mr.Vox Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, MSC3169 είπε Υπάρχει κάποιος που να έχει εμπειρία από τον Midea FZ10-19BRA; https://www.skroutz.gr/s/23435655/Midea-FZ10-19BRA-Ανεμιστήρας-Πύργος-40W-με-Τηλεχειριστήριο.html Εχω δει κάτι πύργους άλλης μάρκας αλλά δεν νομίζω να βγάζουν δυνατό αέρα. Αν πας σε κατάστημα και τον δεις να λειτουργεί από κοντά επειδή συνήθως εκεί μέσα έχουν κλιματισμό θα σου φανεί καλός. Όλοι οι ανεμιστήρες σε τέτοια μαγαζιά καλοί φαίνονται. Πρέπει να τους δεις σε σπίτι ή κάπου σε συνθήκες πραγματικές. Το παν είναι το μοτέρ και φυσικά να μην κάνει θόρυβο. Προτιμώ τους Box Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2022 από mr.Vox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSC3169 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2022 Αυτό είναι το πρόβλημα. Ότι στο κατάστημα δεν θα καταλάβεις το θόρυβο που κάνει αλλά ούτε και τη δύναμη έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PurpleS Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Midea FZ10-19BRA Ανεμιστήρας Πύργος 40W με Τηλεχειριστήριο | Skroutz.gr Τον προτείνω με τα 1000. Δεν ανάβω καν AC και έχει τέλεια δροσιά το δωμάτιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 13 ώρες πριν, PurpleS είπε https://www.skroutz.gr/s/23435655/Midea-FZ10-19BRA-Ανεμιστήρας-Πύργος-40W-με-Τηλεχειριστήριο.html?from=featured&product_id=87634837 Τον προτείνω με τα 1000. Δεν ανάβω καν AC και έχει τέλεια δροσιά το δωμάτιο. Σου είναι εύκολο (εαν έχεις μετρητή) να μας πεις πόσα watt καταναλώνει στις 3 σκάλες που έχει; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, tarantules είπε Σου είναι εύκολο (εαν έχεις μετρητή) να μας πεις πόσα watt καταναλώνει στις 3 σκάλες που έχει; Εδω ειναι το σημειο κλειδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PurpleS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 8 hours ago, tarantules said: Σου είναι εύκολο (εαν έχεις μετρητή) να μας πεις πόσα watt καταναλώνει στις 3 σκάλες που έχει; Οχι αλλα καλη ιδεα Θα παω να παρω και θα επιστρεψω με απαντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Στις 20/7/2022 στις 6:53 ΜΜ, PurpleS είπε Midea FZ10-19BRA Ανεμιστήρας Πύργος 40W με Τηλεχειριστήριο | Skroutz.gr Τον προτείνω με τα 1000. Δεν ανάβω καν AC και έχει τέλεια δροσιά το δωμάτιο. Αυτές τις μέρες που δεν είχε καύσωνα οι ανεμιστήρες γενικά κάνουν δουλειά.. το θέμα είναι ότι με σαραντάρια εξωτερική αυτός ο ανεμιστήρας που κάνει 70 θα κάνει ό,τι και ο ανεμιστήρας του εικοσάρικου... θα βγάζει καυτή "δροσιά" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Η απορια μου ειναι, ....τελικα....ο ανεμιστηρας.... "απλα ανακατωνει τον αερα'; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, mindreader είπε Η απορια μου ειναι, ....τελικα....ο ανεμιστηρας.... "απλα ανακατωνει τον αερα'; Εσύ, εγώ, οι άνθρωποι γενικά δροσίζονται από την εξάτμιση ιδρώτα (δεν είναι υποχρεωτικά ορατός). Οι τοίχοι και τα έπιπλα δεν "ιδρώνουν" οπότε το ρεύμα αέρα δεν έχει κάποια επίδραση εκεί. Πέρα από αυτό, σε ένα κλειστό δωμάτιο ο αέρας στο πάτωμα είναι πιο ψυχρός από τον αέρα στο ταβάνι, δε νομίζω όμως να είναι τόσο δραματική η διαφορά. Επίσης, κάποιες ώρες (βράδυ) ο αέρας του περιβάλλοντος είναι πιο δροσερός κι έχει νόημα να υπάρχει ένα ρεύμα αέρα για να κυκλοφορήσει. Το καλοκαίρι ως τώρα πάει καλά από θερμοκρασίες (φτου μην το ματιάσω) οπότε έπιασαν τόπο οι ανεμιστήρες. Όσο έχουμε ρεύμα ακόμα δηλαδή, με τους τρελούς που έχουμε μπλέξει. Ήδη κυκλοφορούν μοντέλα κουρδιστά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 9 ώρες πριν, Doubt είπε Το καλοκαίρι ως τώρα πάει καλά από θερμοκρασίες Μέχρι χθες ήταν, τώρα από Σεπτέμβρη, μην πω Οκτώβρη πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iVentz Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, ψάχνομαι για ανεμιστήρες οροφής σε καινούριο σπίτι, έχει κανείς να μου προτείνει τίποτα καλό με τα παρακάτω χαρ/κα ; Για budget λέω 100-200 ευρώ τον καθένα. DC μοτέρ Αντίστροφη περιστροφή ( αυτό πάει πακέτο με το DC μοτερ; ) Ντουί Ε27 ή Ε14 Τηλεχειρισμό Επεξ/σία 22 Αυγούστου 2022 από iVentz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mr.Vox Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, iVentz είπε Καλησπέρα, ψάχνομαι για ανεμιστήρες οροφής σε καινούριο σπίτι, έχει κανείς να μου προτείνει τίποτα καλό με τα παρακάτω χαρ/κα ; Για budget λέω 100-200 ευρώ τον καθένα. DC μοτέρ Αντίστροφη περιστροφή ( αυτό πάει πακέτο με το DC μοτερ; ) Ντουί Ε27 ή Ε14 Τηλεχειρισμό Δες εδώ. Θα τσεκάρω και εγώ. Εκτός αν πέσει καμιά έκπτωση αλλού https://www.leroymerlin.gr/gr/klimatismos/anemistires/orofis/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2022 Στις 22/8/2022 στις 3:26 ΜΜ, iVentz είπε Καλησπέρα, ψάχνομαι για ανεμιστήρες οροφής σε καινούριο σπίτι, έχει κανείς να μου προτείνει τίποτα καλό με τα παρακάτω χαρ/κα ; Για budget λέω 100-200 ευρώ τον καθένα. DC μοτέρ Αντίστροφη περιστροφή ( αυτό πάει πακέτο με το DC μοτερ; ) Ντουί Ε27 ή Ε14 Τηλεχειρισμό Αυτό που σου είπε ο από πάνω. Προσωπικά έχω τον Inspire Aruba και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Αλλά περίμενε να φύγει το καλοκαίρι και οι ζέστες, γιατί θα τον βρεις έως 80€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 30/8/2022 στις 11:14 ΠΜ, csontheline είπε Αυτό που σου είπε ο από πάνω. Προσωπικά έχω τον Inspire Aruba και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Αλλά περίμενε να φύγει το καλοκαίρι και οι ζέστες, γιατί θα τον βρεις έως 80€. Με DC μοτέρ είναι αυτός; Δεν βλέπω να το γράφει κάπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 17 ώρες πριν, Aurumnus είπε Με DC μοτέρ είναι αυτός; Δεν βλέπω να το γράφει κάπου. Κατά 99% ναι. Αλλά γιατί σε ενδιαφέρει ο τύπος του κινητήρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα