο την anytime. Και σε μελος της οικογενειας μου εχει κανει μλκια σε θεμα αποζημιωσης η anytime και πηρα ολα τα οχηματα που ειχαμε απο εκει. Με το ετσι θελω του κοβανε το ποσο της αποζημιωσης και καναμε παζαρια για να παρει τις ζημιες.
alan boy Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Για την Alianz έχουμε άποψη; Με 16 ευρώ παραπάνω μου δινει σχεδόν τα ίδια με την anytime 1
djcat Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, alan boy είπε Για την Alianz έχουμε άποψη; Με 16 ευρώ παραπάνω μου δινει σχεδόν τα ίδια με την anytime καλή 1
alan boy Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Τελικά προχώρησα σε συμβόλαιο με την Alianz Τους έστειλα email με την προσφορά της anytime και τους ζήτησα τιμή. Ξέρω γω; καθαρά λόγω ονόματος πήγα στην Alianz και λέω 16 ευρώ παραπάνω είναι αυτά... Η μόνη κάλυψη που δεν έχει είναι ενοικίαση αυτοκινήτου σε περίπτωση ατυχήματος Αχρείαστη να είναι βέβαια όπως και την anytime δεν την χρειάστηκα ποτέ. Επεξ/σία 27 Μαΐου 2022 από alan boy
Γιάννης Platano Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, alan boy είπε Για την Alianz έχουμε άποψη; Με 16 ευρώ παραπάνω μου δινει σχεδόν τα ίδια με την anytime Μια φορα που την χρειστηκα μια χαρα ηταν. 1
CyberCr33p Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Στις 26/5/2022 στις 6:49 ΜΜ, Γιάννης Platano είπε Δεν καταλαβα ομως γιατι τα καθυστερει .Το οτι ειναι μεγαλη η ζημια δεν εχει σημασια . Μήπως ήταν και αυτός που έφταιγε στην anytime; Οπότε στην ουσία θα πλήρωνε την ζημιά η anytime και δεν θα τα έπαιρνε από άλλη ασφαλιστική;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα