Barax Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σας, είμαι Online gamer και εκανα στριμ παλιοτερα, αλλα οταν μετακομισα στο σημειο που ειμαι δεν εχει καλο ιντερνετ. Με τα χιλια ζορια εβαλα speed booster της Cosmote αλλα μου δίνουν 100gb.Λίγο το Νετφλιξ λιγο το τικ τοκ πανε τα mb και μολις καταναλωθουν τα mb πεφτει η ταχυτητα στα 15mb. H ερώτηση είναι η εξής, οι μετρήσεις που κάνω με το 4g ειναι 50mb upload και 5mb upload, έχει δοκιμάσει κανείς να streamarei με data απο κινητό ?
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 μια χαρα θα streamareis. 6 hours ago, Barax said: Καλησπέρα σας, είμαι Online gamer και εκανα στριμ παλιοτερα, αλλα οταν μετακομισα στο σημειο που ειμαι δεν εχει καλο ιντερνετ. Με τα χιλια ζορια εβαλα speed booster της Cosmote αλλα μου δίνουν 100gb.Λίγο το Νετφλιξ λιγο το τικ τοκ πανε τα mb και μολις καταναλωθουν τα mb πεφτει η ταχυτητα στα 15mb. H ερώτηση είναι η εξής, οι μετρήσεις που κάνω με το 4g ειναι 50mb upload και 5mb upload, έχει δοκιμάσει κανείς να streamarei με data απο κινητό ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα