venuets Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 FHD IPS 120Hz / Ryzen 5 5600H / 8GB / 512GB / RTX 3060 / Windows 10 Είναι η χαμηλότερη τιμή που έχω δει μέχρι τώρα για gaming laptop με RTX 3060. Βέβαια είναι κατόπιν παραγγελίας, αλλά για όσους δεν βιάζονται νομίζω πως αξίζει η αναμονή. https://www.amazon.co.uk/Lenovo-IdeaPad-Gaming-GeForce-Windows/dp/B096M3SZS6/ δεν ειδα κατι αντιστοιχο στο Skroutz Εαν καποιος βρει να μ πει να το προσθεσω! Ακριβη Specs Λαπτοπ εδω ~> link 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bilbo1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 με πληρωμη σε λίρες (με revolut πχ που έχει χαμηλά (ή καθόλου;) fees) λογικά θα βγαίνει πιο κάτω, γύρω στα 850 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micahel Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δεκ 21, πήρα το μοντέλο με 3050ti και 16gb ram απο lenovo Γερμανίας. Του πέρασα Win 11. Ποτέ bluescreen. Με μία τίμια βάση του δεκάριου, θερμοκρασίες max 60 βαθμούς και αν, και μετά από πολύωρο gaming Θόρυβος από τον ανεμιστήρα, ίσα ίσα αισθητός, και αν Ποιότητα σασί, αρκετά καλή. Επίσης το πληκτρολόγιο δεν βυθίζεται μέσα όπως σε πολλά μοντέλα ίδιας τιμής. Δίσκος μετά απο 6 μήνες, 99% υγεία. Το δικό μου φοράει αυτόν: Micron MTFDHBA512QFD Μόνο αρνητικό, η οθόνη είναι λίγο σκοτεινή. Εγώ το έχω μόνιμα στο γραφείο με εξωτερικό πληκτρολόγιο, ποντίκι και 75hz οθόνη και σύντομα θα πάρω εξωτερική 144hz οθόνη, προσφορά ψάχνω. Γλίτωσα τον πονοκέφαλο με το να στήσω pc με νορμαλ μπάτζετ. Από εμένα, άφοβα. Το μηχάνημα δεν θα σας αφήσει πουθενά. Δεν θα μπορούσα να είχα πάρει καλύτερο για 750 ευρώ που πλήρωσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas123pao Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Το θέμα ειναι αν πάθει τπτ θα πρέπει να το στείλεις πίσω στην Αγγλία και μετά ξανα πληρώνεις φόρους όταν στο ξανα στείλουν? Εκεί τι γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, kostas123pao είπε Το θέμα ειναι αν πάθει τπτ θα πρέπει να το στείλεις πίσω στην Αγγλία και μετά ξανα πληρώνεις φόρους όταν στο ξανα στείλουν? Εκεί τι γίνεται? Με το αμαζον κανενα προβλημα, αλλα υπαρχει θεμα με τα τελωνεια εκατερωθεν. Σε βοηθαει διαδικαστικα το αμαζον αλλα τι να κανει και αυτο οταν μπλεκει με το δημοσιο καθε χωρας. Θα υπαρχουν ανεξελεγκτες καθυστερησεις τουλαχιστον, αν οχι περαιτερω προβληματα. Στην πραξη θα χρειαστει να οπλιστεις με περισσια υπομονη. Μπορει και στο Αγγλικο τελωνειο να κολλησει κανα μηνα, μπορει οποιοδηποτε τελωνειο να σου ζηταει ξανα και ξανα ενα σωρο εγγραφα, ωστε να αποδεικνυεις οτι ειναι σερβις για να μην ξαναπληρωνεις τελη εισαγωγης. Αν δεν θελει καποιος να μπλεξει με τελωνεια, δεν ψωνιζει απο χωρες εκτος EU. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2022 από nek4d Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα