sotris99 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2004 Θα ήθελα μια βοήθεια. Στρέφομαι κυρίως σε οπαδούς των Nightwish. Έχω το dvd, end of innocence των Nightwish. H μουσική που ακούγεται στο μενού στην αρχή του αφιερώματος και στους τίτλους τέλους πιο τραγούδι είναι? Ξεχωρίζει η φωνή της Tarja, άρα πρέπει να υπάρχει και ολόκληρο το κομμάτι. Δεν υπάρχει σε κανένα cd από αυτά που έχω και μου λείπει μόνο το angels fall first. Κάποιος φίλος μου είπε ότι είναι τραγούδι το οποίο ήταν σε κασέτα demo του συγκροτήματος και λέγεται nightwish πως και το συγκρότημα. Άληθεύει??? Btw όσοι έρθετε στην συναυλία των Nightwish και πάρετε το λεωφορειάκι του terra vibe postarete εδώ για να κάνουμε κερκίδα Εγώ θα πάρω της μια το μεσημέρι.
Dreamstorm Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2004 Btw όσοι έρθετε στην συναυλία των Nightwish και πάρετε το λεωφορειάκι του terra vibe postarete εδώ για να κάνουμε κερκίδα Εγώ θα πάρω της μια το μεσημέρι. (για το τραγούδι δε γνωρίζω)
MY80- Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Xwris na eimai sigouros (mias kai den exw to dvd), mhpws einai auto ? (einai mia xara legal link apo to official site). Oson afora to leoforeio.....nomizw oti to eida ligo arga to post sou :/
@zouve@ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 ihografiseto anevaseto kapou na to katevasoume na to akousoume kai na sou poume an kseroume..............
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.