georgevr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, mr.Vox είπε Το skroutz κόβει τα περισσότερα αρνητικά σχόλια οπότε διαβάστε τα αλλά μην τα λάβετε και σοβαρά υπόψη σας. φίλε μου εννοούσα ότι συμφωνώ με τα καλά σχόλια από ίδια πείρα. είναι όπως τα λένε!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, georgevr είπε φίλε μου εννοούσα ότι συμφωνώ με τα καλά σχόλια από ίδια πείρα. είναι όπως τα λένε!!! Off topic Όταν κόβεις σχόλια και προφασίζεσαι διάφορους λόγους είναι ανάξιο εμπιστοσύνης. Έχει γίνει μεγάλο θέμα για αυτό. Εμένα αρχικά μου έλεγαν ότι είναι ασαφής δεν μου επέτρεπαν ούτε να τα διορθώσω οπότε ζήτησα διαγραφή του λογαριασμού μου. Γράφω και στο Amazon και στο ebay και στο e-shop, πλαίσιο και αλλού. Δεν με έχουν κόψει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgevr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 5 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Off topic Όταν κόβεις σχόλια και προφασίζεσαι διάφορους λόγους είναι ανάξιο εμπιστοσύνης. Έχει γίνει μεγάλο θέμα για αυτό. Εμένα αρχικά μου έλεγαν ότι είναι ασαφής δεν μου επέτρεπαν ούτε να τα διορθώσω οπότε ζήτησα διαγραφή του λογαριασμού μου. Γράφω και στο Amazon και στο ebay και στο e-shop, πλαίσιο και αλλού. Δεν με έχουν κόψει ποτέ. Off topic στο e-shop μου έχουν κόψει 2 (δύο) φορές κακή βαθμολογία / σχόλια. Σταμάτησα λοιπόν να σχολιάζω εκεί, δεν σταμάτησα να αγοράζω προϊόντα για τα οποία έχω άποψη και οικονομικά με συμφέρει. On topic και σημαντικό: ο Westinghouse Vegas Ανεμιστήρας είναι ένα πολύ καλό προϊόν, το οποίο με έχει βολέψει πολύ κλπ κλπ κλπ και για να μην γράφω πολλά, παρέπεμψα στο link και στα σχόλια με τα οποία συμφωνώ. Αυτό. οκ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 8 λεπτά πριν, georgevr είπε Off topic στο e-shop μου έχουν κόψει 2 (δύο) φορές κακή βαθμολογία / σχόλια. Σταμάτησα λοιπόν να σχολιάζω εκεί, δεν σταμάτησα να αγοράζω προϊόντα για τα οποία έχω άποψη και οικονομικά με συμφέρει. On topic και σημαντικό: ο Westinghouse Vegas Ανεμιστήρας είναι ένα πολύ καλό προϊόν, το οποίο με έχει βολέψει πολύ κλπ κλπ κλπ και για να μην γράφω πολλά, παρέπεμψα στο link και στα σχόλια με τα οποία συμφωνώ. Αυτό. οκ; Συμφωνούμε. Και εγώ διαβάζω και αγοράζω όπου με συμφέρει. Η Westinghouse πάντως έχει βάλει λουκέτο εδώ και χρόνια και κάποια μοντέλα που προωθεί αυτός που φτιάχνει τους ανεμιστήρες φασόν είναι ακριβώς πανομοιότυπα με άλλα πολύ φθηνότερα. Τώρα δεν μπήκα μέσα και στα μοτέρ. Το επισημαίνω αυτό για να μην αγοράζουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 4 ώρες πριν, maniacos93 είπε Πάντως, εγώ θα πω μπράβο που την παλεύεις με ανεμιστήρα. Δυστυχώς, όπως έγραψαν και άλλοι ο ανεμιστήρας δεν κάνει απολύτως τίποτα στην βαριά ζέστη (30+ βαθμούς κελσίου) διότι απλώς τραβάει ζεστό αέρα και στον πετάει πάνω σου. Μια τρύπα στο νερό. Για 'μένα κλιματιστικό και άγιος ο Θεός που λένε. Χρόνια τώρα το δουλεύω στους 25 βαθμούς την ημέρα και το βράδυ στον ύπνο γύρω στους 27. Και εννοείται το κλιματιστικό είναι σε άλλο χώρο από αυτόν που κοιμάμαι για να αποφευχθούν ψύξεις και γενικά κρυώματα. Εγώ το βάζω ανάποδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgevr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, mr.Vox είπε Συμφωνούμε. Και εγώ διαβάζω και αγοράζω όπου με συμφέρει. Η Westinghouse πάντως έχει βάλει λουκέτο εδώ και χρόνια και κάποια μοντέλα που προωθεί αυτός που φτιάχνει τους ανεμιστήρες φασόν είναι ακριβώς πανομοιότυπα με άλλα πολύ φθηνότερα. Τώρα δεν μπήκα μέσα και στα μοτέρ. Το επισημαίνω αυτό για να μην αγοράζουμε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. όμως, η αντιπροσωπεία υπάρχει και δίνει 10 χρόνια εγγύηση στον κινητήρα: https://nikolopoulos-lights.gr/el/katalogos-proiontwn/ Τώρα οι λοιπές μαϊμούδες τι κάνουν, ξέρω, από την εμπειρία της μητέρας μου, που αγόρασε μέσω του ηλεκτρολόγου της πανομοιότυπο με Westinghouse Bendan αλλά Primo, ο οποίος κυριολεκτικά ανακατεύει απλώς τον αέρα... Καμία σχέση με τον δικό μου Bendan!!! και για να μην κάνω την westinghouse θεό, ο θεός είναι η Hunter!!! αλλά κάνει όσο ένα κλιματιστικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maniacos93 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 47 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Εγώ το βάζω ανάποδα Όπως νομίζει ο καθένας ότι είναι καλύτερα γι' αυτόν. Εμένα με βόλεψε αυτό το μοτίβο διότι ούτως ή άλλως την ώρα του ύπνου πέφτει η θερμοκρασία του σώματος οπότε δεν έχω τόσο θέμα με τη ζέστη. Απλώς θέλω να είναι λίγο δροσερά την ώρα που κοιμάμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μπορεί να είναι σε μέρος που πέφτει αρκετά η θερμοκρασία τη νύχτα και να μη λειτουργεί στους 27 βαθμούς, οπότε να θέλει να το βάλεις πιο χαμηλά για να δουλέψει. Διαφορετικά όντως είναι λίγο άκυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μόλις τώρα, phanispal είπε Μπορεί να είναι σε μέρος που πέφτει αρκετά η θερμοκρασία τη νύχτα και να μη λειτουργεί στους 27 βαθμούς, οπότε να θέλει να το βάλεις πιο χαμηλά για να δουλέψει. Διαφορετικά όντως είναι λίγο άκυρο. Όντως , όταν βγάζει έστω και ελάχιστη ψύξη, είται όντως δροσίζεσαι ή νομίζεις ότι δροσίζεσαι κι εσύ. Σε πάρα πολύ δυνατό καύσωνα αισθάνομαι σχετικά καλά ακόμη και στους 28 την ημέρα. Απ'την άλλη το βράδυ δουλεύει πιο αποδοτικά λόγο χαμηλότερης εξωτερικής θερμοκρασίας συν ότι έχω νυχτερινό , οπότε ελπίζω να μην "καώ" από το ρεύμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, georgevr είπε όμως, η αντιπροσωπεία υπάρχει και δίνει 10 χρόνια εγγύηση στον κινητήρα: https://nikolopoulos-lights.gr/el/katalogos-proiontwn/ Τώρα οι λοιπές μαϊμούδες τι κάνουν, ξέρω, από την εμπειρία της μητέρας μου, που αγόρασε μέσω του ηλεκτρολόγου της πανομοιότυπο με Westinghouse Bendan αλλά Primo, ο οποίος κυριολεκτικά ανακατεύει απλώς τον αέρα... Καμία σχέση με τον δικό μου Bendan!!! και για να μην κάνω την westinghouse θεό, ο θεός είναι η Hunter!!! αλλά κάνει όσο ένα κλιματιστικό! Επειδή η φάση είναι περίπου όπως το κλιματιστικό αν μέσα στην εγγύηση περιλαμβάνεται η επίσκεψη και επισκευή κατ'οίκον το δέχομαι. Αν πρέπει εσύ να βρεις τον ηλεκτρολόγο να κατεβάσει τον ανεμιστήρα να τον πας στο service και μετά πάλι να τον ξανά τοποθετήσεις είναι σαν να μην υπάρχει εγγύηση. Πουθενά στην Ελλάδα δεν έχω βρει τέτοια παροχή. Σε άλλες χώρες υπάρχει. Μόνο είδα ότι ο Κωτσόβολος αναλαμβάνει εγκατάσταση με 40 περίπου ευρώ επιβάρυνση. Όσο για την εγγύηση δεν ξέρω τι καλύψεις έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, maniacos93 είπε Και εννοείται το κλιματιστικό είναι σε άλλο χώρο από αυτόν που κοιμάμαι για να αποφευχθούν ψύξεις και γενικά κρυώματα. Καλύτερα στον ίδιο χώρο 1-2 βαθμούς πιο πάνω, χωρίς όμως να φυσάει κατευθείαν πάνω στο σώμα. Επίσης κάτι κουλά που έκαναν μερικοί πχ 26 βαθμούς τη νύχτα αλλά με σκεπάσματα, καλύτερα να τα ξεχάσουν. 20 λεπτά πριν, Maurikycli είπε Απ'την άλλη το βράδυ δουλεύει πιο αποδοτικά λόγο χαμηλότερης εξωτερικής θερμοκρασίας συν ότι έχω νυχτερινό , οπότε ελπίζω να μην "καώ" από το ρεύμα Το περί αποδοτικότητας, σωστό. 4 ώρες πριν, james9tito είπε Μαλλον μερικοι δεν εχετε καταλαβει τη διαφορα στο κοστος χρησης ενος ac φετος vs περυσι Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G30RGE Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 27 λεπτά πριν, Doubt είπε Επίσης κάτι κουλά που έκαναν μερικοί πχ 26 βαθμούς τη νύχτα αλλά με σκεπάσματα, καλύτερα να τα ξεχάσουν. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Θα έρθεις να το πεις στην γυναίκα μου αυτό? Δεν φέρω ευθύνη για ότι σου συμβεί όμως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Πολλές φορές ξεχνάω ότι το ινσομνια έχει πολλά 15χρονα που οτι και αν συζητιεται πρεπει να επιβαλλουν την αποψη τους και αν δεν συμφωνεις απλα θα αρχισουν memes και ειρωνειες. Oh well...You live, you learn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Στις 25/5/2022 στις 4:13 ΜΜ, Jastonas είπε Είδαμε τους λογαριασμούς ΔΕΗ και δεν νομίζω (σίγουρα όχι δηλαδή) να βγει με A/C φέτος το καλοκαίρι. Ψάχνω κάτι κοντά στα 60 και αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι η χαμηλη σκάλα, να είναι χαμηλή για να μπορώ να τον χρησιμοποιώ στον ύπνο καθώς είμαι πολύ ευαισθητούλης στον αέρα. Κάτι επιλογές τύπου nature που βλέπω, βοηθάνε στο να μην παθαίνεις ψύξη; Λοιπόν αγαπητέ εγώ πήρα προπερσι έναν και έμεινα πολύ ευχαριστημένη και φέτος πήρα έναν ίδιο. Πρόκειται για αυτόν και θα σού πω γιατί τον ξεχωρίζω: 1. Έχει 3 πιθανά ύψη, επιτραπέζιος, με ποδαράκια σε χαμηλό ύψος και σε πιο μεγάλο ύψος 2. Έχει τηλεκοντρόλ οπότε δε σηκώνεσαι κάθε τρεις και λίγο, τον ανοιγοκλείνεις με το κοντρόλ και 3. Έχει δυνατότητα να το βάλεις να κλείσει σε λίγες ώρες πχ αν κοιμάσαι και δε θες να δουλεύει όλη τη νύχτα. Είναι αρκετά αθόρυβος. Εγώ τον πήρα και προπερσι και φέτος στα 43€ συν μεταφορικά. Τώρα στο Σκρουτζ τον έχουν ακριβότερα βέβαια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maurikycli Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 58 λεπτά πριν, Doubt είπε Επίσης κάτι κουλά που έκαναν μερικοί πχ 26 βαθμούς τη νύχτα αλλά με σκεπάσματα, καλύτερα να τα ξεχάσουν. Το περί αποδοτικότητας, σωστό. Πάνω από 27 για ύπνο δεν παλεύεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα