vounisios Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Καλησπερα φιλοι μου...Θα ηθελα την γνωμη σας, οσο αφορα τα προγραμματα που ξεκινουν οταν ανοιγω τον Η/Υ μου. Βαζω μια εικονα αυτα που εχω. Σας ευχαριστω.
triplex1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Οτι ανοιγει απο την εναρξη , ειναι βαρυ και δεν χρειαζεται στην εκκινηση , αστο απενεργοποιημενο 1
vounisios Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Αρα, συμφωνα με το πινακακι που εβαλα, ειμαι οκ...δεν πειραζω τιποτα...σε ευχαριστω πολυ!
micos000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Κλείσε και το ccx αν δεν είσαι heavy adobe user. Αναφορά σε κείμενο CCXProcess is a background process that supports Adobe Creative Cloud applications to provide dynamic content including tutorials, stock templates and filters.
vounisios Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, micos000 είπε Κλείσε και το ccx αν δεν είσαι heavy adobe user. Καλημερα....Εχω το Adobe acrobat DC & το Adobe Photoshop....Τωρα τι κανω? το κλεινω ή οχι ?
micos000 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δες τι αναφέρει η adobe στην παράθεση που έκανα πριν. Αν νομίζεις ότι σου χρειάζεται το αφήνεις. Αν όχι το κλείνεις. Αν το κλείσεις και αλλάξεις γνώμη το ανοίγεις πάλι. Απλά τα πράγματα.
vounisios Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, micos000 είπε Δες τι αναφέρει η adobe στην παράθεση που έκανα πριν. Αν νομίζεις ότι σου χρειάζεται το αφήνεις. Αν όχι το κλείνεις. Αν το κλείσεις και αλλάξεις γνώμη το ανοίγεις πάλι. Απλά τα πράγματα. Οκ...σε ευχαριστω πολυ.καλο μεσημερι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα