Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα δεν μου αρέσει και αισθητικά που άλλαξαν τα margins κτλ 

Τέλος θα μπορούσατε τουλάχιστον (γιατί μάλλον δεν θα αλλάξει κάτι αν και ελπίζω για το αντίθετο) όταν κάποιος θέλει να γράψει ένα θέμα και ήδη έχει τσεκάρει πχ το μπλαμπλα  στην λίστα με το τι θέματα να εμφανίζονται, να μην ρωτάει ξανά που θέλω να ποσταριστεί το θέμα; 

Ας το ρωτάει μόνο όταν καμία υποκατηγορία δεν έχει τσεκαριστεί (και άρα εμφανίζονται όλες) 

Είναι απλά ένα περιττό βήμα πιστεύω και προσωπικά με δυσανασχέτησε. 

• Like 1
Δημοσ.

και οι εικόνες προφίλ που εμφανίζονται δίπλα από τα θέματα στα αριστερά....πολλή πληροφορία γενικά, σαν να μπούκωσε η σελίδα. τα λεφτά μας πιιιίσωω :D

Δημοσ.
13 ώρες πριν, spirit)earth)aflame είπε

και οι εικόνες προφίλ που εμφανίζονται δίπλα από τα θέματα στα αριστερά....πολλή πληροφορία γενικά, σαν να μπούκωσε η σελίδα. τα λεφτά μας πιιιίσωω :D

Κάτι μου λέει ότι επίτηδες το κάνουν για να μειώσουν την κίνηση στο μπλαμπλα θυμάμαι τον poulinos να λέει ότι δεν του αρέσει ας πούμε τελικά μπορεί να πέρασε η άποψη του :P 

Δημοσ.
On 25/05/2022 at 14:50, korakios said:

σε desktop πάντως εμφανισιακά είναι χάλια με ένα άχρηστο κενό στα δεξιά

Είναι αηδία όντως. Ασε που δεν βρισκω που έχει πάει η επιλογή να μαρκάρονται όλα τα τοπικ ως αναγνωσμενα. Ήταν πολύ βολικό. Αντί να προσθέτουμε λειτουργίες αφαιρούμε και αυτές που είχαμε; 😕

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To μπλα μπλα τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει εξωφρενικά αργό

Ειδικά όταν πας να επιστρέψεις πίσω από κάποιο θέμα  περιμένεις... περιμένεις....
Όταν πάς να αλλάξεις σελίδα  πέρνεις την παρακάτω εικόνα και περιμένεις....

Χωρίξκς τίτλο.png

Update

Τώρα πρόσεξα ότι τα παραπάνω που έγραψα ισχύουν όταν είσαι επισκέπτης  και  υπάρχει μεγάλη διαφορά όταν κάνεις σύνδεση

Όταν έχεις κάνει σύνδεση οι καθυστερήσεις σχεδόν εξαφανίζονται..... 

Επεξ/σία από teot
  • Like 1
Δημοσ.

Μπορεί κάποιος διαχειριστής να μας εξηγήσει τι ακριβώς προσφέρει αυτή η αλλαγή από UX? H μόνη λογική εξήγηση που βλέπω είναι ότι τα τα sub-forum δεν έχουν την αναμενόμενη κίνηση και είναι τρόπος να συμμετέχει πιο πολύς κόσμος.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 28/5/2022 στις 1:22 ΜΜ, marmagia είπε

Είναι αηδία όντως. Ασε που δεν βρισκω που έχει πάει η επιλογή να μαρκάρονται όλα τα τοπικ ως αναγνωσμενα. Ήταν πολύ βολικό. Αντί να προσθέτουμε λειτουργίες αφαιρούμε και αυτές που είχαμε; 😕

My Dashboard > Επισήμανση site ως αναγνωσμένο

Δημοσ.
1 minute ago, Mrs. Hyde said:

My Dashboard > Επισήμανση site ως αναγνωσμένο

αυτό όμως το κάνει σε όλο το site. οχι μονο στο μπλά μπλά 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, marmagia είπε

αυτό όμως το κάνει σε όλο το site. οχι μονο στο μπλά μπλά 

Νόμιζα έλεγες για όλο το περιεχόμενο. Εάν θες επιλεκτικά, μπορείς να κλικάρεις στο εικονίδιο του Χ forum. 

Επεξ/σία από Mrs. Hyde
Δημοσ.
3 ώρες πριν, kaliakman είπε

Μπορεί κάποιος διαχειριστής να μας εξηγήσει τι ακριβώς προσφέρει αυτή η αλλαγή από UX? H μόνη λογική εξήγηση που βλέπω είναι ότι τα τα sub-forum δεν έχουν την αναμενόμενη κίνηση και είναι τρόπος να συμμετέχει πιο πολύς κόσμος.

καμια εκτος απο το να μας σπαει τα νευρα. ας μπει απο προεπιλογη να βγαινει στο μπλα μπλα τουλάχιστον γιατι τωρα πατας εδω https://www.insomnia.gr/forums/ στο μπλα μπλα και σε παει στα αθλητικα γιατι εκει μπηκες χθες. 🤮

• Thanks 1
Δημοσ.
On 30/05/2022 at 15:34, Mrs. Hyde said:

Νόμιζα έλεγες για όλο το περιεχόμενο. Εάν θες επιλεκτικά, μπορείς να κλικάρεις στο εικονίδιο του Χ forum. 

Ωχ δε το ήξερα. Που είναι το εικονίδιο Χ; Στραβομάρα έχω και δε το βλέπω 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, marmagia είπε

Ωχ δε το ήξερα. Που είναι το εικονίδιο Χ; Στραβομάρα έχω και δε το βλέπω 

Οπου χ = εικονιδιο καθε φορουμ

image.png.25a68da7332a17a5eb0d2c1739f7f346.png

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...