Just_travel_everywhere Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Καλησπέρα, θέλω Να ρωτήσω αν γνωρίζετε γιατί με καλώδιο usb c σε usb c δίσκους δεν τους αναγνωρίζει κατευθείαν ο υπολογιστής ενώ αυτό το πρόβλημα λύνεται εφόσον τοποθετήσω ένα hub Δοκίμασα τρεις διαφορετικούς από όλες τις μάρκες
atheatos Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Λειτουργικό? Δηλαδή ποιο macOS έχεις και σε τι format είναι οι σκληροι?(ntfs,exfat,hfs κτλ)
Just_travel_everywhere Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, atheatos είπε Λειτουργικό? Δηλαδή ποιο macOS έχεις και σε τι format είναι οι σκληροι?(ntfs,exfat,hfs κτλ) Έχω τ τελευταία έκδοση και είναι exfat . Απλά το θέμα είναι ότι με το χαμπ τους διαβάζει κανονικά Επεξ/σία 24 Μαΐου 2022 από Just_travel_everywhere
M A T R I X Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 Δημοσ. 25 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Τι καλώδιο χρησιμοποιείς και ποιο hub; Εμφανίζεται στο disk utility; Επεξ/σία 25 Μαΐου 2022 από M A T R I X
Chris0821 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2022 Στις 24/5/2022 στις 3:14 ΜΜ, Just_travel_everywhere είπε Καλησπέρα, θέλω Να ρωτήσω αν γνωρίζετε γιατί με καλώδιο usb c σε usb c δίσκους δεν τους αναγνωρίζει κατευθείαν ο υπολογιστής ενώ αυτό το πρόβλημα λύνεται εφόσον τοποθετήσω ένα hub Δοκίμασα τρεις διαφορετικούς από όλες τις μάρκες Ίδιο πρόβλημα και εγώ - εξωτερικός ssd σε Ex-fat σε σύνδεση με καλώδιο usb-c σε usb-c το διαβάζει αλλά σε λίγο το πετάει έξω. Σε σύνδεση με καλώδιο usb-c σε usb-a με απλό αντάπτορα για τηλέφωνο το βλέπει και διαβάζει κανονικά. MacBook Air M1, τελευταία ενημέρωση Monterey.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα