Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα και θα ήθελα να μου πει κάποιος εάν είχε αντίστοιχη εμπειρία.

Στις 18 Απριλίου έκανα κάποιες αγορές από site του εξωτερικού και μετά από κάποιες μέρες παρατήρησα πως είχε γίνει διπλή χρέωση. Το κανονικό ποσό, που είχα εγκρίνει, ήταν περίπου 250 ευρώ το οποίο το χρεώθηκα κανονικά και αφαιρέθηκε και από το διαθέσιμο υπόλοιπο αλλά και από τις προβλέψεις. Μετά από κάποιες μέρες είδα πως ξαναχρεώθηκα το ίδιο ποσό, το οποίο είχε αφαιρεθεί από το διαθέσιμο υπόλοιπο αλλά στις κινήσεις της κάρτας φαινόταν υπό επεξεργασία και στον λογαριασμό μου φαινόταν μόνο στις προβλέψεις. Επικοινώνησα με το site και μου είπαν πως εκείνοι δεν με έχουν χρεώσει διπλά και γενικά δεν έβγαλα άκρη ούτε βρήκα το δίκιο μου. Αμέσως μετά επικοινώνησα με την τράπεζα (Alpha Bank) και με ενημέρωσαν πως μπορώ να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής αλλά μου είπαν επίσης πως τα ποσά που είναι προβλέψεις αποδεσμεύονται μετά από 25 εργάσιμες ημέρες εάν δεν τα αποδεχτεί η επιχείρηση. 

Μέχρι και σήμερα, 25 Μαιου, το ποσό αυτό βρίσκεται στις προβλέψεις του λογαριασμού. Γνωρίζετε αν τα χρήματα αυτά όντως αποδεσμεύονται και επιστρέφουν στον λογαριασμό ή περιμένω άδικα και θα έπρεπε να κάνω αμφισβήτηση συναλλαγής; 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Αφού δεν εχουν οριστικοποιηθεί τόσο καιρό θα αποδεσμευθούν συντομα.

Βγάλε μια ρεβολουτ και βάζε το ποσό που χρειάζεται κάθε φορά αντί να ταλαιπωρείσαι έτσι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...