christos4 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 φτάνω μέχρι εδώ με απενεργοποιήμενο το ublock (με ενεργοποιημένο δεν άνοιγε).. μετά δεν μπορώ να συνεχίσω γιατί δεν έχω στοιχεία.. https://www.volotea.com/en/contact/#cat32#complaints
Asevastos Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Πιο μετά είναι το πρόβλημα, όταν πας να κάνεις τελική υποβολή φόρμας.
st2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα σε όλους και χίλια συγνώμη που θα ρωτήσω εδώ αλλά είναι το πιο πρόσφατο ανοιχτό θέμα. Ελπίζω να με βοηθήσετε. Έκλεισα εισιτήρια Θεσσαλονίκη- Σαντορίνη με επιστροφή, πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη εταιρία και έχω μια απορία. Αν κάνω check in online μετά μπορώ να πάω στο γκισέ και να αφήσω την βαλίτσα για να μην την χρεωθω επάνω; ή πρέπει να γίνει και το check in στον γκισέ για να παραδοθεί η βαλίτσα ;ειδάλλως πρέπει να πληρώσω έξτρα για προτεραιότητα για να μπορέσω να πάρω την βαλίτσα στην καμπίνα. Ελπίζω να με καταλάβατε όπως τα είπα. Ευχαριστώ και συγνώμη πάλι.
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 58 λεπτά πριν, st2015 είπε Καλησπέρα σε όλους και χίλια συγνώμη που θα ρωτήσω εδώ αλλά είναι το πιο πρόσφατο ανοιχτό θέμα. Ελπίζω να με βοηθήσετε. Έκλεισα εισιτήρια Θεσσαλονίκη- Σαντορίνη με επιστροφή, πρώτη φορά με τη συγκεκριμένη εταιρία και έχω μια απορία. Αν κάνω check in online μετά μπορώ να πάω στο γκισέ και να αφήσω την βαλίτσα για να μην την χρεωθω επάνω; ή πρέπει να γίνει και το check in στον γκισέ για να παραδοθεί η βαλίτσα ;ειδάλλως πρέπει να πληρώσω έξτρα για προτεραιότητα για να μπορέσω να πάρω την βαλίτσα στην καμπίνα. Ελπίζω να με καταλάβατε όπως τα είπα. Ευχαριστώ και συγνώμη πάλι. Τι βαλίτσα έχεις πληρώσει;Να πάει κάτω ή να την πάρεις μαζί;
st2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι βαλίτσα έχεις πληρώσει;Να πάει κάτω ή να την πάρεις μαζί; Τίποτα. Το βασικό που λέει μια τσάντα μικρή και μια βαλίτσα που πρέπει να την παραδώσεις κάτω. Δεν προσθεσα κάτι. Ότι ήταν στο εισιτήριο.
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, st2015 είπε Τίποτα. Το βασικό που λέει μια τσάντα μικρή και μια βαλίτσα που πρέπει να την παραδώσεις κάτω. Δεν προσθεσα κάτι. Ότι ήταν στο εισιτήριο. Τότε κάνεις on line check in και πας και την παραδίδεις.Αν δεν θες/ξέρεις να το κάνεις τότε σου το κάνουν με το που παραδώσεις την βαλίτσα.
st2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Τότε κάνεις on line check in και πας και την παραδίδεις.Αν δεν θες/ξέρεις να το κάνεις τότε σου το κάνουν με το που παραδώσεις την βαλίτσα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Online check in θέλω να κάνω αλλά θα μπορέσω να προσπεράσω την ουρά, αν υπάρχει που θα κάνει τσεκ ιν στο γκισέ, για να δώσω βαλιτσα; η πρέπει να περιμένω, οπότε θα χρειαστεί να πάω πολύ νωρίτερα;
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, st2015 είπε Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Online check in θέλω να κάνω αλλά θα μπορέσω να προσπεράσω την ουρά, αν υπάρχει που θα κάνει τσεκ ιν στο γκισέ, για να δώσω βαλιτσα; η πρέπει να περιμένω, οπότε θα χρειαστεί να πάω πολύ νωρίτερα; Αφου πρέπει να παραδώσεις βαλίτσα θα πας νωρίτερα.Αν δεν έχεις πληρώσει fast track ή κάτι ανάλογο θα πας με την σειρά σου.Γενικότερα τέτοια εποχή πας νωρίτερα στο αεροδρόμιο καθώς γίνεται χαμός.
st2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αφου πρέπει να παραδώσεις βαλίτσα θα πας νωρίτερα.Αν δεν έχεις πληρώσει fast track ή κάτι ανάλογο θα πας με την σειρά σου.Γενικότερα τέτοια εποχή πας νωρίτερα στο αεροδρόμιο καθώς γίνεται χαμός. Θα παω νωριτερα. Αλλά μπορώ να έχω κάνει online check in και απλά να παραδώσω βαλίτσα; η πρέπει να γίνουν όλα εκεί. Θα γλιτώσω εννοω κάτι σε χρόνο με το online check in και κυρίως, θα μπορώ να παραδώσω σκέτη βαλίτσα χωρίς να κάνω τσεκ ιν εκει; μπορεί να ρωτάω βλακεια αλλά δώστε τόπο στον άσχετο.
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 38 λεπτά πριν, st2015 είπε Θα παω νωριτερα. Αλλά μπορώ να έχω κάνει online check in και απλά να παραδώσω βαλίτσα; η πρέπει να γίνουν όλα εκεί. Θα γλιτώσω εννοω κάτι σε χρόνο με το online check in και κυρίως, θα μπορώ να παραδώσω σκέτη βαλίτσα χωρίς να κάνω τσεκ ιν εκει; μπορεί να ρωτάω βλακεια αλλά δώστε τόπο στον άσχετο. Ναι.Μπορείς να κάνεις check in και απλά να παραδόσεις βαλίτσα .Δεν νομίζω όμως να έχει και διαφορά στο πόσο χρόνο θα φας αλλά εγώ έτσι θα το έκανα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα