Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο σε εμένα φαίνεται οτι έχουν φουσκώσει όλες τις τιμές παντού και μετά κάνουν καμια χαζοπροσφορά που απλά τα φέρνουν σε λιγο πιο λογικές τιμές μπας και μαζέψουν κανα ευρώ από κάνα boomer που πηγαίνει αδιάβαστος και τους τα ακουμπάει? 

• Like 8
  • Thanks 3
Δημοσ.

Όλα τα προϊόντα τεχνολογίας και σε τάμπλετ δε δίνει δωροεπιταγή.

Τουλάχιστον να αλλάξουν τον τίτλο...

Σκέτη παραπλάνηση

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσει που άλλαξαν τιμές μέχρι και σε προιόντα που δεν συμμετάσχουν σε προσφορά. Χθες κοιτούσα ένα tablet στα 199, σήμερα έχει 210 🤦‍♂️

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, overmind7 είπε

Ο Κωτσόβολος γιορτάζει την Geek Day με 20% δωροεπιταγή σε όλες σχεδόν της κατηγορίες του για αγορές διπλάσιας αξίας +ψηφιακή μέριμνα.

Περισσότερα εδώ

https://www.kotsovolos.gr/pages/p11725

Το 20% ούτε στη σελίδα της προσφοράς το βλέπω, ούτε προκύπτει από τις τιμές και τα ποσά των επιταγών κάπου....! Ίσως είναι "οριακά έως 20%" αλλά και παλι σε αρκετά προϊόντα απέχει πολύ από αυτό! Πχ λαπτοπ με 199€ δίνουν μόλις 20€ επιταγή (10%!!) κάποια άλλα στα 499€ δίνουν μόλις 60€!

Καλύτερα να αλλάξεις κάτι σε τίτλο/περιγραφή 😉

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Errik είπε

Ναι ίσως απλά πρέπει να πάρεις και κάτι ακόμα 200Ε, (για να μην πω 1000? δεν έχω καταλάβει το διπλάσιο που αναφέρεται)

Εγώ καταλαβαίνω ότι πρέπει να αγοράσεις κάτι με 1000 ευρώ μέχρι 10/6 για να εξαργυρώσεις την επιταγή. Ελπίζω να κάνω λάθος.

What a load of crap.

Επεξ/σία από cirrus
Δημοσ.

Διπλάσιας αξίας της δωροεπιταγης. 

Δηλαδή αν η δωροεπιταγη είναι 100€ τότε πρέπει να αγοράσεις κάτι αξίας 200+€

Δημοσ.

Στις τηλεοράσεις παίζουν alpha bonus πόντοι. Για κάθε ευρώ αγοράς δίνει 100 πόντους.

Π.χ. σε αυτή εδώ επιστρέφει 54.900 πόντους δηλαδή περίπου 110 ευρώ. (500 πόντοι = 1 ευρώ στον Κωτσόβολο)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...