mr.Vox Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 18 ευρώ στον Σκλαβενίτη με 120 λεπτά χρονοδιακόπτη . Ο αντίστοιχος στον ΚΑΥΚΑ (μάρκα Andres) ακριβώς ο ίδιος με χρονοδιακόπτη 60 λεπτά και όχι 120 στα 32 ευρώ. Φαίνεται ότι είναι το ίδιο εργοστάσιο κατασκευής. Μέσα τώρα δεν ξέρω από μοτέρ και τέτοια τι γίνεται. Τα γράφω απλά για να μην πληρώνει ο κόσμος περισσότερα για προϊόντα φασόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 4 ώρες πριν, mindreader είπε Λοιπον, η αληθεια ειναι οτι ο ανεμιστηρας τελικα, διαπιστωνω οτι κανει δουλιτσα. Δοκιμασα προσφατα, σε δωματιο χωρις κλιματιστικο, να κοιμηθω το βραδυ. Με πολυ ζεστη, εκτος αλλα και δυστυχως και εντος σπιτιου (οταν το λουζει το σπιτι ο ηλιος ολη μερα, τα 'ντουβαρια' καινε και τη νυχτα...) Λοιπον. Η βραδιά χωρις τον ανεμιστηρα, ηταν πραγματικα δυσκολη ως ανυποφορη. Κακιστος υπνος. Στο ιδιο δωματιο με ιδιες συνθηκες, κοιμηθηκα την επομενη βραδια, με τον ανεμιστηρα, και ειχα ενεργοποιημενη την περιστρεφομενη γρυλλια για να μην με στοχευει ολη την ωρα. Επηλθε ενας πολυ καλυτερος υπνος! Η αισθηση για ενα 'αερακι', εστω και με τον τεχνητο τροπο ενος ανεμιστηρα, ειδα οτι προσφερει μια μικρη ανακουφιση στο...ιδρωμενο σωμα, που τελικα καταφερνει να χαλαρωσει και να....κοιμηθει, εν αντιθεση με τη βραδια χωρις ανεμιστηρα, που κολουσες στα σεντονια απο τον ιδρωτα και η απνοια σου εφερνε σχεδον δυσφορια (καμια δροσια δεν ερχονταν απο τα ανοικτα/με σιτα/παραθυροφυλλα). Φαινεται λοιπον, οτι οντως κατι προσφερει, και ο οργανισμος το καταλαβαινει. Αλλος με παρομοιες ανακουφιστικες εμπειριες; Προσοχή γιατί δεν θέλει πολύ να πάθεις ψύξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, mr.Vox είπε 18 ευρώ στον Σκλαβενίτη με 120 λεπτά χρονοδιακόπτη . Ο αντίστοιχος στον ΚΑΥΚΑ (μάρκα Andres) ακριβώς ο ίδιος με χρονοδιακόπτη 60 λεπτά και όχι 120 στα 32 ευρώ. Φαίνεται ότι είναι το ίδιο εργοστάσιο κατασκευής. Μέσα τώρα δεν ξέρω από μοτέρ και τέτοια τι γίνεται. Τα γράφω απλά για να μην πληρώνει ο κόσμος περισσότερα για προϊόντα φασόν. Εβαλα στο Σκρούτζ στα φίλτρα ανά βαθμολογία και οι τιμές είναι "τσιμπιμένες" και αρνητικά σχόλια, είτε θορυβώδεις, είτε κακή ποιότητα κατασκευής, σπάνε πλαστικά, άλλος τρίζει κλπ. Ισως ο Rohnson ο μεταλλικός να αξίζει. Εχω δεί ανεμιστήρα box fan σαν αυτόν του Σκλαβενίτη εκεί κάπου στα 15€ και ήταν άθλιος, αρκετά θορυβώδης και με πολύ μικρή απόδοση. Ψάχνω και εγώ ανεμιστήρα επιτραπέζιο, αν και υπάρχουν και κάποιοι που είναι δαπέδου και γίνονται και επιτραπέζιοι. https://www.skroutz.gr/c/427/anemisthres/f/737888/epitrapezios.html?order_by=reviews&order_dir=desc Σε Box fan βγάζει αυτούς: https://www.skroutz.gr/c/427/anemisthres/f/737878_737888/Box-Fan-epitrapezios.html?order_by=reviews&order_dir=desc Επεξ/σία 11 Ιουλίου από AntiCambeR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις μη θορυβώδη ανεμιστήρα. Οι μεταλλικοί είναι ακόμα πιο θορυβώδεις. Οι παλαιότεροι επειδή είχαν καλύτερα μοτέρ ήταν πιο αποδοτικοί αλλά από θόρυβο ξέχνα το. Υπάρχουν άλλες πολύ ακριβότερες υλοποιήσεις χωρίς πτερύγια αλλά πληρώνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 5 minutes ago, mr.Vox said: Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις μη θορυβώδη ανεμιστήρα. Οι μεταλλικοί είναι ακόμα πιο θορυβώδεις. Οι παλαιότεροι επειδή είχαν καλύτερα μοτέρ ήταν πιο αποδοτικοί αλλά από θόρυβο ξέχνα το. Υπάρχουν άλλες πολύ ακριβότερες υλοποιήσεις χωρίς πτερύγια αλλά πληρώνεις Κατι πηρε το ματι μου στο lidl προσφατα. Ηταν σαν μια τρυπα, χωρις πτερυγια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terra45 Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Αν και τσουχτερή η τιμή (~150-160 €) για έναν θεωρητικά απλό ανεμιστήρα, o Meaco 1056P είναι ό,τι καλύτερο έχω συναντήσει από άποψη ενεργειακής απόδοσης, θορύβου και λειτουργιών. bestprice skroutz Ιδίως για το βράδυ που κι εγώ δεν αντέχω να με χτυπάει, έχει μια πολύ ωραία λειτουργία ταλάντωσης πάνω-κάτω ή/και αριστερά-δεξιά ώστε να δημιουργεί μια αίσθηση ότι έχει αεράκι στο δωμάτιο χωρίς να σε χτυπάει απευθείας. Τον πήρα πέρσι και λειτουργούσε περίπου 15-18 ώρες τη μέρα επί σχεδόν τρεις μήνες και η κατανάλωση ρεύματος ήταν αμελητέα. Έχει και μια λειτουργία ύπνου που αυξομειώνει από μόνο του την ταχύτητα ανά διαστήματα για να μιμείται μια πιο φυσική ροή αέρα. Σαφώς, πολλά λεφτά για έναν επιδαπέδιο ανεμιστήρα, αλλά αν δεν μπορείς να βάλεις έναν καλό οροφής, νομίζω ότι είναι μια πολύ καλή λύση. Στα βιντεάκια φαίνεται καλύτερα η κίνησή του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airtrelomike13 Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Έδωσα 90 ευρώ και πήρα αυτον https://www.skroutz.gr/s/35412928/Rohnson-R-8600-Anemistiras-Orthostatis-28W-Diametrou-40cm-me-Tilecheiristirio.html#reviews Τοπ επιλογή, σώθηκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 16 hours ago, mindreader said: Απο το 'μηδενικο αερα', εστω και ο 'ζεστος αερας', ειναι κατι ομως. Ναι στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, αλλά δεν γυρνάς πίσω αν συνηθίσεις σε κλιματιστικό ή γενικότερα σε θερμοκρασία 26 και κάτω. Καλή τύχη από την Κυριακή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 7 ώρες πριν, Thresh είπε Ναι στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, αλλά δεν γυρνάς πίσω αν συνηθίσεις σε κλιματιστικό ή γενικότερα σε θερμοκρασία 26 και κάτω. Καλή τύχη από την Κυριακή. και εσείς καλή τύχη όταν έρθει η ΔΕΗ 😋 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naimore Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Πρεζονι του ανεμιστηρα εγω, ολο το 24ωρο αγκαλιτσα ειμαστε, ευθεια να με χτυπαει, ουτε στροφες, ουτε τιποτα κι εξηγουμε: διαμερισμα με 3 a/c εμελε να δουλευω τηλεργασια σε ενα 4ο δωματιο που δεν εχει 😭 οποτε ανεμιστηρας στο telework, της πριζας, επιτραπεζιος να βαραει ολο το 8ωρο, αν και δεν μου πιανει την πλατη που ιδρωνει σε μια χαζοδερματινη καρεκλα που καθομαι και στον υπνο, οπου κι αν παω, εδω, εξοχικο ή πατρικο γυναικας, ανεμιστηρακι usb του οποιου μαλιστα του χω παρει διακοπτακι για να το κλεινω απ το κρεβατι, στις 2 απο τις 3 περιπτωσεις ειναι πανω στο καλοριφερ, φατσα του κρεβατιου, οχι οτι δεν το κανω παλι μουσκεμα το μαξιλαρι, εννοειται, αλλα γλιτωνω παλιοτερα που ξυπνουσα απ την ιδρωτιλα στο λαιμο :S Επεξ/σία 12 Ιουλίου από naimore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου Υπάρχουν περιπτώσεις όπου υπάρχουν ασθενείς, κόσμος με καρδιακά προβλήματα, αναπνευστικά. υπάρχουν υπέργηροι και άλλες περιπτώσεις. Το 1987 αν ο κόσμος είχε λάβει τα μέτρα του δεν θα είχαμε θρηνήσει τόσους ανθρώπους. Την επιλογή την κάνει ο καθένας μόνος του. Κάποιοι θα πουν καλά εσύ πας πίσω το 1987. Το σκηνικό επαναλήφθηκε πριν μερικά και χρόνια στην Γαλλία το 2022 όπου ήταν απροετοίμαστοι. Οι συνθήκες εκεί δεν απαιτούσαν κλιματισμό μέχρι τότε. Το θέμα είναι να υπάρχει και ρεύμα να καταναλώνουμε. Υπάρχουν και άλλοι που τους ενοχλεί ο θόρυβος των ανεμιστήρων και αγοράζουν ότι πιο ακριβό βρουν. 349 ευρώ για έναν ανεμιστήρα. Οι ανεμιστήρες είναι λύση έκτακτης ανάγκης ή έστω η χρήση τους μπορεί να βοηθήσει επικουρικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos789 Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου Αν εχεις κλιματιστικο Α++ μια χαρα ειναι η καταναλωση Ο ανεμιστηρας ειναι χρησιμος σε θερμοκρασιες νορμαλ,τωρα με τα 40αρια δυσκολα τα πραγματα Ο πατερας μου ειχε παθει ψυξη οταν ο ανεμιστηρας χαλασε το βραδυ και σταματησε να περιστρεφεται(!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 9 ώρες πριν, Thresh είπε Ναι στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, αλλά δεν γυρνάς πίσω αν συνηθίσεις σε κλιματιστικό ή γενικότερα σε θερμοκρασία 26 και κάτω. Καλή τύχη από την Κυριακή. Το κακό είναι ότι ο περισσότερος κόσμος δεν γνωρίζει ποια είναι μία σωστή θερμοκρασία (ή τουλάχιστον ένα ρεαλιστικό εύρος) και συνήθως το σπίτι/γραφείο καταλήγει ψιλο...ψυγείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουλίου Super Moderators Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2 hours ago, The_Judas said: και εσείς καλή τύχη όταν έρθει η ΔΕΗ 😋 Δεν έχω της προηγούμενης χιλιετίας, i'm good. 😅 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_13 Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Σχετικά με το θέμα θόρυβος και άνεση στο να μη μείνει κάγκελο η μέση αν σε φυσάει όλο το βράδυ, βρήκα σαν καλή λύση τους DC ανεμιστήρες (λίγο πιο ακριβοί αλλά αξίζουν και το τελευταίο ευρώ). Οι περισσότεροι έχουν καλό έλεγχο στροφών (24 ταχύτητες) και είναι άψογοι και από καταναλώσεις (συνήθως από 20-30 watt maximum). Επεξ/σία 12 Ιουλίου από dim_13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα