Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, qqqqqaa είπε Παιδιά το σφραγιστικο για το φρεον του αυτοκινήτου, το έχει δοκιμάσει κανείς που είχε πρόβλημα; Αξίζει; Σφραγιστικό;Αν χάνει το κύκλωμα πρέπει να το φτιάξεις.Κάποιο o ring θα έχει χαλάσει ή κάποιος σωλήνας.Αμφιβάλω αν κάποιο μαντζούνι θα κάνει δουλειά. Για βάλε λινκ απο αυτό που λες. 1
qqqqqaa Δημοσ. 23 Ιουνίου Δημοσ. 23 Ιουνίου https://climaver.gr/proionta/sfragistiko-diarroon-ac/ Αντιμετωπίζω ακριβώς αυτό που περιγράφει. 30 μέρες μετά αφού βάλω φρεον το χάνει. Πιθανότατα το χάνει όταν το δουλευω. Ο μάστορας δεν βλέπει κάποια διαρροή με το φώσφορο. Γι αυτό έλεγα αν κάποιος το έχει δοκιμάσει και είχε αποτέλεσμα.
meletis_m Δημοσ. 24 Ιουνίου Δημοσ. 24 Ιουνίου 5 ώρες πριν, qqqqqaa είπε https://climaver.gr/proionta/sfragistiko-diarroon-ac/ Αντιμετωπίζω ακριβώς αυτό που περιγράφει. 30 μέρες μετά αφού βάλω φρεον το χάνει. Πιθανότατα το χάνει όταν το δουλευω. Ο μάστορας δεν βλέπει κάποια διαρροή με το φώσφορο. Γι αυτό έλεγα αν κάποιος το έχει δοκιμάσει και είχε αποτέλεσμα. Απευθύνεσαι σε μάστορα γενικό ή που ασχολείται μόνο με a/c ; Συνήθως είτε κάποια βαλβίδα ή oring χάνει. 1
qqqqqaa Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Έχεις ένα μεγάλο point σε αυτό που μόλις έγραψες...Είναι γενικός μάστορας, τώρα το ξανά πήγα σ'αυτον. Μου είπε πως έφερε ένα ειδικό μηχάνημα που πρεσσάρει το σύστημα με άζωτο. Τον ρώτησα για το στεγανοποιητικό διαρροων και μου είπε πως κάνει καλό αλλά και κακό ταυτόχρονα χωρίς να μου πει λεπτομέρειες...είδομεν...
meletis_m Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 32 λεπτά πριν, qqqqqaa είπε Έχεις ένα μεγάλο point σε αυτό που μόλις έγραψες...Είναι γενικός μάστορας, τώρα το ξανά πήγα σ'αυτον. Μου είπε πως έφερε ένα ειδικό μηχάνημα που πρεσσάρει το σύστημα με άζωτο. Τον ρώτησα για το στεγανοποιητικό διαρροων και μου είπε πως κάνει καλό αλλά και κακό ταυτόχρονα χωρίς να μου πει λεπτομέρειες...είδομεν... Παρακολούθησε το , επειδη παρακολόυθησα τη διαδικασία στο δικό μου . Μαζί με το φρέον έβαλε και φωσφορούχο λάδι ανάλογη πόσοτητα . Αφου το δούλεψα μερικές ημέρες πήγα για επανέλεγχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα